hjem Hvordan velge Klimaanlegg TOPP 12 beste infrarøde ovner i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 12 beste infrarøde ovner i henhold til kundeanmeldelser

Vi tilbyr deg en vurdering av de beste infrarøde ovner for 2019 for gjennomgang. Disse enhetene, som lenge har fått anerkjennelse i europeiske land, begynner bare å bli populære i vårt land. Hvorfor? Fordi de er mye dyrere enn andre typer oppvarmingsutstyr og varmer helt annerledes enn andre enheter, og det er det som reiser tvil om deres helsevern. Men dette er ikke annet enn fordommer og vanlig misforståelse av essensen.

TOPP 10 beste varmeovner med Aliexpress

Hvordan fungerer en infrarød varmeapparat?

Dens oppvarmingseffekt kan sammenlignes med solenergi. Det varmer ikke luften, men varmer opp alle gjenstandene i rommet: møbler, malerier, kopper og selvfølgelig mennesker. Og varmen fra dem begynner å varme opp luften.

Dessuten, i motsetning til andre (olje-, spiral- og gassvarmere), begynner luften å varme seg opp fra gulvet, og ikke helt fra toppen, noe som gir rask oppvarming av rommet. Men disse varmeovnene varmer ikke bare lokalene. De er veldig effektive selv på gaten, for eksempel i et åpent lysthus, fordi de ikke varmer opp luften i gaten, noe som er urealistisk å varme den opp, men direkte mennesker og gjenstander, som nevnt ovenfor.

Se også - Hvordan velge en kjele med fast drivstoff: typer, enhet og driftsprinsipp

Hva du trenger å forstå når du kjøper denne enheten

Denne typen teknikk trer i kraft umiddelbart. Bokstavelig talt fem minutter etter at det er slått på, blir rommet bare varmt. Men hvis du slår den av, synker temperaturen like raskt.

Det vil si at hvis du ikke har noen annen type varmeapparat som holder temperaturen i rommet i lang tid (for eksempel en konvektorvarmer), bør du ikke skynde deg å kjøpe en infrarød. Det er bare bra å øyeblikkelig varme opp et kaldt rom mens en annen enhet får fart.

For eksempel anbefales det ikke å la den stå på om natten, da tillatt dose infrarød stråling vil bli overskredet. Det kan fungere trygt i omtrent 3-4 timer på rad. Det er ikke engang bare trygt, men bra for helsen (infrarøde stråler dreper virus).

Så må den slås av en stund. Vil du ikke stå opp om natten for å gjøre dette? Derfor kan det betraktes som ikke den viktigste typen varmeapparat, men som en ekstra, spesielt siden dens konstante bruk er en kostbar glede: den bruker for mye strøm.

La oss nå se på hvilken infrarød varmeovn som er bedre å velge. Vi gjør oppmerksom på at når du velger, bør du ikke stole på mindre kraftige enheter: i dette tilfellet, jo kraftigere det er, desto mer effektivt.

De kommer i forskjellige modifikasjoner:

 • Gulv
 • Tak
 • Veggmontert

Se også - Hvordan koble en termostat til et infrarødt varmeapparat

Når vinteren nærmer seg, øker etterspørselen etter varmeovner. Med alt det utvalgte utstyret som selges, er ikke alle prøvene like nyttige og praktiske. Infrarøde varmeovner bruker ikke energi for å varme opp enheten, derfor er de mer økonomiske, de varmes raskt opp, de brenner ikke oksygen i rommet, som gass. Dette er de viktigste egenskapene og fordelene ved denne typen teknikker.Etter å ha gjennomgått kundeanmeldelser, ekspertuttalelser, har jeg samlet en vurdering av de beste infrarøde varmeovnene i 2019.

TOP-4 gulvstående infrarøde ovner

Timberk TCH Q1 800

Timberk TCH Q1 800

Rangeringen åpnes av et pent og søtt IR-varmeapparat for plassering av gulv / bord. Effekt - 800 W, varmer et rom opp til 10 m2... Den fungerer i 1 oppvarmingsmodus, det er en strømjustering og en bryter med lysindikator på saken. Varmeapparatet er utstyrt med et overopphetings- eller overføringssystem og en termostat. Et håndtak er gitt på baksiden for enkel bruk og bæring.

Fordeler:
 • rimelig pris;
 • liten størrelse;
 • rask retningsoppvarming.
Minuser:
 • kort strømledning;
 • slår seg av ved den minste overføring av enheten;
 • gløden fra ovnen er veldig merkbar om natten.

En budsjett, men høy kvalitet, kompakt modell gjør en utmerket jobb med sine plikter. Den har veldig følsom fallbeskyttelse: Hvis du vil flytte enheten enda litt, slår den seg av umiddelbart, men du kan flytte den forutsatt at en kort strømledning er nok. Pris - 700 rubler. På Yandex. Marked 89% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Se også - Hvilken type varmeapparat å velge for et hus eller leilighet

Ballu BHH / M-09N

Ballu BHH / M-09N

Ballu kompaktvarmer har en effekt på 900 W, er i stand til å varme opp et rom opp til 15 m2... I denne forbindelse er det foran den forrige modellen Timberk TCH Q1 800. Utstyrt med et automatisk termisk avstengningssystem, et veltebeskyttelsessystem og en termostat for å opprettholde en stabil temperatur. For kontroll er det gitt en blokk med to knapper - med full og halv kraft. Varmeapparatet når øyeblikkelig driftstemperatur. Takket være O2 Safety System-teknologien brenner den ikke oksygen eller tørker luften. På grunn av fravær av konveksjon under varmeapparatets drift, stiger ikke mikroskopisk støv opp i luften. Enheten kan fungere i to moduser: oppvarming 1 til 400 W og oppvarming 2 til 800 W. Varmeapparatet har en IP20-klasse støv- og fuktbestandighet.

Fordeler:
 • 2 driftsmodi;
 • O2 Safety System teknologi;
 • IP20 - klasse støv- og fuktighetsbeskyttelse;
 • lav pris.
Minuser:
 • lyser veldig sterkt;
 • varmeelementer svikter ofte;
 • ved første start avgir en ubehagelig lukt av brent plast.

Ballu-modellen skiller seg fra konkurrenten Timberk TCH i høyere effekt, større varmeområde, 2 driftsmodi. Varm opp rommet perfekt, men i de første svingene lukter det ofte brent plast. Enheten avgir et veldig sterkt lys, kan erstatte et nattlys. Ballu BHH / M-09N har hyppige problemer med varmeelementer, som ofte svikter. Mindre godt bygget enn Timberk TCH. Pris - 850 rubler. På Yandex. Marked 79% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Hyundai H-HC3-10-UI998

Hyundai H-HC3-10-UI998

Hyundai-merkevaremodellen har en effekt på 1000 W, det oppvarmede området er opptil 15 meter2så vel som Ballu BHH / M-09N-modellen. Den kan fungere i tre moduser: med en effekt på 330, 660 og 1000 W. Utstyrt med automatisk avstengningssystem for overtemperatur, veltebeskyttelsessystem, termostat for å opprettholde en stabil temperatur. Har den første klassen av elektrisk beskyttelse og IPX0-klassen av fuktighetsbeskyttelse. Det er et praktisk bærehåndtak og et justerbart stativ. Det er en kraftregulator på kroppen.

Fordeler:
 • høy effekt;
 • 3 driftsmodi;
 • IPX0 fuktighetsbeskyttelsesklasse;
 • stativ som regulerer hellingen til varmeren.
Minuser:
 • montering av dårlig kvalitet;
 • kort strømledning.

Den kraftige Hyundai-modellen varmer raskt opp et lite rom, fungerer i 3 moduser. Disse funksjonene er ikke tilgjengelige i Ballu BHH / M-09N og enda mer i Timberk TCH Q1 800 med 1 driftsmodus. Men for Hyundai-enheten har jeg store klager på byggekvaliteten, som lar mye å være ønsket. Det hender at hardt skrudd deler rumler inne i enheten, saken er ofte skadet eller dårlig montert. Pris - 1500 rubler. På Yandex. Marked 95% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Polaris PKSH 0508H

Polaris PKSH 0508H

Rangeringsleder blant utendørs modeller.Effekt - 800 W, varmer et rom opp til 20 m2, 2 posisjoner - loddrett og horisontal. Et karbonvarmeelement er plassert inne i enheten: på grunn av det er mer romoppvarming gitt. Varmeapparatet kan fungere i to moduser, akkurat som Ballu BHH / M-09N. Utstyrt med et automatisk avstengningssystem for overtemperatur, et valsesikringssystem med to posisjoner, en termostat for å opprettholde en stabil temperatur. I motsetning til de beskrevne enhetene har Polaris-modellen en tidtakerfunksjon i opptil 3 timer, noe som er praktisk. Enheten er laget i et metallveske, det er et praktisk håndtak for å bære.

Fordeler:
 • jernlegeme;
 • høy byggekvalitet;
 • muligheten for vertikal eller horisontal ordning;
 • lavt energiforbruk;
 • det er en tidtaker.
Minuser:
 • ved hyppig bruk brenner karbonfiber ut;
 • kort strømledning;
 • ustabil i oppreist stilling;
 • høy pris.

Polarisvarmeren viste seg å være veldig økonomisk, som Timberk TCH Q1 800, men varmer opp til 20 m2i stedet for 10 eller 15 som konkurrenter. Praktisk: den har en timerfunksjon i opptil tre timer, den kan plasseres vertikalt eller horisontalt, men i loddrett stilling er den ustabil. Prisen - 2700 rubler - synes jeg er overpriset, og hvis du vurderer at du for disse pengene kan ta 2 Ballu BHH / M-09N eller Timberk TCH Q1 800 modeller, så er det ikke hensiktsmessig å kjøpe Polaris. På Yandex. Marked 97% av kjøperne anbefaler dette produktet.

TOP-4 veggmonterte IR-ovner

Timberk TCH AR7 1000

Timberk TCH AR7 1000

Timberk veggvarmer har en effekt på 1000 W, oppvarmet område - opptil 10 m2... Enheten kan bare fungere i en modus med en minimum installasjonshøyde på 1 m 80 cm. Den kan brukes i en leilighet eller i åpne områder: på balkonger, loggier, terrasser. Utstyrt med overopphetingsbeskyttelse, IP20 fuktighetsklasse.

Fordeler:
 • lav pris;
 • liten størrelse og vekt;
 • veldig stille drift;
 • gi rask oppvarming av rommet.
Minuser:
 • lite maksimalt oppvarmingsareal.

Veldig høy kvalitet billig modell som har blitt veldig populær. Kan henges på vegg eller tak. Den er kompakt, så den blir ikke så iøynefallende, den takler sine plikter perfekt. Den eneste ulempen jeg kan nevne er det lille varmeområdet, ellers er det et utmerket varmeapparat. Pris - 1850 rubler. På Yandex. Marked 100% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Se også - Hvilke oppvarmingsradiatorer er best for en leilighet og et hus ifølge eksperter

Ballu BIH-AP4-0.6

Ballu BIH-AP4-0.6

Modellen til det russiske selskapet Ballu har et uvanlig utseende. Oppvarmer et rom på opptil 6 m22, som er nesten halvparten mindre enn Timberk TCH AR7 1000. Den har lav effekt - bare 600 W, men den er mer økonomisk. Takket være den patenterte kompakte formen på kroppen, ser varmeapparatet under taket visuelt smalere, tynnere ut, det er praktisk å installere. En høy grad av støv- og fuktighetsbeskyttelse IP54 og anodisert overflate med en tykkelse på 25 mikron garanterer lang levetid for varmeren. Settet inkluderer universelle svingbare braketter for enkel installasjon og justering av oppvarmingsvinkelen i en vinkel med et trinn på 30 °. Kroppen er laget av rustfritt stål, dekket med varmebestandig maling.

Fordeler:
 • Vakker design;
 • mulighet for installasjon i en vinkel på 30 °;
 • kropp av rustfritt stål;
 • høy grad av støv- og fuktighetsbeskyttelse - IP54;
 • lavt energiforbruk.
Minuser:
 • lite strøm;
 • lite maksimalt oppvarmingsområde;
 • manglende beskyttelse mot overoppheting.

Modellen er populær for sitt design. Når den installeres i taket, ser den ut som en armatur, og takket være de spesielle festene kan den plasseres i en vinkel på 30 °. Et lite rom varmer opp veldig raskt. Forbrenner ikke oksygen, fungerer lydløst. For å varme opp et rom større enn 6 m22, så trenger du 2-3 enheter. På baksiden vil jeg tilskrive den manglende beskyttelsen mot overoppheting, siden jeg mener at sikkerhet kommer først. Pris - 2500 rubler. På Yandex. Marked 93% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Hyundai H-HC4–25-UI710

Hyundai H-HC4–25-UI710

Enheten er designet for veggmontering: settet inkluderer braketter, som i Ballu BIH-AP4-0.6-modellen. I tillegg kan du kjøpe et bærbart stativ med variabel høyde. Enheten har en effekt på 2500 W, er i stand til å varme opp et rom med et område på opptil 30m2, som skiller seg fra den samme Ballu-modellen. Det er beskyttelse mot overoppheting.

Fordeler:
 • høy effekt;
 • stort maksimalt oppvarmingsområde;
 • braketter for takmontering med muligheten til å endre hellingsvinkelen;
 • overopphetingsbeskyttelse.
Minuser:
 • høyt strømforbruk;
 • mangel på fuktsikring.

Enheten er veldig kraftig, den er nok til oppvarming 30 m2 i motsetning til Ballu BIH-AP4-0.6 med sitt maksimale areal på 6 m2 - forskjellen er bare stor. Utstyrt med et overopphetingsbeskyttelsessystem, som ikke er tilgjengelig i BIH-AP4-0.6. På nedsiden kunne jeg inkludere høyt strømforbruk og manglende beskyttelse mot vann. Hvis du skal plassere varmeovnen i et lysthus, må du sørge for at det ikke drypper vann på den. Pris - 2700 rubler. På Yandex. Marked 100% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Ballu BIH-L-2.0

Ballu BIH-L-2.0

En annen Ballu-modell har en effekt på 2000 watt. Oppvarmet område - 20m2... I motsetning til Hyundai H-HC4-25-UI710 er den beskyttet mot fuktighet: enheten kan brukes i regn og i åpne rom. Et pålitelig sikkerhetssystem sørger for stabil drift: det konvektive kjølesystemet forhindrer at varmeren overopphetes, den forkrommede stålristen beskytter mot utilsiktet kontakt, og den innebygde termostaten beskytter mot overoppheting. Karosseriet er laget av slagfast stål med perforeringer for kjøling. Leveres med universelle braketter for montering av instrumentet på en vegg, tak eller annen overflate, tommelskruer for montering av braketter uten verktøy.

Fordeler:
 • fuktighetsbeskyttelse - IP24;
 • kraftig stållegeme;
 • vingeskruer for montering;
 • konvektivt kjølesystem;
 • perforert hus.
Minuser:
 • høy pris;
 • lampen brenner fort ut;
 • saken blir veldig varm;
 • stativet må kjøpes separat.

Denne modellen er overvurdert. Pris - 3300 rubler. Produsenten gir 2 års garanti. Men vanligvis slutter denne modellen ikke opp til et år, siden lampen etter et par måneder brenner ut - en forbruksvare, derfor regnes den ikke som en garantisak, og det koster 2000 rubler å skifte lampen. Jeg ser ingen vits i et slikt kjøp, hvis du annenhver måned trenger å bruke 2 tusen på reparasjonen. For 3300 rubler kan du ta en modell som ikke er verre, og i mange henseender enda bedre, for eksempel Hyundai H-HC4-25-UI710. På Yandex. Marked 90% av kjøperne anbefaler dette produktet.

TOPP 4 infrarøde takovner

Almac IK5

Almac IK5

Tak infrarød varmeovn i et stilig etui. Enkel å installere, festet i taket på et hvilket som helst praktisk sted. Egnet for hus- og kontorlokaler, inkludert rom med høy luftfuktighet og balkonger. Effekt - 500 W, maksimalt oppvarmingsareal - 10 m². Varmeapparatet kan henges opp til en høyde på 3 m. I tillegg kan en termostat kobles til for å opprettholde den innstilte temperaturen.

Fordeler:
 • kompakthet;
 • lav pris;
 • stille arbeid;
 • utseende.
Minuser:
 • svak oppvarming på grunn av mangel på kraft;
 • enhetens kropp er veldig varm;
 • uinformativ instruksjon;
 • knitrende ved oppvarming og avkjøling.

Enheten har lav effekt, varmer opp ganske svakt, takler ikke funksjonene fullstendig. Med lang drift varmes saken veldig opp: produsenten hevder at maksimum er opptil 80 grader, men faktisk er det mye høyere. Tilkoblingsinstruksjonene er veldig uforståelige, ikke alle vil finne ut av det alene. Pris - 2100 rubler. På Yandex. Marked 88% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Se også - Infrarøde ovner er skadelige eller ikke

RESANTA ICO-800

RESANTA ICO-800

Enheten er basert på en avansert infrarød design. Vil raskt varme opp alle levende eller industrielle lokaler. Effekt - 800 W, som skiller den fra forrige modell, maksimalt oppvarmingsareal - opptil 10 m².Varmeapparatet er montert i en avstand på 2,5-3,5 m fra gulvet på spesielle braketter på kroppen. Beskyttelsesklasse - IP20. Huset er laget av stål, inne i huset med et varmebestandig belegg er det reflekterende aluminiumspaneler og rørformede elektriske ovner. Under drift overfører varmeelementer termisk energi til panelene, som igjen avgir energi allerede i det infrarøde spekteret.

Fordeler:
 • stål kroppen;
 • godt utseende;
 • byggekvalitet;
 • beskyttelsesklasse - IP20.
Minuser:
 • blir ikke varm når den er installert over 1 meter;
 • saken varmes opp til 280 grader.

IKO-800 takler pliktene bare i en avstand på opptil 1 meter. Hvis du plasserer enheten høyere, vil du praktisk talt ikke føle noe varme: den, som ALMAC IK 5-modellen, mangler strøm. Jeg har ingen klager på byggekvaliteten: saken er laget av stål, har en IP20-beskyttelsesklasse, noe som betyr at den kan brukes, for eksempel når det regner, i halvåpne rom. Pris - 2350 rubler. På Yandex. Marked 81% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Ballu BIH-S2-0.6

Ballu BIH-S2-0.6

Den neste Ballu-modellen, bare takhøyde, har en effekt på 600 W, det maksimale varmeområdet er opptil 12 m². Enheten ser uvanlig utad, skiller seg fra de beskrevne prøvene ved at den ikke bare kan festes til et vanlig tak, men også til en suspendert Armstrong-type med en celle på 600 × 600 mm. Enheten har en fuktsikker sak, utstyrt med en termostat for stabil drift og opprettholdelse av ønsket temperatur. Maksimal oppvarmingseffektivitet sikres med dobbel termisk isolasjon og ekstra skjerming, noe som reduserer varmetapet på grunn av oppvarming av enhetens bakside.

Fordeler:
 • muligheten til å installere på et undertak av typen "Armstrong";
 • innebygd termostat;
 • vanntett hus;
 • dobbel varmeisolasjon;
 • Vakker utsikt;
 • liten størrelse.
Minuser:
 • høy pris;
 • lite strøm.

Ballus enhet skiller seg nok en gang ut fra konkurransen med sin uvanlige design. Hovedforskjellene fra RESANT IKO-800 og Almac IK5 er den innebygde termostaten og muligheten til å bli montert i undertak. På et hvitt tak vil denne enheten være usynlig. Den har lav effekt, men dette forhindrer ikke at den varmer opp rommet nok, selv om det vil være behov for flere enheter for bedre oppvarming. Pris - 3600 rubler. På Yandex. Marked 100% av kjøperne anbefaler dette produktet.

TOPP 10 beste varmeovner med Aliexpress

Timberk TCH A5 1500

Timberk TCH A5 1500

Timberk har en effekt på 1500 watt. Maksimalt oppvarmet areal er 16 m². I disse to indikatorene skiller den seg fra de som allerede er oppført. TCH A5 - muligheten til å kombinere flere enheter i en gruppe opptil 3000 W total effekt ved hjelp av ekstra. alternativer (TMS X2 HP1, TMS X3 HP1). Kraftig reflektor med høy refleksjon - over 90%. Nå raskt driftskraft. Det er mulig å koble til fjernkontrollen TMS 08.CH og romtermostaten TMS 09.CH eller TMS 11.CH. Det er ingen innebygd termostat, i motsetning til Ballu BIH-S2-0.6-modellen.

Fordeler:
 • kraftig;
 • evnen til å kombinere enheter i en gruppe;
 • sterk reflektor;
 • det er mulig å betjene fra fjernkontrollen (kjøpes separat);
 • du kan koble til en termostat.
Minuser:
 • høy pris;
 • ingen innebygd termostat;
 • sprekker kraftig ved oppvarming / kjøling;
 • stor vekt.

Lederen innen rangering av takvarmere: har høyest effekt, det er mulig å kombinere enhetene i en gruppe for bedre oppvarming. Ingen av konkurrentene har dette alternativet. Kontroll fra fjernkontrollen, som kjøpes separat, er av praktisk betydning. Konkurrenter kan heller ikke skryte av et slikt "triks". Jeg ble overrasket over mangelen på en innebygd termostat, men du kan kjøpe den separat og koble den til. Jeg likte ikke den høye knitrende lyden under oppvarming og kjøling, det er ingen slik feil verken i Ballu BIH-S2-0.6, eller til og med i budsjettet Almac IK5. Pris - 3800 rubler. På Yandex. Marked 95% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Se også:

11280 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner