hjem Hvordan velge Datamaskiner TOPP 12 beste skjermer for øyne i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 12 beste skjermer for øyne i henhold til kundeanmeldelser

Når du velger en skjerm som er trygg for synet for en spiller, programmerer eller bruker som bruker mye tid på jobben, må du være oppmerksom på å utstyre teknologier for å redusere flimmer, redusere blått lys. Et pluss vil være alternativene som automatisk utjevner lysstyrken når du skifter belysning i rommet. Og avhengig av formålet (spill, arbeide med grafikk, se på videoer), blir også input lag, kontrast, fargegjengivelse etc. evaluert. Jeg laget TOP-12 beste skjermer for øynene for 2020, som jeg valgte med tanke på kundeanmeldelser og anmeldelser. uavhengige eksperter.

Vurdering av de beste skjermene med Aliexpress

Philips 243V7QDSB

Philips 243V7QDSB

Åpner vurderingen med en 23,8-tommers skjerm med tynne rammer og en matt antirefleksskjerm. Stativet er laget i form av en oval på et tykt ben, uten høydejustering. Som alle vurderingsmodeller er den utstyrt med teknologier for å beskytte øynene mot negative effekter: dimmende bakgrunnsbelysning flimrer (flimmerfri), demper blå stråling (lavt blått lys). Overvåk på 8-biters IPS-matrise med brede synsvinkler (178 °). Lysstyrken er tilstrekkelig for et budsjettprøve (250 cd / m22) samt kontrast (1000: 1). Med 76Hz rammeoppdatering og rask responstid (5 ms), er den egnet for spill. Det gir også klare, spøkelsesfrie bilder når du ser på film. Det er tre kontakter for tilkobling: DVI-D, HDMI, VGA, samt en hodetelefonutgang. Lavt strømforbruk - bare 14 W (i hvilemodus - 0,5 W). Det er et veggfeste bak. Veggmontering gjør det mulig å integrere strømforsyningen. Denne skjermen er fullpakket med alle funksjonene du trenger for å holde øynene sunne.

Fordeler:

 1. Flott design.
 2. Nesten rammeløs.
 3. God synsvinkel.
 4. Enkle innstillinger.
 5. Sterke farger.
 6. Øynene anstrenger seg ikke.
 7. God bildekvalitet.
 8. Lav pris.

Minuser:

 1. Ingen HDMI-kabel inkludert.
 2. Benet er ikke helt stabilt, uten høydejustering.

Selv om den kun koster 7500 rubler, er Philips 243V7QDSB-skjermen utstyrt med alt du trenger til daglig bruk på kontoret eller hjemme i lang tid takket være beskyttende teknologier som nøytraliserer de skadelige effektene på synet. Den er egnet for å jobbe med dokumenter, se på filmer, spille dataspill. Skjermen gir et lyst bilde av høy kvalitet. 92% av brukerne er fornøyde med arbeidet med modellen.

Samsung C24F390FHI

Samsung C24F390FHI

Samsung C24F390FHI med en buet skjerm (1800R) og en matt finish, som har blitt hovedproduktet til produsenten. Skjerm 23.5 gir et jevnt bilde uten gjenskinn. Benet er rundt, du kan vippe kroppen fra 2 til 20 °. I tillegg til standard sett med teknologier, leveres også AMD FreeSync, som gir et jevnere bilde uten overlappende rammer og rive. Den skiller seg fra Philips 243V7QDSB i typen matrise - VA, noe som gir et høyere kontrastforhold (3000: 1). Fargegjengivelse (NTSC) er 72%. Raskere responstid - 4ms. Det er bare to porter for tilkobling av et signal (HDMI, VGA), men dette er nok til å koble til en bærbar datamaskin. Har en ekstern strømforsyning, som noen brukere synes er upraktisk. Mindre energieffektiv modell (bruker 25 W, i hvilemodus - 0,3 W).

Fordeler:

 1. Den buede skjermen på 1800R lindrer belastningen på øynene ved å opprettholde en konstant avstand mens du ser fra sentrum til periferien.
 2. VA-panel med loddrett justert flytende krystall blokkerer refleksjoner fra eksterne lyskilder 45-50% mer effektivt enn BenQ GW2480 eller LG 24MK600M ISP-panel. Distribuerer svarte toner jevnere over skjermen.
 3. Klassens beste kontrastforhold på 3000: 1.
 4. Redusert lyslekkasje fra endene av skjermen, økt ensartethet i overføring av svarte nyanser.
 5. Synkronisering av oppdateringshastigheten med PC-rammehastigheten ved hjelp av AMD FreeSync-teknologi. Redusert effekten av overlappende rammer eller frysing i spill.
 6. Elegant design - buet skjerm med rundt stativ.
 7. Egen økoteknologi for å spare energiforbruk med 10%. Automatisk lysstyrkekontroll av mørke områder på skjermen.
 8. Flimmerfri flimmerreduksjonsteknologi. Øyevernmodus.

Minuser:

 1. Det er ingen vippe- eller høydejustering.
 2. Det er ingen innebygde høyttalere som BenQ GW2480.

Prisen på Samsung C24F390FHI er 8600 rubler. Skjermen overgår sine kolleger i dette prissegmentet med utseendet - en stilig buet skjerm. Det løser også problemet med hjørnefakkel, og skaper en dypere "oppslukende" effekt. Stativet kan justere skjermen. Moderne teknologi beskytter øynene mot skadelige effekter, hjelper til med å reprodusere glatte bilder av høy kvalitet med god lysstyrke og fargegjengivelse.

ASUS VP249HR

ASUS VP249HR

ASUS VP249HR ligner Philips 243V7QDSB i nesten alle tekniske egenskaper. Forskjeller i oppdateringsfrekvens (75 Hz), samt færre kontakter (HDMI, VGA). Hovedforskjellen er de innebygde høyttalerne med en effekt på 3 W (2 x 1,5 W). Har høyt strømforbruk - 25 watt.

Fordeler:

 1. Veldig lyst bilde.
 2. Innebygde høyttalere.
 3. Øynene blir aldri slitne.
 4. Det er ingen blink i kantene på skjermen.

Minuser:

 1. Det er ingen HDMI-kabel inkludert i pakken.
 2. I noen moduser er halvparten av innstillingene ikke tilgjengelige.
 3. Høyttalerne hveser veldig, de har ingen bass i det hele tatt.

ASUS VP249HR for 9090 rubler er også et godt skjermalternativ for universell bruk. Det gjengir et lyst bilde, et bilde av tilstrekkelig høy kvalitet, som enkelt kan kobles til enheter. Alle nødvendige teknologier for øyebeskyttelse er gitt. Riktignok kan man ikke forvente dyp og høy lyd fra høyttalere med lav effekt, men det er nok til å se på film eller lytte til lyd.

BenQ EW277HDR

BenQ EW277HDR

27 ”skjerm med blank antirefleksbelegg på rektangulært vippestativ. I motsetning til alle modellene som er beskrevet i vurderingen, støtter den HDR 10. Modellen er utstyrt med Brightness intelligence Plus-systemet, som bestemmer indikatorene for ekstern belysning og, avhengig av det, justerer skjermens lysstyrke og fargetemperatur automatisk. Matrise - VA med høyere lysstyrke (300 cd / m22), utmerket kontrastforhold (3000: 1) og fargespekter (sRGB - 100%). Svartiden er mindre enn i ASUS VP249HR (4 ms), noe som er merkbar i spill. Standard antall kontakter: 2 HDMI, VGA og hodetelefonutgang. Skiller seg i fravær av veggmontering og ekstern utforming av strømforsyningen. Har enda høyere strømforbruk - 40 watt.

Fordeler:

 1. Tynne rammer.
 2. Stabilt ben.
 3. Enkel montering.
 4. Utmerket matrise.
 5. Rask respons.
 6. God fargegjengivelse.
 7. Mange innstillinger og innstillinger.
 8. Øyevern.
 9. Hodetelefonutgang.

Minuser:

 1. Svake innebygde høyttalere.
 2. Ingen veggmontering.
 3. Ekstern strømforsyning.
 4. Lav funksjonalitet på stativet.

BenQ EW277HDR koster 11 900 rubler. Et godt valg for hjemmebruk og profesjonell grafikk og videoarbeid. Skjermens funksjoner - støtte for HDR, tilstedeværelsen av en omgivende lyssensor, siden den automatiske lysstyrkekontrollen på skjermen reduserer visuelt stress og forbedrer bildekvaliteten. 81% av brukerne er fornøyde med skjermens evner, selv om mange misliker mangelen på høydejustering.

LG 29UM69G

LG 29UM69G

Skjerm 29 ”med tynne rammer på hjørnestativ. Produsenten har implementert FreeSync-teknologi for jevnere, jevnere bilder, samt Reduksjon av bevegelsesuskarphet for å forbedre klarheten i dynamiske scener.Til tross for lengre responstid enn BenQ EW277HDR (5ms), er bildet så glatt som mulig uten å ryke når du spiller spill og ser på film. Modellen på IPS-matrisen har en gjennomsnittlig lysstyrke (250 cd / m22) og kontrast (1000: 1), optimal fargegjengivelse (99%). Det er en hodetelefonutgang, tre kontakter: HDMI, DisplayPort, USB. De innebygde høyttalerne har mye høyere effekt enn modellene som er beskrevet i vurderingen - 10 watt. Veggmonterbar modell.

Fordeler:

 • pris;
 • design;
 • bildekvalitet;
 • synsvinkler;
 • 2 års full produsentgaranti;
 • god lyd av innebygd akustikk;
 • du kan jobbe med flere åpne vinduer, store bord samtidig;
 • kontakt - USB type C.

Minuser:

 • stativet er ustabilt, justerer bare skjermens posisjon i tiltvinkel;
 • blank kropp;
 • oppdateringsfrekvens - 75 Hz;
 • bildespor i dynamiske scener;
 • belysning av matrisen;
 • ujevn bakgrunnsbelysning av skjermen.

LG 29UM69G koster 16 tusen rubler. Det er en attraktiv og velutstyrt skjerm som leverer bilder av høy kvalitet som er spesielt merkbare når du ser på videoer og spiller spill. Selv om modellen er dårligere enn BenQ EW277HDR i mange henseender. Innebygde høyttalere gir normal lyd.

DELL P2418D

DELL P2418D

Monitor 23,8 ”på et rektangulært stativ med høydejustering, vipp opp til en vinkel på 90 ° med rotasjon mot portrettplanet. Det særegne ved modellen er Overdrive-teknologien, som forbedrer bildekvaliteten under raske spillscener. Har høyere lysstyrke enn LG 29UM69G - 300 cd / m22... 4 USB-porter. Dette er en mer energieffektiv modell med et forbruk på 20 W (0,3 W i hvilemodus).

Fordeler:

 1. God byggekvalitet.
 2. Robust, justerbart stativ.
 3. Utmerket matrise.
 4. Ensartet belysning.
 5. Høykvalitetsbilde.
 6. Fungerer bra for actionscener.
 7. Utmerket fargegjengivelse.
 8. Ekstra USB-porter.

Minuser:

 1. Lite utvalg av høydejustering.
 2. Ingen HDMI-kabel inkludert.
 3. Høy pris.

DELL P2418D koster 17 850 rubler. Et godt eksempel på en skjerm for filmvisning, grafikkarbeid og dataspill. Overgår LG 29UM69G for justering av skjermposisjon. Bildekvaliteten er nesten lik den, selv om produsenter har brukt forskjellige teknologier for å oppnå maksimal jevnhet i bildet. 93% av kjøperne vurderte skjermens evner høyt.

AOC C27G1

AOC C27G1

AOC C27G1 har en 27 ”skjerm med buet design. Utstyrt med et rundt hjørne stativ, justerbar i tilt og høyde. Utstyrt med FreeSync for et iøynefallende bilde med god rammesynkronisering. Matrise - VA med middels lysstyrke (250 cd / m22) og høy kontrast (3000: 1). Den har mye høyere bildefrekvens (144 Hz) og raskere responstid (4 ms). Disse egenskapene gjør skjermen til en gave for spillere. Innebygde 2W høyttalere gir mellomtonelyd.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Buet skjerm.
 3. Innebygd strømforsyning.
 4. Stabilt ben med høydejustering.
 5. En rekke porter for tilkobling.
 6. En diskret indikator på arbeid.
 7. Jevnhet i rammeendringer.
 8. Utmerket lysstyrke, kontrast.
 9. Rask responsmatrise.

Minuser:

 1. Bena på stativet er stort.
 2. Det er høydepunkter.
 3. Overbelastning.

Prisen på AOC C27G1 er 18 500 rubler. Skjermen har god ytelse og rask bildefrekvens, noe som gjør at den skiller seg ut fra sine jevnaldrende. Det gjengir et utmerket glatt klart bilde, har ingen problemer med å koble til en signalkilde, siden det er utstyrt med alt du trenger.

Iiyama ProLite XUB2792QSU-1

Iiyama ProLite XUB2792QSU-1

Monitor på et rektangulært justerbart stativ med høyere oppløsning og IPS-matrise. Dette gir en høyere lysstyrke (350 cd / m22), middels kontrast (1000: 1). Det er dårligere enn AOC C27G1 i responstid (5 ms) og oppdateringsfrekvens (opptil 75 Hz). Utstyrt med høyttalere og et stort antall kontakter: DVI-D, HDMI, DisplayPort, 2 USB.

Fordeler:

 1. Veldig fine kanter.
 2. Stativ med justerbar posisjon.
 3. Meget høy maksimal lysstyrke.
 4. Innebygde høyttalere.

Minuser:

 1. Utilstrekkelig sett med moduser og teknologier.
 2. Svært høy minimum lysstyrke.
 3. Dårlig lydkvalitet.
 4. Svart er ikke svart nok.

Iiyama ProLite XUB2792QSU-1 koster 19.350 rubler.Modellen ligner AOC C27G1, overgår den i lysstyrke, men dårligere i bildeklarhet. Det gjengir et utmerket bilde med god lysstyrke, naturlig farge, men i spill og når du spiller actionscener, viser det seg verre.

HP EliteDisplay E273q

HP EliteDisplay E273q

I de fleste parametere ligner modellen på Iiyama ProLite XUB2792QSU-1. Den har lav bildefrekvens (60 Hz), og i stedet for en DVI-D-kontakt har den VGA, som ikke passer for brukerne. Dette er en mindre energieffektiv 47W-modell.

Fordeler:

 • God fargegjengivelse.
 • Ingen blending på svart bakgrunn (i det minste i kopien min).
 • Praktisk og pålitelig stativ, praktisk høydejustering.
 • Smale rammer på toppen og sidene.
 • Tilstrekkelig lysstyrke i bakgrunnen.
 • Vakker design.
 • Vekselbar arbeidsindikator (hvis det plager noen).
 • Settet inkluderer en HDMI-kabel og DisplayPort, som begge har tilstrekkelig lengde (min systemenhet er ikke veldig nær skjermen).
Minuser:
 • Rammeløsheten er ganske relativ, alt sammen fra bildekanten til ytterkanten på ca. 6 mm, men dette er praktisk talt for alle skjermer av denne typen.
 • Det er fremdeles en krystallinsk effekt, men det er sant at den bare kan sees fra en veldig nær avstand med et sterkt ønske, generelt, ikke i drift.

HP EliteDisplay E273q koster 23750 rubler, men i utseende og tekniske data skiller den seg lite fra billigere modeller. Det er dårligere enn AOC C27G1 når det gjelder bildeglathet. Selv om bildet er av utmerket kvalitet med naturlige farger.

Viewsonic VX3211-4K-mhd

Viewsonic VX3211-4K-mhd

Større (31,5 ”) høyoppløselig skjerm (3840 × 2160) med HDR-støtte. Vinkelformet stativ. Utstyrt med AMD FreeSync for utjevning av rammeendringer. Funksjon - muligheten til å vise data fra forskjellige kilder (bilde i bilde). Drevet av VA-matrise. Lysstyrke (300 cd / m22) og kontrast (3000: 1) er utmerket. Fargegjengivelse (NTSC) - 95%. Har standard porter: hodetelefonutgang, 2 HDMI, DisplayPort. To innebygde høyttalere med en total effekt på 5 W. Mer strømforbruk - 50 watt.

Fordeler:

 1. Vakker utsikt.
 2. Fin bygg.
 3. Bakgrunnsbelysningen flimrer ikke.
 4. Vedtak.
 5. Rask respons.
 6. Utmerket fargegjengivelse.
 7. God funksjonalitet.
 8. Nok porter.

Minuser:

 1. Høyttalernes lydkvalitet er middelmådig.
 2. Ubehagelige menykontroller.
 3. Stativet tar mye plass og er ikke høydejusterbart.

Prisen på Viewsonic VX3211-4K-mhd er 24.500 rubler. Skjermen er utstyrt med tilstrekkelige alternativer for å gi bilder av høy kvalitet og øyebeskyttelse ved langvarig bruk. Den overgår HP EliteDisplay E273q når det gjelder fargegjengivelse, lysstyrke, men er dårligere enn den når det gjelder stativfunksjonalitet. 83% av kjøperne anbefaler det for kjøp.

Acer Nitro VG270UPbmiipx

Acer Nitro VG270UPbmiipx

Skjerm 27 ”med stativ med fast vinkel på IPS-matrise. Har bedre fargegjengivelse, høyere lysstyrke enn Viewsonic VX3211-4K-mhd (350 cd / m22), men med lavere kontrast (1000: 1). Modellen har den beste jevnheten i bildefrekvensen i vurderingen: oppdateringsfrekvens - 144 Hz, pikselrespons - 1 ms. Utstyrt med innebygde høyttalere med en total effekt på 4 W. Forskjeller i energieffektivitet, bruker 37 W (0,35 W - i hvilemodus).

Fordeler:

 • design;
 • pris;
 • IPS-matrise;
 • bildekvalitet;
 • oppløsning - fra Full HD til 2K;
 • rask respons;
 • oppdateringsfrekvens;
 • synsvinkler;
 • en stor lysstyrke.

Minuser:

 • belysning av matrisen;
 • stativet er ustabilt, ikke høydejusterbart, har beskjeden tilt-nivåjustering;
 • sløyfer i dynamiske scener;
 • minimum lysstyrkenivå er høyt;
 • lydkvalitet.

Acer Nitro VG270UPbmiipx koster 29900 rubler. Det er en ideell spillmonitor med utmerket teknisk utstyr, høy oppløsning og god fargegjengivelse. Til tross for det enkle utseendet og det ikke justerbare stativet, kan det anbefales å kjøpe.

Vurdering av de beste skjermene med Aliexpress

AORUS AD27QD

AORUS AD27QD

Tilsynelatende ligner modellen på Acer Nitro VG270UPbmiipx, men den lar deg justere skjermen i høyden, vippe vinkelen og til og med snu den til et annet plan. Stativets midtstativ har et håndtak øverst for enkel bærbarhet. Skjermen er utstyrt med AMD FreeSync og NVIDIA G-Sync Compatible (synkroniseringsteknologi). Støtter HDR. Det er en "Bilde i bilde" -modus.Blant spillfunksjonene - et syn som eliminerer uskarphet i bildet, en tidtaker, display FPS, fremhever mørke områder (svart equalizer), som du kan se objekter i skyggen med. Aktiv støyavbrudd er gitt, dvs. når mikrofonen er koblet til den tilsvarende kontakten, høres bare spillerens stemme uten fremmede lyder. I henhold til de tekniske egenskapene til bildet er det praktisk talt likt Acer Nitro VG270UPbmiipx (fargegjengivelse - 95%, responstid - 4 ms). To ekstra USB-porter, ingen høyttalere. Ingen veggmontering. Det skiller seg også ut i en mye høyere forbrukseffekt - 75 watt.

Fordeler:

 • ergonomi;
 • komplett sett (alle nødvendige kabler);
 • bildekvalitet;
 • praktisk kontroll av funksjoner ved hjelp av spesiell programvare;
 • oppløsning - WQHD;
 • rask respons;
 • stor lysstyrke
 • et sett med spillfunksjoner;
 • innebygd USB-hub.

Minuser:

 • pris;
 • belysning av matrisen;
 • kort strømkabel;
 • ingen innebygd akustikk;
 • Støyreduksjon av mikrofoner støttes bare for hodetelefoner fra GIGABYTEs egen AORUS-linje;
 • USB- og lydkontakter blir brakt ned;
 • stort stativ.

AORUS AD27QD koster 46 900 rubler. Designet er ikke spesielt imponerende, men denne skjermen er bare laget for spillere, da den kommer med mange viktige alternativer. Dette utmerkede kjøpet vil gjøre spillet mer underholdende. Den har ikke så imponerende pikselresponstider som Acer Nitro VG270UPbmiipx. AORUS er dårligere enn henne i fravær av innebygde høyttalere og muligheten for veggmontering, selv om fraværet av høyttalere kan erstattes av akustikk.

7695 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner