hjem Hvordan velge Datamaskiner TOPP 15 overvåker 27 tommer i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 15 skjermer 27 tommer i henhold til kundeanmeldelser

Når jeg valgte en skjerm for arbeid, brukte jeg timer på å undersøke anmeldelser, ekspertrapporter og kundeanmeldelser. Dette hjalp meg med å samle TOPP 15 beste modeller for 2020. Rangeringen inkluderer prøver med forskjellige egenskaper, evner og priser. Når du velger, må du forstå hvilken oppgave den er ment for: det vil være grafikk, jobbe med dokumenter, spill eller se på videoer.

Vurdering av de beste skjermene med Aliexpress

TOPP 5 beste Full HD-skjermer 27 tommer

BenQ EW2775ZH

BenQ EW2775ZH

Skjerm med en tynn ramme, stabilt rett stativ. Skjerm med matt finish. Reduserer belastningen på øynene med Low Blue Light og Flicker-Free teknologi. AMVA + sensor gir brede synsvinkler (178 °). Har høy lysstyrke (300 cd / m22), kontrast (3000: 1). Rask responstid (4 ms), derfor egnet for spillere. Utstyrt med et mer moderne WLED-bakgrunnsbelysningsalternativ for å minimere bluss i hjørnene. Rammeoppdateringsfrekvensen er 60 Hz. Fargespekteret er begrenset til 16,7 millioner farger. For tilkobling til enheter er det 2 HDMI-kontakter, VGA, hodetelefonutgang. De to innebygde 2W høyttalerne gir ikke lyd av høy kvalitet som forventet. Det er en ekstern strømforsyning. Ikke det mest energieffektive alternativet, og forbruker 42 W (standby - 0,5 W).

Fordeler:

 1. Design.
 2. Pålitelig stativ.
 3. Kompakt.
 4. Fin kontrast, god fargegjengivelse.
 5. Gode ​​synsvinkler.
 6. Rask respons.
 7. Flott bilde.

Ulemper:

 1. Piksler er synlige på nært hold.
 2. Ingen DVI-inngang.
 3. Ekstern strømforsyning.
 4. Svake høyttalere og lyd.

BenQ EW2775ZH pris - 10 600 rubler. En skjerm med god fargegjengivelse, et ganske klart kontrastbilde. Perfekt for å jobbe med dokumenter, spille spill, se på videoer, hverdags brukstimer. 89% av kjøperne er fornøyde med kjøpet.

Samsung C27F390FHI

Samsung C27F390FHI

Den har en buet 1800-skjerm, et rundt faset stativ og muligheten til å vippe saken i en liten vinkel. I tillegg til de ovennevnte teknologiene for å redusere belastningen på øynene, er den også utstyrt med AMD FreeSync, som jevner bildeavrivning, noe som gjør bildet jevnere. Takket være VA-matrisen tilbyr den brede synsvinkler og nøyaktig fargegjengivelse. Når det gjelder lysstyrke, er den dårligere enn BenQ EW2775ZH - 250 cd / m2. Har en HDMI-kontakt mindre. Ingen høyttalere. Mer energieffektiv modell - bruker bare 25 W (i standby-modus - 0,3 W). Det er plass på bakveggen for veggmontering (VESA), som ikke er i forrige modell.

Fordeler:

 1. Vakker buet skjermdesign.
 2. Stabilt stativ.
 3. Kan monteres på veggen.
 4. God lysstyrke og farge.
 5. Ingen flimmer.
 6. Ensartet belysning.
 7. Visningsvinkler.
 8. Utmerket bildekvalitet.

Ulemper:

 1. Av / på-knappen er på baksiden, noe som ikke er veldig praktisk.
 2. Ikke justerbar i høyden.
 3. To kontakter for tilkobling.
 4. Ingen HDMI-kabel inkludert.

Samsung C27F390FHI koster 11 900 rubler. Den buede skjermen gir designet et elegant utseende og eliminerer problemet med å dempe farger i hjørnene. Modellen er preget av et høykvalitetsbilde, god fargegjengivelse og lysstyrke. Overgår BenQ EW2775ZH med jevn rammeendring, justering av skjevvinkel. 89% av brukerne anbefaler det for kjøp.

LG 27MK600M

LG 27MK600M

Skjerm med en tynn ramme og en halvcirkelformet buet fot. Glanset display med antireflekterende belegg. Variabel hellingsvinkel. IPS-matrisen gir et lyst, saftig bilde, brede synsvinkler, men på bekostning av svart dybde og kontrast. Det er lavere enn i Samsung C27F390FHI - 1000: 1. Men pikselens responstid er litt lengre - 5 ms, selv om dette tallet er tilstrekkelig for spill. Bakgrunnsbelysningen er mindre effektiv - LED. Antall kontakter er standard. Det er mulighet for montering på veggen. I likhet med Samsung C27F390FHI tilhører den energisparende modeller.

Fordeler:

 1. Vakker utsikt.
 2. Anstendig kvalitetsmateriale.
 3. Semimatt skjerm.
 4. Praktisk ledelse.
 5. Mange moduser og innstillinger.
 6. Matrisen gir nydelige farger.
 7. Alle tekniske egenskaper er på sitt beste.

Ulemper:

 1. Ingen DisplayPort-kontakt.
 2. På svart er høydepunkter synlige i hjørnene.
 3. Ikke helt stabilt stativ, ikke høydejusterbart.

LG 27MK600M koster 12 500 rubler. Dette er en utmerket, billig skjerm som har høy lysstyrke, et upåklagelig fargespektrum, god arbeidsteknologi som gir kvalitetsarbeid og beskytter øynene dine mot tretthet. Et godt eksempel for daglig bruk. Litt dårligere enn Samsung C27F390FHI på grunn av sidefakkel, som er assosiert med funksjonene i matrisen og bakgrunnsbelysningen. 81% av kjøperne anbefaler det for kjøp.

AOC C27G1

AOC C27G1

Modell med vinklet stativ på høy arm med justerbar høyde og vinkel på skjermen. I likhet med Samsung C27F390FHI har den en matt buet skjerm (1800R). Når det gjelder egenskaper, ligner den på LG 27MK600M, den er bare forskjellig i typen matrise - VA, noe som innebærer et høyt kontrastforhold - 3000: 1. En annen og type bakgrunnsbelysning - har en mer moderne WLED. Rask pikselrespons (4 ms), 144 Hz bildefrekvens gjør bildet jevnere og skarpere. I tillegg til to HDMI-kontakter er det VGA og DisplayPort, hodetelefonutgang. Innebygd strømforsyning.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Buet skjerm.
 3. Innebygd strømforsyning.
 4. Stabilt ben med høydejustering.
 5. En rekke porter for tilkobling.
 6. En diskret indikator på arbeid.
 7. Jevnhet i rammeendringer.
 8. Utmerket lysstyrke, kontrast.
 9. Rask responsmatrise.

Ulemper:

 1. Bena på stativet er stort.
 2. Det er høydepunkter.
 3. Overbelastning.

AOC C27G1 koster 18 500 rubler. Ideell for spillere, men bra for å jobbe med bilder og videoer. Modellen er ikke spart for høydepunkter i hjørnene. Skjermen er godt montert, utstyrt med et stabilt justerbart stativ, har god fargegjengivelse og gir et høykvalitetsbilde. Denne oppfatningen ble delt av 81% av kjøperne.

ASUS VG279Q

ASUS VG279Q

Tynn ramme IPS-skjerm med blankt antireflekterende belegg. Stativet er rektangulært, men med samme justeringsmuligheter som i AOC C27G1. Utstyrt med Shadow Boost-teknologi, som lyser opp bildet i spesielt mørke scener. Den har høy lysstyrke (400 cd / m22) og et middelmådig kontrastforhold på 1000: 1. Han har bare en HDMI-kontakt, det er en DisplayPort, en hodetelefonutgang, og i stedet for VGA leveres DVI-D. Utstyrt med 2W høyttalere. Ekstern plassering av blokken. Forbruker mer strøm - 40 W (i hvilemodus - 0,5 W). Den enda raskere responstiden (3ms) gjør skjermen populær blant spillere. Dette bekreftes av en rekke tilleggsmodi, inkludert timer, syn, FPS-skjerm.

Fordeler:

 1. Praktisk, tilpassbart stativ.
 2. Utstyrsnivå.
 3. Høy lysstyrke.
 4. IPS-matrise.
 5. Svarhastighet.
 6. En oversiktlig meny.

Ulemper:

 1. Høydepunkter i de nedre hjørnene mot en mørk bakgrunn (ifølge individuelle vurderinger).
 2. Den går ut av hvilemodus i 8 sekunder.
 3. Dårlig lydkvalitet.
 4. Høy pris.

Den dyre ASUS VG279Q-skjermen for 24 tusen rubler er optimal for spill, siden den har tilleggsfunksjoner for dette formålet. Fargegjengivelse og bildekvalitet fortjener toppkarakterer, så vel som andre beregninger, inkludert glatt rammeendring og ståevne. Dette mener 83% av brukerne som sendte anmeldelser.

TOPP 5 beste 2K-skjermer 27 tommer

ViewsonicVA2719-2K-smhd

ViewsonicVA2719-2K-smhd

Denne 9,9 mm tynne rammeskjermen med blankt antireflekterende belegg er montert på et rundt, stabilt glassbelagt stativ.Det gjør at skjermen kan vippe fremover og bakover opp til 27 °. Utstyrt med flimmerfri for å redusere flimmer og lav blå for å redusere skadelig blå stråling i øynene. IPS-matrisen gir livlige farger og brede synsvinkler (178 °). Lysstyrke - 300 cd / m22, kontrast - 1000: 1. Gir et stort fargespekter (99%). Svartiden er typisk for spillmonitorer - 5ms. Nederst på bakpanelet er det innganger: 2 HDMI, DisplayPort, hodetelefonutgang, til høyre - 5 kontrollknapper. Utstyrt med innebygde høyttalere med en total lydeffekt på 6 W. Veggmontering er mulig, noe som er praktisk takket være den innebygde strømforsyningen.

Fordeler:

 1. Kvalitetsmaterialer og utførelse.
 2. Flott stativ.
 3. Veggfeste.
 4. Innebygde høyttalere.
 5. Diagonalen for 2K-oppløsning er optimal.
 6. Antireflekterende belegg.
 7. Nydelige farger.
 8. God lysstyrke.
 9. Ingen bakgrunnsbelysning flimrer.

Ulemper:

 • Ikke justerbar i høyden.
 • Det store stativet tar mye plass.
 • Det er høydepunkter i hjørnene.

Viewsonic VA2719-2K-smhd for 15.500 rubler er en universell skjerm for kontoret eller hjemmet. Det optimale bruksområdet er grafikk, men det er egnet for å se filmer, jobbe med dokumenter, spille spill. Den har god oppløsning, skarpe bilder, brede synsvinkler, anstendig fargegjengivelse. Alle tekniske parametere er tenkt ut for enkel bruk. 84% av brukerne er fornøyde med ytelsen til skjermen.

Philips 276E8FJAB

Philips 276E8FJAB

Skjermen ser elegant og dyr ut. Skjermen har en matt finish, stativet er smalt, halvcirkelformet, med en justerbar tiltvinkel. I tillegg til de beskrevne teknologiene, er den utstyrt med AMD FreeSync, SmartContrast og SmartImage. Sistnevnte justerer skjerminnstillingene i henhold til innholdet som sendes. Skjermens maksimale lysstyrke er litt høyere - 350 cd / m22... Fargegjengivelse (sRGB) med et bredt (132%) fargeskala åpner mulighetene for en universell skjerm for seriøst arbeid med grafikk. Raskere respons - 4 ms, som spillere vil sette pris på. I stedet for en av HDMI-portene er den utstyrt med VGA. Men det er ingen kontrollknapper, alle operasjoner utføres med en joystick. Den kan ikke monteres på veggen, den er utstyrt med en ekstern strømforsyning. Når det gjelder energiforbruk, er dette en mer økonomisk modell - 23 W.

Fordeler:

 1. Raffinert design.
 2. Stilig metallstativ.
 3. Høy maksimal lysstyrke.
 4. Saftige riktige farger.
 5. Praktisk meny med styrespak.

Ulemper:

 1. Liten vinkel.
 2. Analog VGA i stedet for HDMI.

Philips 276E8FJAB for 17 400 rubler skiller seg fra Viewsonic VA2719-2K-smhd i et gjennomtenkt design av stativet, noe som frigjør ekstra plass på bordet. Bra for hjemmet og profesjonelt grafisk designarbeid. Lydkvaliteten er ikke dårlig, men for å se på film eller lytte til musikk er det nyttig å koble til ekstra akustikk. 88% av kjøperne anbefaler en skjerm for kjøp.

Samsung C27JG50QQI

Samsung C27JG50QQI

Buet skjerm (1800R) skjerm med vinkelben, justering av skjermhelling. De fleste spesifikasjonene ligner på Philips 276E8FJAB. Hovedforskjellene er Magic Upscale-modus, som øker klarheten i bildet, typen matrise (VA) og den tilsvarende høye kontrasten (3000: 1). Dette er en skjerm med høy oppdateringsfrekvens (144 Hz) for jevne bilder. Tre kontakter (2 HDMI og DisplayPort) og en hodetelefonutgang er plassert på baksiden. Det er et VESA-feste for veggmontering.

Fordeler:

 1. Buet skjerm.
 2. Et klart, glatt, saftig og rikt bilde.
 3. Fargegjengivelsen er god.
 4. Praktisk meny. Enkel kontroll av innstillinger.

Ulemper:

 1. Stativet er omfangsrikt nok, ikke høydejusterbart.
 2. Det er små høydepunkter på svart bakgrunn.
 3. Ingen innebygde høyttalere.

Prisen på Samsung C27JG50QQI er 20 100 rubler. Å se på en video, spille på den, vekker bare positive følelser med en jevn bildefrekvens, et saftig bilde, oppnådd takket være utstyret med spesiell teknologi. Modellen overgår Philips 276E8FJAB i bildeskarphet og detalj. 84% av eierne er helt fornøyde med valget.

BenQ PD2700Q

BenQ PD2700Q

Skjermen er forskjellig i ytelse - et bredere rektangulært stativ med høydejustering og rotasjon opp til en vinkel på 90 °. Matrix AH-IPS gir en fargedybde på 10 bits og litt mindre fargegjengivelse (100%).Det er tre porter for tilkobling (DisplayPort, mini-DisplayPort og HDMI). I tillegg til hodetelefonutgangen, er det to USB 2.0-porter. Utstyrt med to 2 W høyttalere. Det er et veggfeste.

Fordeler:

 1. Rammen er tynn.
 2. Stativet er stabilt.
 3. Skjermen kan senkes nesten til bordflaten.
 4. God fargegjengivelse.
 5. Tilstrekkelig antall kontakter for tilkobling.
 6. Øynene blir ikke slitne under langt arbeid.

Ulemper:

 1. Respons.
 2. Kontrollknapper og menyer.
 3. Ikke veldig praktisk plassering av USB-porter.
 4. Lyden er svak.

BenQ PD2700Q-pris - 22.200 rubler. Dette er et godt eksempel for å jobbe med dokumenter, grafikkprogrammer, se på videoer, men for spillere er det kanskje ikke helt passende på grunn av den lange responstiden (12ms). En skjerm med et komfortabelt justerbart stativ, en utmerket matrise for suveren bildekvalitet, en intern strømforsyning for enkel oppheng på skrivebordet og veggen, og rikelig med porter. Gitt disse fordelene, anbefaler 96% av brukerne det å kjøpe.

Acer Nitro VG270UPbmiipx

Acer Nitro VG270UPbmiipx

En spillmonitor med et mindre fleksibelt stativ. Den er smal, kantet og lar deg vippe skjermen i en vinkel på 5 til 20 °. Frame sync-teknologi (AMD FreeSync) gir et jevnere bilde. Spillere vil sette pris på den høye oppdateringsfrekvensen (144 Hz). Overgår BenQ PD2700Q med lav responstid på 5 ms. Selv om den taper i fargedybde (8 biter) og fargegjengivelse (99%). Færre kontakter, men settet er standard: DisplayPort, 2 HDMI, hodetelefonutgang.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Matrisekvalitet.
 3. Visningsvinkler.
 4. Lysstyrke.
 5. Bildet er saftig og klart.
 6. Utmerket bildefrekvens.
 7. Praktisk innstillingsmeny.

Ulemper:

 1. Stå med minimum justering.
 2. Byggekvalitet (tilkobling av rammen til skjermen).
 3. Ujevn belysning, høydepunkter.
 4. Lyd.

Acer Nitro VG270UPbmiipx for 29900 rubler har nok utstyr til å gi et lyst, glatt og rikt bilde med utmerkede detaljer. Skjermen er egnet for spill. Den tvilsomme kvaliteten på plasten stemmer ikke helt overens med modellen fra det dyre segmentet. Men 89% av brukerne er fornøyde med ytelsen til skjermen.

TOPP 5 beste 4K-skjermer 27 tommer

Philips 276E8VJSB

Philips 276E8VJSB

En vakker skjerm med tynne rammer og et halvcirkulært stativ. Flimmerreduksjons- og blålysreduksjonsteknologier er tilgjengelig for alle skjermer i denne vurderingsdelen. De legger til rette for langsiktig arbeid, og reduserer belastningen på øynene. Takket være PBP-funksjonen (bilde i bilde) kan modellen kobles til to signalkilder samtidig. IPS-matrisen gir en optimal synsvinkel på 178 °. Topp lysstyrke på skjermen - 350 cd / m22, kontrastforhold - 1000: 1, utmerket fargeskala sRGB - 109%. Den lave pikselresponsen (5 ms) gjør skjermen egnet for spill. For tilkobling er den utstyrt med DisplayPort, 2 HDMI, hodetelefonutgang. Det er en ekstern strømforsyning. Energieffektivt alternativ med bare 20W forbruk.

Fordeler:

 1. Stilig design.
 2. Utmerket 4K bildekvalitet.
 3. Fargegjengivelse.
 4. Mange tilpasningsmodi.
 5. Øynene blir ikke slitne.
 6. Pris.

Ulemper:

 1. Benet er ikke justerbart i høyden.
 2. Ingen veggmontering.
 3. Små høydepunkter.

Philips 276E8VJSB for bare 17 700 rubler fungerer som en budsjettmodell som støtter 4K. Produsenten har sørget for tilgjengeligheten av teknologier for å sikre et høykvalitetsbilde, men lagret på et uregulert stativ og bakgrunnsbelysning. På grunn av bruken av standard LED, blinker det lett, spesielt i dårlige lysforhold. Optimal for de som er involvert i grafikk, men alternativet kontor eller hjem er ikke ekskludert. 91% av brukerne anbefaler det for kjøp.

AOC U2777PQU

AOC U2777PQU

Den har et mer avansert rektangulært stativ med en speilet overflate. Høyde og tilt kan justeres opp til 90 °. Fargegjengivelsen er litt lavere (100%), men responsen er raskere (4 ms), noe spillere vil sette pris på. Mer moderne WLED-bakgrunnsbelysning minimerer sannsynligheten for endringer i lysstyrke og bluss i hjørner. Har flere kontakter. I tillegg til standardsettet er det DVI-D (HDCP), VGA (D-Sub), 4 USB-porter (men bare en HDMI). Kontrollknappene er plassert på det smale frontpanelet.To innebygde 3 W høyttalere, intern plassering av strømforsyningen (innebygd). Veggmontering mulig.

Fordeler:

 1. Utseende.
 2. Bygg kvalitet.
 3. Juster skjermens posisjon.
 4. Ensartet belysning.
 5. God fargegjengivelse.
 6. Innebygde høyttalere.
 7. Mange havner.
 8. Innebygd strømforsyning for enkel veggmontering.

Ulemper:

 1. Middelmådig lyd.
 2. Ubeleilig plassering av USB-porter.
 3. Ingen automatisk lysstyrkekontroll.

Prisen på AOC U2777PQU er 23 500 rubler. Skjermen med utmerket fargegjengivelse og kontrast gir et realistisk bilde med gode detaljer. Overgår Philips 276E8VJSB i tilt- og høydejusteringer og uten gjenskinn. 89% av kjøperne anbefaler det for kjøp.

LG 27UL650

LG 27UL650

Skjermen ligner Philips 276E8VJSB i utseende og standform, men du kan justere tiltingen og høyden som i AOC U2777PQU. Skiller seg fra dem i en uvanlig farge. Rammen er svart, ryggen er hvit og benet er sølv. Modellen er utstyrt med AMD FreeSync for jevne og tårefrie bilder. Fargegjengivelse er god (99%), det samme er responsen (5 ms). Sett med kontakter er standard (som i Philips 276E8VJSB). Gir ikke veggmontering, og strømforsyningen er ekstern.

Fordeler:

 1. Justerbart stativ.
 2. Matrise med veldig høy kvalitet.
 3. Utmerkede synsvinkler.
 4. Fargegjengivelse.
 5. Praktisk kontroll av innstillinger med styrespak.
 6. Fleksible innstillinger.

Ulemper:

 1. Noen misliker fargen og designet (selv om bakpanelet vanligvis ikke er synlig).
 2. Ujevn bakgrunnsbelysning, manglende evne til å redusere lysstyrken.

LG 27UL650 koster 27 700 rubler. Skjermen med matrise av høy kvalitet gjengir et lyst og levende bilde med jevn rammeendring. Mer egnet for spill enn AOC U2777PQU på grunn av AMD FreeSync-teknologi. Men modellen har problemer med bakgrunnsbelysningen, som i de fleste budsjettprøver. 87% av kjøperne vurderer skjermens ytelse positivt.

BenQ PD2700U

BenQ PD2700U

Hovedforskjellen fra konkurrentene i vurderingen er muligheten til å justere skjermen ved å vippe, høyde, rotere og snu skjermen helt til et annet plan. Modell med DualView-modus, som deler skjermen i to bilder i forskjellige fargerom. Dette alternativet vil bli spesielt likt av fotografer og designere. Den har et høyere kontrastforhold (1300: 1), god fargegjengivelse (100%) og lav pikselrespons (5 ms). Det er nok porter: HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort, 4-port USB-hub, hodetelefonutgang. Kontrollknapper på bunnen av skjermen. To høyttalere på 2 watt. Høyt strømforbruk - 80W. Skjermen kan monteres på veggen.

Fordeler:

 1. Design.
 2. Normal bygg.
 3. Funksjonelt stativ.
 4. Innebygde høyttalere.
 5. God matrise med riktig fargegjengivelse.
 6. Nok moduser.
 7. Fin til øyet.

Ulemper:

 1. Én HDMI-port.
 2. Den innebygde menyen er ikke veldig praktisk.

BenQ PD2700U koster 34 tusen rubler. Den har et slags stativ, gode muligheter for å justere skjermens posisjon, riktig fargegjengivelse på grunn av gode fabrikkinnstillinger, og et sett med funksjoner for å redusere belastningen på øynene. 89% av brukerne er fornøyde med egenskapene og kvaliteten på arbeidet.

Vurdering av de beste skjermene med Aliexpress

DELL UltraSharp U2718Q

DELL UltraSharp U2718Q

Skjermens hovedegenskaper ligner på BenQ PD2700U. Den har HDR-støtte, litt lavere fargegjengivelse (99%), men en bedre oppdateringsfrekvens (86 Hz), bildet på den er mye jevnere. Høy energieffektivitet - bruker bare 30 watt.

Fordeler:

 1. Estetikk, utseende.
 2. Mange justeringer av skjermposisjon.
 3. Veggfeste.
 4. Utmerket bildekvalitet.
 5. Fargene er lyse og saftige.
 6. Stort utvalg av innstillinger.

Ulemper:

 1. Høydepunkter.
 2. Én HDMI.
 3. Korte kabler.

DELL UltraSharp U2718Q koster 40 900 rubler. Det er ingen nyskapende teknologi sammenlignet med billigere skjermer. Den har god ergonomi, et funksjonelt stativ, en utmerket matrise som gir et jevnt og saftig bilde med god detaljering, brede synsvinkler. 78% av brukerne vurderer utstyret som det høyeste.

11564 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner