hjem Hvordan velge Datamaskiner TOPP 10 beste skjermer under 10 000 rubler ifølge kundeanmeldelser

TOPP 10 beste skjermer under 10 000 rubler ifølge kundeanmeldelser

En god dataskjerm er viktig for både komfortabelt å spille videospill og langvarig anstrengende arbeid. Det er bedre å kjøpe utstyr som viser naturlige farger, med høyt kontrastnivå, antireflekterende belegg. Disse parametrene vil sikre lav øyeutmattelse og redusere helserisiko. I budsjettsegmentet kan du finne gode skjermer for spill, arbeid og filmer. Alt som trengs er å korrekt vurdere de tekniske egenskapene til enhetene. Etter å ha undersøkt brukerkommentarer, ekspertanmeldelser, gjorde jeg en vurdering av de beste skjermene opptil 10 tusen rubler i 2020.

Vurdering av de beste skjermene med Aliexpress

Acer ET241Ybd

Acer ET241Ybd

Åpner vurderingen for Acer LCD widescreen-skjerm. Modellen har en IPS-matrise med en diagonal på 24 tommer med Full HD-oppløsning 1920 × 1080 og WLED-bakgrunnsbelysning. Svarhastighet - 4 ms, klart bilde, matt display med antireflekterende belegg. Hvis du ønsker å kjøpe en god 24-tommers skjerm, bør du vurdere denne modellen. Lysstyrken på enheten er 250 cd / m² med et kontrastforhold på 100.000.000: 1, og de horisontale og vertikale synsvinklene er 178 grader. Feiefrekvens - 60 Hz. Skjermen har DVI-D (HDCP), VGA (D-Sub) innganger.

Fordeler:

 1. Rimelig pris.
 2. Et tydelig bilde.
 3. Mangel på blått i spill.
 4. Veldig tynn ramme.
 5. Vakker utsikt.

Minuser:

 1. Kontrollknappene fjernes til bakpanelet på høyre side.
 2. Spinkel konstruksjon i området feste til skjermbenet.
 3. Ingen HDMI-utgang.

Acer-skjermer er populære på grunn av pris og god byggekvalitet, som de sikkerhetskopierer med denne modellens tre års garanti. For brukeren er det alt her: en stor diagonal, et saftig bilde, en rask respons som er viktig for spillere, til og med veldig tynne, nesten usynlige rammer. Men det er to negative punkter i denne modellen - dette er fraværet av en HDMI-utgang: for et moderne skjermkort må du kjøpe en adapter til en skjerm. Jeg likte ikke kontrollene på baksiden av skjermen - de var uvanlige og upraktiske. Pris - 6950 rubler. På Yandex. Marked 94% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Viewsonic VA2419-sh

Viewsonic VA2419-sh

24 '' Full HD LED-skjerm med 1920 x 1080 oppløsning, LED-bakgrunnsbelyst og IPS-SuperClear-matrise, takket være at bildekvaliteten på skjermen forblir uendret sett ovenfra, nedenfra, forfra eller fra siden. I tillegg til vanlig LED-bakgrunnsbelysning, gir modellen også flimmerfri flimmerfri. Svarhastigheten er 5ms, som er 1ms tregere enn Acer ET241Ybd. Rammeoppdateringsfrekvensen er 75 Hz, lysstyrken er 250 cd / m² med et kontrastforhold på 50.000.000: 1. Den moderne designen er minimalistisk, med en smal ramme bare 6,4 mm bred. Skjermen bruker antiflimmerteknologi med blå filtrering for å redusere tretthet i øynene under langvarig bruk. ViewSonics unike ViewMode-funksjon tillater standardalternativer som spill, film, web, tekst og mono. Disse forhåndsinnstillingene for gamma, fargetemperatur, kontrast og lysstyrke gir en optimal visning for en rekke skjermapplikasjoner. Eco Power Saving Mode - Du kan spare energi mens du arbeider med dokumenter eller surfer på Internett. Innebygde HDMI- og VGA-innganger gir fleksibilitet og pålitelighet for tilkobling av en rekke enheter. Skjermen har HDMI, VGA (D-Sub) innganger.Du kan henge enheten på en vegg (VESA-standard).

Fordeler:

 1. SuperClear Matrix.
 2. Flimmerfri bakgrunnsbelysning.
 3. ViewMode-funksjon.
 4. Energisparemodus.
 5. Innebygd HDMI-utgang.
 6. Moderne øyevernsteknologi.
 7. Veldig lyst, klart bilde.

Minuser:

 1. Det er ingen HDMI-kabel inkludert, bare VGA.
 2. Ubehagelig meny for skjerminnstillinger.
 3. Modeller med døde piksler blir ofte funnet.
 4. På svart bakgrunn er høydepunkter synlige ved kantene på rammen.

Modellen er fra budsjettsegmentet, men bildet er av høy kvalitet selv gjennom HDMI-kontakten, som ikke er i Acer ET241Ybd, og dette er allerede et stort pluss. Skjermen har mange forskjellige innstillinger og moduser, noe som er nyttig for avanserte brukere. Disse funksjonene er ikke tilgjengelige i Acer ET241Ybd. Men byggekvaliteten lar mye å være ønsket: ofte kommer modeller med døde piksler over, noe som ikke var i Acer. Pris - 7200 rubler. På Yandex. Marked 90% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Philips 243V7QDSB

Philips 243V7QDSB

I en kompakt, slank kropp vil den overraske deg med bildekvalitet som er behagelig for øynene. Den 24-tommers IPS-skjermen har en forbedret Full HD 1920 × 1080-oppløsning. Svarhastigheten er 5 ms, som i Viewsonic VA2419-sh, oppdateringshastigheten er 76 Hz, lysstyrken på skjermen er 250 cd / m² med et kontrastforhold på 10.000.000: 1. Den nye Philips-skjermen har en tynn ramme. Det er nesten usynlig, men det øker visningsområdet. Skjermen har SmartContrast-teknologi, som analyserer det viste innholdet og automatisk justerer farger, bakgrunnsbelysningsintensitet for dynamisk å forbedre kontrasten. Gir den beste digitale bildekvaliteten, med mer metning av mørke toner, noe som er spesielt viktig når du spiller spill. Når Eco-modus er valgt, justeres kontrastnivået og bakgrunnsbelysningen justeres for å fungere med standard kontorapplikasjoner i strømsparingsmodus. SmartImage-teknologi - den analyserer det viste innholdet på skjermen for å optimalisere skjermytelsen. Det brukervennlige grensesnittet gir et utvalg av moduser: Office, Photo, Video, Game, Economy, etc., som er i samsvar med applikasjonen som brukes. En lignende funksjon er tilgjengelig i Viewsonic VA2419-sh. Energisparemodus reduserer strømforbruket. Når som helst kan du stille inn ønsket modus ved å trykke på en knapp. På grunn av lysstyrkkontrollsystemet kan LED-bakgrunnsbelyste skjermer flimre, noe som kan føre til belastning i øynene. Philips antiflimmerteknologi bruker en innovativ måte å justere lysstyrken for å få en mer behagelig seeropplevelse. Philips LowBlue-modus bruker intelligent teknologi for å redusere bølgelengden til skadelig blått lys. Dette minimerer de skadelige effektene på synet. Skjermen har DVI-D (HDCP), HDMI, VGA (D-Sub) innganger.

Fordeler:

 1. IPS LED-teknologi og 178 synsvinkler0.
 2. Klarhet, lysstyrke, tilnærming av fargespekteret til den virkelige, som i Samsung C24F390FHI.
 3. Forbedret oppløsning - Full HD, som i BenQ GW2480.
 4. HDCP digital innholdsbeskyttelsesteknologi.
 5. DVI digital videooverføring.
 6. Slank skjermramme, forstørret visningsområde.
 7. Den proprietære Philips Smart Contrast-teknologien for analyse av det viste, optimaliserer skjermegenskapene, automatisk justering av farge og intensitet.
 8. Intense mørke nyanser.
 9. Antiflimmerteknologi.
 10. LowBlue-modus - reduser lengden på blått lys, beskytt øynene dine.
 11. HDMI Readly-enhet for multimedia-drift.
 12. Økonomisk, bruker 14 W under drift.

Minuser:

 1. Det er ingen stereohøyttalere som BenQ GW2480, men det er en stereolydutgang.
 2. Inkluderer VGA-kabel, ikke HDMI.
 3. Svarte farger vaskes ut, må justeres separat.
 4. Ingen hodetelefonutgang.

Philips gledet oss med en høyteknologisk modell med et godt utvalg av innstillinger og funksjoner. All teknologi (SmartContrast, SmartImage) forbedrer bildekvaliteten, men dette er nesten usynlig for det blotte øye for den gjennomsnittlige brukeren. Men LowBlue-modus reduserer virkelig innvirkningen på øynene, og dette er et veldig stort pluss. Vær forsiktig når du slår på skjermen, for knappen er på siden: når du berører den, vakler skjermen på grunn av en spinkel montering og et lite stativ.Pris - 7450 rubler. På Yandex. Marked 92% av kjøperne anbefaler dette produktet.

BenQ GW2480

BenQ GW2480

BenQ GW2480 24-tommers WLED 1920 × 1080 IPS-skjerm med ultratynn ramme og skjult kabeldeksel kombinerer skjønnhet med et rent design. Svarhastigheten er 5 ms, som i Viewsonic VA2419-sh, oppdateringshastigheten er 60 Hz, lysstyrken på skjermen er 250 cd / m² med et kontrastforhold på 1000: 1. Den avanserte Brightness Intelligence Technology justerer automatisk lysstyrken på skjermen med en innebygd sensor slik at bildet på skjermen forblir klart og behagelig for øynene, og supplerer effektivt BenQs eksklusive Eye-Care-teknologi, blått lysreduksjon og antiflimmerteknologi. Alt programvarens potensiale gir enda større visuell komfort selv under langvarig visning, garanterer de fineste bildedetaljene i noe lys. I likhet med Philips 243V7QDSB, Viewsonic VA2419-sh-skjermer, har den BenQ Low Blue Light Plus øyevernsteknologi. Flimmerfri teknologi er implementert for samme formål. På konvensjonelle LCD-skjermer oppstår flimring 200 ganger per sekund. Det kan ikke skilles fra synsorganene, men langsiktig arbeid på en slik monitor fører til tretthet i øynene og til og med hodepine. BenQ GW2480 flimrer ikke i alle lysstyrkenivåer. Arbeid med denne skjermen vil gi mer komfort for øynene, mindre tretthet. De viktigste forskjellene fra de listede konkurrentene er innebygde 1 W høyttalere, en praktisk hodetelefonkontakt. Det er andre nyttige funksjoner: oppsettsmenyen støtter 18 språk, skjermen kan henges på veggen (monteringsstandarden er VESA), som Viewsonic VA2419-sh-modellen. Tilbyr innganger HDMI, DisplayPort, VGA (D-Sub), lyd, stereo, hodetelefonutgang.

Fordeler:

 1. Den strukturerte overflaten på saken beskytter mot mindre riper.
 2. Slank skjermstøtte.
 3. I likhet med Philips 243V7QDSB, IPS-teknologi for bred synsvinkel.
 4. Proprietær øyevernsteknologi Eye-Care, sertifisert av ekspertorganisasjonen TÜV Rheinland.
 5. Brightness Intelligence-teknologi for intelligent justering av lysstyrke basert på innhold, optimalisering av skjermytelse, eliminering av høydepunktsscener, optimalisering av mørke områder og maksimering av fine detaljer.
 6. Justerer lysstyrken på skjermen i henhold til lysnivået i rommet.
 7. Antireflekterende belegg.
 8. Innebygde stereohøyttalere med stereolydinngang.
 9. Støtter kopibeskyttelse på DisplayPort ..

Minuser:

 1. Strukturert stativ - støvsamler.
 2. Høyttalerne er svake.
 3. Glødeffekt på svart bakgrunn.
 4. Bildet er litt uskarpt i spill med plutselige bevegelser.

BenQs populære modell med mange teknologier for å forbedre bildekvaliteten og beskytte øynene, men i tillegg har den innebygde høyttalere og en hodetelefonutgang. Jeg synes dette er et veldig bra trekk som forklarte populariteten til denne skjermen. Svært høy kvalitet - ikke verre enn i Philips 243V7QDSB, men responsen er fortsatt lavere enn i Acer ET241Ybd. Jeg har bare spørsmål om byggekvaliteten: de store sprekkene på sidene er veldig merkbare. Når den er slått på, blir den hvite fargen ofte litt gul, men alt dette korrigeres av innstillingene, som er veldig praktiske her. Pris - 7900 rubler. På Yandex. Marked 82% av kjøperne anbefaler dette produktet.

DELL SE2419H

DELL SE2419H

DELL-skjerm med 24-tommers IPS-skjerm, Full HD-oppløsning 1920 × 1080 og LED-bakgrunnsbelyst og flimmerfri bakgrunnsbelysning, som i Viewsonic VA2419-sh-modellen. Dell ComfortView er analog med BenQ Low Blue Light Plus eller Philips LowBlue-teknologi. Det minimerer skadelig blått lys for å beskytte øynene dine. Høydepunktet på denne skjermen er Dell Easy Arrange-programvare, som kan hjelpe deg med å organisere apper, e-postmeldinger og vinduer på en skjerm. Svarhastighet - 5 ms, oppdateringsfrekvens - 75 Hz, lysstyrke - 250 cd / m² med et kontrastforhold på 1000: 1. Skjermen har HDMI 1.4, VGA (D-Sub) innganger.

Fordeler:

 1. Høy bildekvalitet.
 2. God byggekvalitet.
 3. Evnen til å konfigurere skjermen gjennom et eget program i Windows
 4. Vakker design, veldig fine linjer.
 5. Dell Easy Arrange-programvare.

Minuser:

 1. Lite sett med teknologier, moduser og innstillinger.
 2. Svart er ikke svart i det hele tatt.
 3. Høydepunkter på sidene av matrisen.

En tvetydig modell med veldig god bildekvalitet, men den svarte fargen er tydeligvis ikke svart, men mer grå, det er høydepunkter på sidene av matrisen. Sammenlignet med Philips 243V7QDSB bruker Dell svært få teknologier, valg av innstillinger er begrenset. Derfor tror jeg at prisen på denne modellen er klart overpriset. Det er en god skjerm, men det koster ikke $ 999. For disse pengene kan du ta en bedre og mer funksjonell modell. På Yandex. Marked 88% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Samsung C24F390FHI

Samsung C24F390FHI

Samsungs skjerm skiller seg ut fra de nevnte konkurrentene med sin vakre 24-tommers VA buede skjerm, WLED og flimmerfri bakgrunnsbelyst. Har full HD-oppløsning - 1920 × 1080. Svarhastigheten er 4 ms, som i Acer ET241Ybd-modellen er oppdateringshastigheten 72 Hz, lysstyrken er 250 cd / m² med et kontrastforhold på 3000: 1. Skjermen har gode horisontale og vertikale synsvinkler - 178 °. Maksimalt antall farger er 16,7 millioner. Den økte krumningsradiusen på 1800 R lindrer belastningen på øynene, for når du beveger blikket fra midten til skjermen, forblir avstanden til skjermen konstant? og øyets linse trenger ikke å endre krumningen for å få et tydelig bilde på netthinnen hvis avstanden til objektet til observasjon endres. Samsung VAs vertikalt justerte flytende krystaller blokkerer refleksjoner fra eksterne lyskilder mer effektivt enn BenQ GW2480 og Philips 243V7QDSB IPS-paneler, noe som minimerer lyslekkasje og gir jevnere svarte tvers over skjermen. AMD FreeSync synkroniserer oppdateringsfrekvensen med bildefrekvensen til din PC, noe som reduserer utgangsforsinkelsen, og reduserer rammeoverlapping og frysing under spillingen. I innstillingene kan du velge en spillmodus med automatisk optimalisering av bildeparametere for å oppnå et bilde av høy kvalitet. Samsung Eco Technology justerer automatisk lysstyrken på de mørke områdene på skjermen, noe som reduserer strømforbruket med 10%. Brukeren har to nivåer av manuell lysstyrkekontroll - opptil 25 eller opptil 50% av maksimumsverdien. Skjermen har D-Sub, HDMI, hodetelefonkontakt, som i BenQ GW2480.

Fordeler:

 1. Den 1800R buede skjermen lindrer belastningen på øynene ved å opprettholde en konstant avstand mens du ser fra sentrum til periferien.
 2. VA-panel med vertikalt justert flytende krystall blokkerer refleksjoner fra eksterne lyskilder 45-50% mer effektivt enn BenQ GW2480 ISP-panel. Distribuerer svarte toner jevnere over skjermen.
 3. Klassens beste kontrastforhold på 3000: 1.
 4. Redusert lyslekkasje fra endene av skjermen, økt ensartethet i overføring av svarte nyanser.
 5. Synkronisering av oppdateringshastigheten med PC-rammehastigheten ved hjelp av AMD FreeSync-teknologi. Redusert effekten av overlappende rammer eller frysing i spill.
 6. Elegant design - buet skjerm på et rundt stativ.
 7. Proprietær miljøteknologi for å spare energiforbruk med 10%. Automatisk lysstyrkekontroll av mørke områder på skjermen.
 8. Flimmerfri flimmerreduksjonsteknologi. Øyevernmodus.

Minuser:

 1. Det er ingen helling eller høydejustering.
 2. Det er ingen innebygde høyttalere som BenQ GW2480.

En veldig vakker skjermmodell med en buet skjerm og tynne kanter vil umiddelbart fange oppmerksomheten din. Men den buede skjermen er ikke bare for skjønnhet: den bidrar til å redusere belastningen på øynene. Skjermen fra Samsung er preget av levende fargegjengivelse og høye detaljer. Bildet på det er bedre enn på DELL SE2419H eller BenQ GW2480, og enda mer når det gjelder byggekvalitet. Det er behagelig å spille videospill bak (responsen er 4 ms, men i andre modeller er denne figuren 5 ms). Skjermen er nesten perfekt. Jeg likte ikke den glansfulle saken, som tiltrekker støv som en magnet, og du må tørke den av hele tiden. Pris - 8050 rubler. På Yandex. Marked 88% av kjøperne anbefaler dette produktet.

ASUS VP249HR

ASUS VP249HR

IPS-rammeløs skjerm med 24 Full HD-skjerm, 1920 × 1080-oppløsning med filtreringsteknologi for blått lys, flimmerfri og WLED-bakgrunnsbelysning. Svarhastighet - 5 ms, oppdateringsfrekvens - 75 Hz, lysstyrke - 250 cd / m² med et kontrastforhold på 100.000.000: 1. Egnet for spillere, ettersom ASUS-eksklusiv GamePlus-teknologi er implementert. Det er tilleggsfunksjoner for fans av dataspill og utviklet med deres deltakelse - viser synshåret og timeren. Det er mulig å vise spillvisningens hastighetsteller (bilder per sekund), justeringslinjer (for enkelhets skyld ved å sette opp en konfigurasjon med flere skjermer) på skjermen. Alle disse funksjonene er referert til med det vanlige navnet GamePlus og aktiveres ved å trykke den tilsvarende tasten. ASCR ASUS Smart Contrast Ratio-teknologi justerer automatisk lysstyrken på bakgrunnsbelysningen i henhold til naturen til det gjeldende bildet. Det gir et høyt kontrastforhold på 100.000.000: 1, noe som vil være spesielt nyttig når du ser på film. Maksimal lysstyrke på VP249HR-skjermen er 250 cd / m². For å forbedre bildekvaliteten har ASUS-skjermer VividPixel-teknologi, som forbedrer bildeskarpheten og fargemetningen. ASUS-skjermer har gjennomtenkt ergonomi og teknologier (filtrering av blått lys, minimering av flimmer) for å redusere øyeutmattelse. Den feilfri implementeringen av disse ergonomiske funksjonene er sertifisert av det uavhengige laboratoriet TÜV Rheinland. Nivået for å filtrere blått lys som er skadelig for synet, er angitt i OSD. = En annen nyttig funksjon er ASUS QuickFit. Dette er en virtuell linjal, du kan vise den på skjermen ved å trykke på en hurtigtast for å forstå hvordan bildet tilsvarer ønsket format uten å skrive det ut på papir. I likhet med BenQ GW2480 har den 2 innebygde 2W høyttalere. Det er HDMI, VGA (D-Sub), lyd, stereoinnganger.

Fordeler:

 1. Veldig lyst bilde.
 2. Innebygde høyttalere.
 3. Øynene blir aldri slitne.
 4. Det er ingen blink i kantene på skjermen.

Minuser:

 1. Det er ingen HDMI-kabel inkludert i pakken.
 2. I noen moduser er halvparten av innstillingene ikke tilgjengelige.
 3. Høyttalerne hveser veldig og har ingen bass i det hele tatt.

En utmerket skjerm for spillere med eksklusiv GamePlus-teknologi. Ingen av konkurrentene som er oppført i rangeringen kan skryte av en slik "funksjon". Lysstyrke og kontrast fortjener oppmerksomhet: disse indikatorene er på et høyt nivå, og under bruk måtte de til og med reduseres, selv om dette ikke påvirket detaljene og bildekvaliteten. Asus-ingeniører bestemte seg for å utstyre skjermen med innebygde høyttalere, men det ville være bedre hvis de ikke gjorde det. Lyd av lav kvalitet, enda verre enn i BenQ GW2480, men de er der, dette er et pluss, i motsetning til andre skjermer. Pris - 8350 rubler. På Yandex. Marked 95% av kjøperne anbefaler dette produktet.

HP 24w

HP 24w

Med full HD 1920 × 1080 oppløsning og praktisk talt ingen rammer, er denne IPS-skjermen den perfekte kombinasjonen av form og funksjon. Svarhastighet - 5 ms, bildefrekvens - 60 Hz, lysstyrke - 250 cd / m² med et kontrastforhold på 500.000.000: 1. Skjermen er perfekt synlig hvor som helst i rommet. IPS-teknologi gir høy definisjon, god bildekvalitet, ultrabred synsvinkel. Med ultratynne rammer, ligner skjermen nettbrett eller mobile skjermer. Som i de fleste klassifiseringsprøver, brukes Low Blue Light-teknologien her, som endrer skjermfargene til varmere, setter mer naturlige hvite og reduserer belastningen på øynene. For enkel visning kan skjermen vippes 5 grader fremover eller 23 grader bakover. HDMI, VGA (D-Sub) innganger er gitt.

Fordeler:

 1. Veldig tynne skjermrammer.
 2. Vakker utsikt.
 3. Overvåke tiltjustering.

Minuser:

 1. Minimum sett med funksjoner og teknologier.
 2. Overbelastning.
 3. Ujevn fargetemperatur.
 4. Bekvem plassering av kontrollpanelet.

Etter denne skjermen satt jeg igjen med en motstridende mening. Det gir god bildekvalitet, men funksjonaliteten er dårligere enn i Samsung C24F390FHI eller Philips 243V7QDSB, men prisen er høyere - 8.490 rubler.Jeg tror det er klart overvurdert, gitt den store ulempen - ujevn fargetemperatur: i midten av bunnen av skjermen er bildet varmt - til venstre, på toppen - nøytralt, til høyre - kaldt. Det var definitivt ingen slike problemer i noen av modellene ovenfor. Skjermen skiller seg bare ut for sin ultratynne ramme, men ingenting annet. På Yandex. Marked 90% av kjøperne anbefaler dette produktet.

AOC 27B1H

AOC 27B1H

AOC-skjermen har en 27-tommers, WLED-bakgrunnsbelyst 1920 × 1080 IPS Full HD-skjerm. Svarhastigheten er 7 ms, noe som er nesten 2 ganger raskere enn i Samsung C24F390FHI eller Acer ET241Ybd. Rammeoppdateringsfrekvensen er 60 Hz, lysstyrken er 250 cd / m² med et kontrastforhold på 1000: 1. Brukte flimmerfrie øyevernsteknologier, som i ASUS VP249HR og DELL SE2419H, og Low Blue Light-teknologi, som i HP 24w. Tilbyr innganger HDMI 1.4, VGA (D-Sub), hodetelefonutgang.

Fordeler:

 • pris - dette er en av de rimeligste IPS-skjermene;
 • design;
 • IPS-matrise;
 • oppløsning - Full HD;
 • fargegjengivelse;
 • store synsvinkler;
 • HDMI-kontakt;
 • antiflimmer Flimmerfri.

Minuser:

 • treg respons;
 • belysning av matrisen;
 • stativet er ikke veldig stabilt;
 • kan ikke henges på veggen.

"Chippen" på skjermen er en stor diagonal på 27 inches, den største i vår vurdering. Det er ikke bemerkelsesverdig lenger, og når det gjelder responshastighet, har den den laveste frekvensen - 7 ms. Det er ingen tilleggsteknologier og funksjoner, det er betydelige bluss i kantene, men hvis du trenger en billig skjerm med stor skjerm, kan denne enheten tas. Den har god fargegjengivelse, bildekvaliteten er på nivået med Viewsonic VA2419-sh eller HP 24w, og har til og med en hodetelefonkontakt. Pris - 8700 rubler. På Yandex. Marked 87% av kjøperne anbefaler dette produktet.

Vurdering av de beste skjermene med Aliexpress

LG 25UM58

LG 25UM58

Lederen av vurderingen er modellen til verdensgiganten LG, en IPS-skjerm med 25 Full HD-skjerm med en oppløsning på 2560 × 1080 (21 × 9) og WLED-bakgrunnsbelysning. Svarhastighet - 5 ms, oppdateringsfrekvens - 75 Hz, lysstyrke - 250 cd / m² med et kontrastforhold på 1000: 1. 2560 × 1080 LG-skjermen har en 21: 9 widescreen, alle de oppførte modellene hadde et 16 × 9-format, slik at du virkelig kan fordype deg i det som skjer på skjermen med en bredere visning. Forhåndsinnstilte bildemodi - "Game", FPS og RTS - hjelper deg med å tilpasse skjermbildet basert på detaljene i spillgenren. Rask bytte mellom spillmodus er tilgjengelig fra Quick Circle-menyen. Black Stabilizer-funksjonen vil bidra til å forbedre synligheten selv i de mørkeste spillscener. Dynamic Action Sync-teknologi gjør spillet mer dynamisk, spennende, minimerer forsinkelser i forsinkelser og signalutgang. Bruken av en IPS-matrise og støtte for 99% sRGB-fargefelt reduserer mulig fargetap for effektivt arbeid med grafikk og bilder. Et nyttig "triks" er "On-Screen Display" -funksjonen, som vil gjøre det lettere å konfigurere skjermen ved å bruke en konvensjonell mus for å konfigurere innstillinger i stedet for de fysiske knappene. Forhåndsinnstilte bildemoduser hjelper deg raskt å bytte mellom bildemodi, justere en bestemt modus for den valgte programvaren. Det er mange flere mindre funksjoner, for eksempel: PIP / PBP flerskjermmodus, RTC responstid og SIX Axis Control fargegjengivelse, Skjerm delt skjerm, arbeid med to Dual Smart Solution-skjermer. Skjermen har 2 HDMI-innganger, en hodetelefonkontakt.

Fordeler:

 • pris;
 • design - widescreen, smal ramme;
 • IPS-matrise;
 • fargegjengivelse;
 • store synsvinkler;
 • 2 x HDMI;
 • Flimmerfri antiflimmer;
 • HDMI-kabel inkludert;
 • du kan jobbe med to vinduer samtidig.

Minuser:

 • fabrikkinnstillinger;
 • blank, ikke veldig stabil, ikke-justerbar stativ;
 • ikke veldig praktisk å jobbe med dokumenter på grunn av skjermformatet;
 • ingen VGA, DisplayPort-kontakter;
 • ingen innebygd akustikk.

Denne modellen er den ledende i vurderingen av ganske objektive grunner. I tillegg til utmerkede detaljerte bilder, har denne skjermen mange funksjoner, teknologier og moduser som ikke den viktigste konkurrenten, Samsung C24F390FHI, har. Skjermoppløsningen og formatet er veldig uvanlig, men de lar deg spille spill med stor komfort i lang tid, siden øynene dine ikke blir slitne i det hele tatt. Prisen er 9900 rubler, jeg tror at det tilsvarer kvaliteten.AOC 27B1H og HP 24w-modellene er litt billigere, men i alle henseender er de dårligere enn LG-modellene. På Yandex. Marked 90% av kjøperne anbefaler dette produktet.

7448 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner