hjem Hvordan velge Klimaanlegg Hvilken elektrisk konvektor er best å kjøpe hjemme i 2020

Hvilken elektrisk konvektor er best å kjøpe hjemme i 2020

Vi ønsker alle å komme til et varmt hus, spesielt hvis det er en frossen lavsesong eller voldsom kulde på gaten. Sommeren er ennå ikke snart, og det er ikke noe særlig ønske om å gå rundt huset pakket inn i hundre klær. Hvis hovedvarmesystemet av en eller annen grunn ikke fungerer, så kommer en kompakt og effektiv assistent til unnsetning - en husholdningskonvektor. De er forskjellige - av forskjellige størrelser, kraft og konfigurasjon, men de utfører samme oppgave - de varmer huset vårt. I dag vil vi fortelle deg hvilken konvektor som er bedre å kjøpe til hjemmet ditt i 2020, slik at hjemmet ditt alltid er varmt og behagelig, uavhengig av grader utenfor vinduet.

TOPP 10 beste varmeovner med Aliexpress

Hvordan fungerer konvektoren?

Hvordan konvektoren fungerer

La oss først snakke om selve enhetene. Oppvarmingskonvektorer fungerer i henhold til prinsippet om det fysiske fenomenet konveksjon, hvorefter den oppvarmede luften stiger opp, og kjøleluften går ned.

Hver konvektor har en åpning i kroppen for inntak av kaldt gulv nedenfra og en åpning for tilførsel av oppvarmet luft fra toppen. Det er et varmeelement inne i enheten - varmeelement. Det kan være elektrisk eller gass, men hastigheten og effektiviteten til å varme opp rommet ditt eller annet rom avhenger av hvordan det fungerer. I en hvilken som helst konvektormodell er det også en varmeelementoppvarmingsregulator - en termostat. Noen varmeapparatmodeller er utstyrt med en elektronisk termostat, andre en mekanisk.

Så kald luft i leiligheten eller huset ditt trekkes inn i konvektoren, varmes opp, går ut og stiger til taket. I dette tilfellet tvinges kald luft ut og går ned, der den kommer inn i konvektoren og varmes opp. Som du kan forestille deg, er endringen i luftstrømmer nesten umerkelig for den som er i rommet, det vil si at du ikke vil bli blåst vekselvis med kald eller varm luft.

Hvilke konvektorer er det?

Som vi allerede har sagt, avhengig av hvilken type varmeelement som brukes i konvektoren, er enhetene delt inn i to typer - elektriske konvektorer og gass. Førstnevnte er vanligere i hverdagen, de er praktiske for oppvarming av små boligkvarterer, leiligheter, rom. Det er bedre å kjøpe en gasskonvektor hvis du skal varme opp en stor hall eller et hus og har et sentralisert gassforsyningssystem for hånden.

Etter type installasjon er huskonvektorer også delt inn i to typer - gulv og vegg. Som regel selges gode modeller av elektriske konvektorer komplett med ben for gulvinstallasjon og braketter for å henge enheten på veggen.

Se også - Velge en elektrisk peis til et hus eller en leilighet

Hvordan velge en god konvektor?

Hvordan velge en konvektor til hjemmet ditt

For å ta det riktige valget når du kommer til en butikk for husholdningsapparater, er det et par enkle anbefalinger.

 1. Først av alt, ta hensyn til konvektorens makt. Denne indikatoren påvirker direkte hastigheten og intensiteten til luftoppvarming i rommet. For å velge den optimale enheten når det gjelder kraft, finn ut området i rommet der du planlegger å installere konvektoren. Det er bra hvis det er 15 kvadratmeter per 1 kW enhetseffekt. området av rommet. Denne formelen gjelder for standard tak rundt 2,7 meter høye.Hvis taket er høyere, legg til 10% av konvektorens kraft for hver 10 cm høyde.
 2. Moderne konvektormodeller er utstyrt med alle slags funksjoner - startforsinkelse, tidsavbrudd, beskyttelse mot velte eller frysing, kontrollblokkering, forskjellige programmerbare driftsmodi. Disse indikatorene påvirker prisen, men de hjelper deg med å gjøre bruk av enheter mer praktisk, komfortabelt og passende akkurat for dine behov. Tenk og bestem hva du er villig til å betale ekstra for og hvilke funksjoner du ikke vil bruke.

Du har lært hva du skal se etter når du velger, og nå er det på tide å finne ut hvilken elektrisk konvektor som er bedre i henhold til brukeranmeldelser på Internett.

Se også - Rangering av de beste hjemmevarmere i 2020

Hjemmekonvektorer vurdering

Vurdering av de beste konvektorene for hjemmet

Selvsagt avhenger kjøpet av en konvektor for oppvarming direkte av kjøpernes økonomiske evner. Derfor har vi delt listen vår i prissegmenter. Selv blant rimelige modeller kan du velge en pålitelig og funksjonell enhet, men den høye prisen, som du vet, bestemmer ikke alltid kvaliteten. Vår vurdering av de beste inkluderer bare de mest populære og omtalte modellene av konvektorer til hjemmet. Så la oss finne ut hvilke elektriske og gasskonvektorer som er verdt å kjøpe i 2020?

Se også - Rangering av de beste kjelene for fast brensel for lang forbrenning

Budsjettet er på ca 2000 rubler

 • Atlantic Bonjour 1000W - disse elektriske konvektorene er designet for et lite rom på ca 10 kvadratmeter. I en times drift er konvektorens energiforbruk bare 1 kW. Varmeelementene inne i enheten tørker ikke luften og fungerer stille. I tillegg ivaretok produsenten sikkerheten ved å bruke produktet sitt. Atlantic Bonjour er beskyttet mot overoppheting, frysing, sprut og tipping. En god og sikker modell for installasjon på et soverom eller et lite rom i landet.
 • Hyundai H-HV14-20-UI540 - kraftig, kompakt og stabil. Enheten er designet for et rom på 24 kvadratmeter, har en mekanisk termostat, er beskyttet mot overoppheting. Den kan bare installeres på gulvet. Konvektoren er lett og lav, har tre driftsmåter og skiller seg ut for sin høykvalitets montering. En av de beste konvektorer for oppvarming av romslige rom.
 • Ballu BEC / EZER-1000 - en praktisk, funksjonell og mobil varmeapparat. Bedømt av brukeranmeldelser, med en effekt på 1 kW, varmer det stille et rom med et areal på 15 kvadratmeter. på ganske kort tid. Det er en mulighet for temperaturregulering, samt overopphetingsbeskyttelse og automatisk avstengning ved velte. Fra fordelene: en tidtaker i 24 timer og en luftionisator.

Vurdering av de beste til en pris på 4-7 tusen rubler

 • Noirot Spot E-3 - de mest optimale elektriske konvektorene med veggmontering. Det er to modeller - med et forbruk på 1000 watt, for rom på 10 kvm. og et forbruk på 2000 watt for mer romslige rom. Inne i enhetene er det en spenningsstabilisator, frostbeskyttelse, forseglet sak. Av fordelene bemerket kjøperne minnet om innstillinger under strømbrudd, kompakthet og lydløshet.
 • Electrolux ECH / AG-1500EF - den har høy effektivitet med rask oppvarming og interessant design. Effekt 1,5 kW for et rom på 15 kvm. Har en tidtaker, LED-skjerm, flerkomponent luftrensingssystem og økt varmeoverføringsareal. Modeller som er verdt oppmerksomhet fra kjøpere, preget av lang levetid og rask oppvarming av luft i rommet.
 • Timberk TEC.PS1 LE 1500 IN - gode gulvstående elektriske konvektorer av høy kvalitet for hjem eller sommerhus. Det vil hjelpe deg med å raskt varme opp et rom på 15-17 kvm. Arsenalet inkluderer en effektiv varmeapparat med innebygd ionisator. Enheten styres elektronisk med en intelligent termostat og tidtaker, har flere driftsmodi, inkludert ekspressoppvarming og økonomimodus. Det gir også beskyttelse mot velter og fuktinntrengning, kontrollpanellås, bryter med indikatorlys.

Den øvre linjen til en pris - 10 - 20 tusen rubler

 • Nobo C4F 20 XSC Viking Er: høy effekt, produktivitet, pålitelighet og holdbarhet på arbeidet. Strømforbruk 2000 watt i timen, elektronisk kontroll, termostat, veggmonteringsalternativ. Takket være aluminiumsfinner varmes ikke varmeelementet opp til høye temperaturer, men varmer opp luften tilstrekkelig. Dermed brennes oksygen i rommet til et minimum, og luften varmes opp til det maksimale. Den dyreste elektriske konvektoren.
 • Noirot Melodie Evolution 1500 - en interessant, praktisk, effektiv modell av en elektrisk varmekonvektor. Effekt - 1000 watt, oppvarming av et rom på 10-15 kvm. Enhetens dimensjoner lar deg plassere varmeren under et vindu eller på gulvet - det tar minimalt med plass. Konvektoren tåler spenningsfall, er beskyttet mot frost, fukt og tipping. Muligheten for å justere temperaturen, programmere driften av enheten, samt lagre innstillingene under strømbrudd er implementert.
 • Hosseven HP-3 - den beste gasskonvektoren. Økonomisk, grasiøs, effektiv. Designet for 50-60 kvm. området og når ønsket strøm - etter 1 - 2 minutter. Fungerer fra både hovedgass og flaskegass. Lett, kompakt og pålitelig. Utstyrt med et lukket forbrenningskammer, er hele frontpanelet laget av varmebestandig glass, bak som du kan se en vakker blålig flamme under drift. Designet for veggmontering.

Disse 9 konvektormodellene har bestått den strengeste kvalitetskontrollen - de ble kjøpt og testet av våre kunder i vanlige leiligheter og hus. Vi er sikre på at gjennomgangen vår vil hjelpe deg med å ta det riktige valget, for nå vet du hvilken konvektor som er bedre å kjøpe for ditt hjem i henhold til 2020-vurderingen. Varme og trøst til deg, kjære lesere!

TOPP 10 beste varmeovner med Aliexpress

Se også:

12885 1

En tanke om ”Hvilken elektrisk konvektor er det bedre å kjøpe til hjemmet ditt i 2020”

 1. Alla Alexandrovna:

  God kveld! Hjelp meg med å velge en lav og bred konvektor til Noirot Sport-vinduet. Hva er N og hvilke dimensjoner? Høydeparameteren er viktig for saken min.

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner