hjem Hvordan velge Klimaanlegg Varmebilde - hva er det, hvordan fungerer det?

Varmebilde - hva er det, hvordan fungerer det?

Ved å ordne hus eller leilighet har vi for lengst gått bort fra standardløsninger. Vi prøver å løse ethvert problem under hensyntagen til teknologiske innovasjoner. Dette gjør at vi kan gjøre huset vårt virkelig komfortabelt og moderne, spesielt har det oppstått en varmeapparat i form av et bilde blant nyhetene innen teknologi.

En fantastisk enhet for ethvert hjem. Det vil ikke være overflødig i noe hus. Ved hjelp av slike ting kan du enkelt skape en koselig varm atmosfære hjemme med en hyggelig interiørdesign.

For å være sikker på om du trenger en slik estetisk oppvarmingsenhet i hjemmet ditt, la oss se nærmere på hva det er.

TOPP 10 beste varmeovner med Aliexpress

Hva er det og hvordan fungerer det?

Malingsvarmer - først og fremst, i henhold til det tiltenkte formålet, er det faktisk en oppvarmingsenhet, laget i form av et maleri. Frontdelen er nemlig et panel med et bestemt bilde brukt. På baksiden av bildet er det et karbonfibervarmeelement - karbonfiberfilamenter.

Når den er slått på, oppstår oppvarming og infrarød stråling. I henhold til driftsprinsippet varmer ikke infrarøde stråler luften, men gjenstander som faller under deres innflytelse. Dermed er varme mer effektiv når gjenstander varmes opp og genererer varme, som varmer opp luften. Oppvarmede møbler og gulv holder varmen og holder rommet varmt lenger.

Denne typen varmeapparat er veldig relevant for sitt tiltenkte formål i lavsesongen, når oppvarmingen ennå ikke er slått på, og utenfor vinduet er den fuktig og kald. I en tid da du bare vil gi huset litt varme.

Denne kunnskapen er ganske økonomisk sammenlignet med andre typer ovner. Enhetens energiforbruk er opptil 60% mindre enn andre typer ovner. Men selv under denne tilstanden betraktes varmeapparatet som et ganske effektivt oppvarmingsapparat.

Varmeapparatet i form av et bilde har mange typer bilder. Derfor, etter å ha hengt den opp på veggen, er det vanskelig å kjenne igjen selve varmeren i den. Ulike bilder vil bidra til å lykkes med å kombinere enheten med interiøret ditt.

Du kan velge en rekke bilder av malerier:

 • Natur.
 • Arkitektur.
 • Barnas temaer.
 • Abstraksjon.

De enkleste modellene er paneler (trykk på stoff) innrammet med trelister på begge sider. Imidlertid er det klasse-mesterverk. Noe dyrere for prisen, men forbedret i utseende er det varmeovner i form av ekte bilder. Ofte er bildet deres utstyrt med sølvelementer, og rammene preges av sin pomp og massivitet.

Se også - Infrarøde ovner er skadelige eller ikke

De viktigste fordelene med varmeapparatet

En kombinasjon av to helt forskjellige ting i ett. Dette er allerede et stort pluss. Oppvarmingsarealmønsteret er den foreliggende oppfinnelse. Blant fordelene med denne varmeovnen er følgende:

 1. Kompakt og enkel installasjon. Installert på en vegg der det er mulighet for å koble til strømnettet. Vekt opp til ett kilo.Flyet til et slikt bilde har forskjellige parlamenter (90 * 60, 200 * 60 cm). Panelet er opptil 3 mm tykt og kan lett rulles sammen, noe som gjør det enkelt å transportere det hver gang du trenger det.
 2. Siden karbon har høy ledningsevne (sammenlignet med metall), er disse varmeenhetene i stand til å varme området flere ganger raskere.
 3. Det elektriske varmeapparatet har en ganske høy virkningsgrad, som er mer enn 90%.
 4. En bildevarmer kalles også en filmvarmer. Det er preget av miljøvennlighet, siden det ikke brenner oksygen og ikke tørker ut luften. Egentlig har denne faktoren blitt en av de avgjørende faktorene når du velger varmeutstyr til en leilighet.
 5. Forbedrer effekten på menneskekroppen. Maleriet avgir infrarøde stråler, trenger inn i menneskekroppen med 2-3 cm og har en positiv effekt på kroppen som helhet.
 6. De varmes ikke opp til høye temperaturer, derfor er de trygge for langvarig uavbrutt bruk.
 7. De produserer ikke lyd når modusen er på. Trygt, kan brukes der det er fuktighet og fuktighet.
 8. Trygt nok for barn. Det unike er at når det berøres, stopper det øyeblikkelig oppvarming.
 9. Ikke følsom for spenningsstøt.
 10. Enheten er av høy kvalitet, men rimelig.

Se også - Hvilken type varmeapparat å velge for et hus eller leilighet

Hvor kan jeg søke

Bildevarmeren kan brukes i alle rom som bolig og ikke-bolig (kommersiell, industriell). Ofte installert i mottakelsesrom, barnehager, kontorer.

I leiligheten kan plasseringen også være på badet. Som nevnt er varmeapparatet motstandsdyktig mot fuktighet og er derfor trygt å bruke. Det kan også fungere som profylaktisk middel mot sopp og fuktighet i rommet.

Slike varmeenheter anbefales å installeres ved siden av et vindu eller inngangsdør. Dette lar deg lage den såkalte termiske korridoren mellom kaldkilden og ikke slippe den inn i rommet.

Når det gjelder kraft, har varmeovner oftest 500 watt. Du kan varme opp en slik enhet, for eksempel en loggia.

Selv om bildet ikke varmes opp til høye temperaturer, har det imidlertid et stort varmeområde.

Generelt tilsvarer varmeovner i dette segmentet de deklarerte tekniske egenskapene:

 • Effekt fra 350 W til 500 W. Lav effekt er den eneste ulempen med enheten.
 • Oppvarmingstemperatur opp til maksimalt 60-75 grader.
 • Tidsressursen for arbeid beregnes - opptil 50000 timer.
 • Lav vekt - opptil 1 kg.

Se også - Hvordan velge det perfekte klimaanlegget for ditt hjem og leilighet

TOPP 10 beste varmeovner med Aliexpress

Rangering av de beste produsentene

Hvis du har bestemt deg for å kjøpe et veggmontert varmeapparat, bør følgende vurderes. Det er bedre å kjøpe i spesialforretninger som har alle dokumentene og kvalitetssertifikatene. Faktisk er det for øyeblikket mange forfalskninger som ikke overholder sikkerhetstiltak. For å unngå kjøp under standard, be om garantikort og sertifikater.

Blant produsentene som allerede har etablert seg som de beste innen produksjon av oppvarmingsbilder, kan følgende selskaper noteres:

 • På toppen av populariteten er enhetene til firmaene "Velvet Season" og "Dobroe Teplo".
 • "Heat of Crimea" og "Neirs" er veldig etterspurt.
 • Firmaet "TRIO" regnes som det billigste alternativet, men kvaliteten tilsvarer de deklarerte egenskapene.

Helt sikker, nyskapende veggvarmer er praktisk og nyttig på mange måter. Rimelig og veldig praktisk i sin kompaktitet. Og det mest praktiske er samtidig praktisk og estetisk bruk. En slik ting kan være et gavealternativ, som er veldig originalt og praktisk.

Se også:

3177 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner