hjem Hvordan velge Datamaskiner TOPP 15 beste 144 Hz-skjermer i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 15 beste 144 Hz-skjermer i henhold til kundeanmeldelser

Rangeringen inkluderer skjermer med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz, som hver er en spill. Etter å ha studert markedet for skjermer med en slik frekvens og forskjellige skjermdiagonaler, konkluderte jeg med at funksjonaliteten deres skiller seg lite ut. Nesten alle av dem har spillfunksjoner - syn, fargetilpasning til forskjellige spill, etc. Bare kvaliteten på selve skjermen kan variere: i noen finner brukerne ofte døde piksler eller gjenskinn, i andre skjermer er det nesten ingen slike tilfeller. Detaljert om hver modell er nærmere beskrevet i gjennomgangen av de beste 144 Hz-skjermene i 2020.

Vurdering av de beste skjermene med Aliexpress

TOPP 5 beste skjermer 24 tommer 144 Hz

BenQ ZOWIE XL2411P

BenQ ZOWIE XL2411P

BenQ ZOWIE XL-serien er spesielt designet for spillbehov. Skjermene gir jevne bevegelser og reaksjoner fra tegn, klarhet i bildet. I denne modellen ble maksimal flyt av bevegelser lagt merke til i FPS- og MOBA-spill. Gir høy definisjon av mørke bilder på grunn av Black eQualizer-funksjonen, krever ikke overeksponering av lyse områder, noe som skaper høy komfort under spillet.

Den andre teknologien er Color Vibrance: enkel innstilling av fargebakgrunnen, klar gradering. Skjermen har et stort antall innganger: DisplayPort, DVI-DL, HDMI, hodetelefonkontakt. Monitorer av denne serien har blitt verdsatt og anerkjent av spillere på profesjonelle sportskonkurranser.

Fordeler:

 • pris;
 • ergonomi;
 • rask respons;
 • oppdateringsfrekvens;
 • lysstyrke, kontrast.

Minuser:

 • fargegjengivelse "ut av esken" - det tar tid og dyktighet å justere bildet;
 • lukten av plast.

En veldig attraktiv skjerm - både når det gjelder pris og ytelse. Det koster 14 tusen rubler. TN-sensor med veldig høy respons - 1 ms, høy lysstyrke - 350 cd / m22... Det er ingen måte å koble til stereohøyttalere. Hvis dette er et minus, ta en nærmere titt på ASUS VG248QE - denne funksjonen er der, men skjermen i denne modellen er ikke buet, i motsetning til BenQ ZOWIE. Størrelsen på ASUS er også litt større, prisen er høyere, i andre egenskaper ligner den på BenQ.

Acer ED242QRAbidpx

Acer ED242QRAbidpx

En vellykket modell fra mellomsegmentet. Buet matrise laget av VA-teknologi, høy kontrast og dybdeskygge, gjengir perfekt grafikk. Feipfrekvensen og responsen lar deg spille fartsfylte spill med maksimal flyt i karakterbevegelsen. Bildefrekvensen synkroniseres med skjermkortet ved hjelp av AMD FreeSync-teknologi. Skjermen har DisplayPort, HDMI, DVI-porter.

Fordeler:

 1. God bildekvalitet og fargegjengivelse.
 2. Mange tilpasningsalternativer.
 3. Rask responstid.
 4. Semimatt skjermoverflate uten krystalleffekt.
 5. Pikselrutenettet er usynlig fra en normal avstand.
 6. Buet skjerm med nesten ingen gjenskinn.

Ulemper:

 1. Stor stativstørrelse.
 2. Lyset i bakgrunnsbelysningen svinger når du bruker Freesync.

Ikke posisjonert som spillmonitor. Svartiden er raskere enn den forrige modellen til BenQ ZOWIE XL2411P-klassifiseringen - 4ms, lysstyrken er lavere - 250cd / m22men Acers skjerm er buet i motsetning til BenQ. Høyden er ikke justerbar, BenQ har en slik funksjon. Etter å ha studert egenskapene og vurderingene, kan jeg si at dette er en god skjerm for 15 tusen rubler, men for spill vil jeg råde deg til å vurdere den forrige vurderingsmodellen: til en pris på tusen rubler lavere gir det mer attraktive egenskaper for spillere.

ASUS VG248QE

ASUS VG248QE

Skjermen gir stabil bildeglathet på grunn av den lave latenstiden til elektronikken. Bildet vises fra rammebufferen til skjermen med maksimal hastighet, det vil si at svaret fra bildet på skjermen til spillerens handlinger vil være så raskt som mulig. Frekvens og responstid tillater overføring av bilder uten å spøke eller falme.

ASCR-teknologi endrer lysstyrken på bakgrunnsbelysningen dynamisk basert på det gjeldende bildet, slik at kontrasten alltid er høy. Støtter Full HD-format, har en oppløsning på 1920 × 1080. Splendid Video Intelligence-teknologi tilpasser skjermen raskt til oppgaven du trenger - spill, nattarbeid med mer. Bytt enkelt mellom moduser med et trykk på en knapp.

Ergonomisk skjermstativ: du kan endre vinkel, høyde, rotere 90 grader. Skjermen er rettet mot spillere, av funksjonene har den fire muligheter for hårkorset, en tidtaker for å vurdere den faktiske tiden som har gått i spillet. Begge aktiveres ganske enkelt og veksles med GamePlus-tasten. Støtter stereoskopisk bilde. Innebygde stereohøyttalere.

Fordeler:

 • design;
 • ergonomi;
 • rask respons;
 • oppdateringsfrekvens;
 • bredt spekter av lysjustering.

Minuser:

 • pris;
 • ikke den beste fargegjengivelsen;
 • blank overflate;
 • ingen 3D-briller inkludert;
 • Bruk av Lightboost og 3D-teknologi krever et NVIDIA-kort og foreløpig konfigurasjon;
 • lydkvalitet.

Anstendig spillmonitor for 16 tusen rubler. God ytelse, rikt funksjonssett. Den eneste vanskeligheten du kan møte er kompleksiteten ved kalibrering: standardinnstillinger er ikke nok, og det er vanskelig å velge de nødvendige egenskapene.

Selv med tanke på vanskelighetene med kalibrering, fungerer monitoren bra. Hvis vi sammenligner det med en dyrere konkurrent (Samsung C24RG50FQI for 20 tusen rubler), er responstiden i den høyere - 4 ms, i ASUS - 1 ms, lysstyrken er lavere - 250 cd / m22, men synsfeltet er høyere. ASUS har stereohøyttalere med 3D-støtte, noe Samsung ikke gjør. ASUS har flere kontakter, den kan roteres 90 grader, men Samsungs skjerm er buet. Til en lav pris tilbyr ASUS mer interessant funksjonalitet, det er heller ingen klager på bildekvaliteten, men med riktig kalibrering.

MSI Optix G24C

MSI Optix G24C

Skjermen bruker et buet Samsung-panel med en krumningsradius på 1800R, sammenlignet med 4000R eller 3000R, verdien betraktes som mer behagelig, skånsom mot øynene og egnet for alle oppgaver - spill, multimedia, kontorapplikasjoner. True Color-teknologi leverer virkelige farger med 20% bredere dekning enn konvensjonelle skjermer.

Skjermen har redusert blått lys - MINDRE BLÅ LYS-teknologi, mindre slitne øyne. Et syn for FPS-skyttere er gitt - FPS FRONT SIGHT. FreeSync-teknologi synkroniserer utgangen fra bilder mellom skjermkortet og skjermen, slik at bildet mates uten hull. Skjermen er optimalisert for MSI GAMING-spillbord, en spesiell applikasjon velger de optimale parametrene for den aktuelle oppgaven.

Fordeler:

 • design;
 • matrise VA;
 • rask respons;
 • oppdateringsfrekvens;
 • lysstyrke, kontrast;
 • fargegjengivelse;
 • synsvinkler - 178 grader.

Minuser:

 • bakdekselet, som dekker kontaktene, er veldig vanskelig å fjerne;
 • montering på en brakett er umulig;
 • stativet er ikke justerbart i høyden, har en beskjeden vippejustering.

Skjermen er fullt tilpasset kravene til spillere, inntrykket kan bare bli ødelagt av et ubehagelig stativ med minimum mulig justering. Stort synsfelt - 1780 horisontalt og vertikalt. For eksempel har ASUS VG248QE en 170 x 160 graders visning, men ASUS støtter 3D, MSI har ikke en slik funksjon, men skjermen er buet, den har et antirefleksbelegg, i motsetning til ASUS. Til en pris på 18 tusen rubler er skjermen ikke dårlig, men hvis du trenger 3D- og stereostøtte, er det bedre å ta ASUS.

Samsung C24RG50FQI

Samsung C24RG50FQI

Samsung var den første til å introdusere buede skjermer på markedet og er fortsatt ledende på dette området, selv om prisen på merkets produkter er høyere enn konkurrentene. Monitor krumning - 1800R. Bildefrekvensen kan endres innen 60, 100, 120 og 144 Hz.

Spillmodus justerer svart gammanivå, kontrast og klarhet for å dekke spillets behov.Et virtuelt syn er gitt. Jevne karakterbevegelser med AMD Radeon FreeSync-teknologi.

En verdifull bonus for ivrige spillere - Eye Saver Mode, minimal blå skjermglød og minimal øyeutmattelse. Flicker Free-teknologi bidrar også til å redusere tretthet.

Med en skjermkontrast på 3000: 1 kan du se de minste detaljene i fullstendig mørke eller i de lyseste scenene.

Fordeler:

 1. Stor synsvinkel.
 2. Buet skjerm.
 3. Hodetelefonutgang.
 4. Økonomisk strømforbruk.
 5. Høy kvalitet lyd gjennom hodetelefoner.
 6. Lys, god fargegjengivelse.
 7. Ensartet belysning.

Ulempe:

 1. Det er ingen DVI-inngang.

Hvis du ikke finner feil, er skjermen veldig bra, selv med tanke på prisen - 20 tusen rubler, som er betydelig høyere enn konkurrentene. God fargegjengivelse, lovet 144 Hz, klart bilde uten å fryse. En overflod av nyttige funksjoner og øyevern. Du kan finne feil med praktisk plassering - det er ingen veggmontering, høydejustering. Hvis disse funksjonene er viktige, bør du vurdere ASUS VG248QE eller BenQ ZOWIE XL2411P, som ble diskutert ovenfor: de har også en 90-graders svivel, som Samsung heller ikke har, men det kompenserer for deres fravær med en buet skjerm. ASUS har også stereohøyttalere og 3D.

TOPP 5 beste skjermer 27 tommer 144 Hz

ASUS VG279Q

ASUS VG279Q

Full HD-skjerm med IPS-panel, lav responstid - 1 ms, funksjonene er spesielt skreddersydd for spillernes behov. Det er FreeSync, forhåndsinnstilte GameVisual-bildemodi. God fargegjengivelse, kontrast - 1000: 1, panelet er laget med IPS-teknologi, bred synsvinkel - 178 grader.

Gjengivelse av detaljer i mørke scener ved bruk av ASUS Shadow Boost-teknologi. GameFast Input-teknologi er forsynt med øyeblikkelig respons for å øke hastigheten på spillkarakteren til et tastetrykk. Smal ramme - 1 cm tykk. Produsenten har til og med tatt vare på brukernes bekvemmelighet ved å plassere en kabelholder på skjermstativet. Selve stativet er også bra: du kan justere høyden, vippe vinkelen, rotere 90 grader eller vri 180. Det er et veggfeste.

GamePlus virtuell markør. Redusert blått flimmer, justerbart i skjermmenyen eller via DisplayWidget-appen.

Fordeler:

 1. IPS-matrise.
 2. Høy lysstyrke, mange farger.
 3. Stereohøyttalere.
 4. Tilgjengelighet av DVI-inngang.
 5. Innganger - lyd, stereo.
 6. Bredt skjermjusteringsområde, 90 graders svivel, veggmontering.
 7. Tynne rammer.
 8. Høykvalitetsbilde, uten korn.

Ulemper:

 1. Innstillinger for forhåndsinnstilt modus lar mye være å ønske.
 2. Dårlig lydkvalitet fra innebygde høyttalere.

Prisen på denne skjermen er 24 tusen rubler. For dette beløpet tilbyr det veldig god funksjonalitet og bildekvalitet. Hvis du forventer å bruke standard skjermhøyttalere, skynder jeg meg å skuffe deg: lydkvaliteten fra dem er veldig lav.

Skjermen bruker LED-bakgrunnsbelysning. For eksempel har ikke Samsung C27HG70QQI det, lysstyrken er også lavere - 350 cd / m22, ASUS har 400. Men Samsung har flere farger. Skjermen er buet og kan også roteres 90 grader.

Acer Nitro VG270UPbmiipx

Acer Nitro VG270UPbmiipx

Det første som fanger blikket er den rammeløse designen, et pent stativ med tre festepunkter. Jevn spillopplevelse sikres av Radeon FreeSync-teknologi, et lyst IPS-panel, 144Hz og 1 ms responstid. Acer roterer ikke 90 grader, justerer ikke i høyden, ASUS har en slik funksjon. Den opprinnelige standen i Acer er noe dårlig tenkt - for lett, og det er derfor skjermen vibrerer når du bruker tastaturet på bordet. Snu, skjermjusteringer utføres ikke på den. De fleste brukere måtte utstyre skjermen med et stativ. Skjermens bildekvalitet er god, det er veldig få klager på døde piksler, andre problemer fra brukerne, alle andre mangler kompenseres lett for.

Fordeler:

 • design;
 • pris;
 • IPS-matrise;
 • bildekvalitet;
 • oppløsning - fra Full HD til 2K;
 • rask respons;
 • oppdateringsfrekvens;
 • synsvinkler;
 • en stor lysstyrke.

Minuser:

 • belysning av matrisen;
 • stativet er ustabilt, ikke høydejusterbart, har beskjeden tilt-nivåjustering;
 • sløyfer i dynamiske scener;
 • minimum lysstyrkenivå er høyt;
 • lydkvalitet.

En god skjerm med en IPS-matrise for 30 tusen rubler. Sammenlignet med den forrige modellen i ASUS VG279Q-rangering, er de veldig like på mange måter: begge skjermene har innebygde høyttalere som ikke kan brukes på grunn av lydkvaliteten. Acers påståtte responstid er lavere, i likhet med lysstyrken. ASUS har en DVI-inngang med HDCP-støtte, som Acer ikke har, men den har to HDMI-innganger, hvorav den ene er versjon 2.0.

Samsung C27HG70QQI

Samsung C27HG70QQI

I motsetning til de to foregående skjermene i rangeringen, er denne buet. Samsung, som i alle sine produkter, prøver å "fylle" elektronikken med det maksimale settet med nyttige kvaliteter: høy oppløsning, QLED-matrise, HDR-støtte, quantum dot-teknologi for perfekt fargegjengivelse. Skjermoppløsningen er 2560 × 1440, noe som betyr at den er høyere enn til og med Full HD-skjermer.

Interessant Arena Lighting-teknologi - lyden synkroniseres med belysningen, noe som forbedrer spillopplevelsen. Det er mange forhåndsinnstilte innstillinger i menyen for forskjellige spillgenrer. Dobbelt hengslet stativ, designet spesielt for spillere, kan du justere skjermen i flere posisjoner. Skjermen beskytter øynene med FlickerFree-teknologi.

Fordeler:

 • design;
 • ergonomi;
 • bakgrunnsbelysning bak skjermen;
 • bildekvalitet;
 • oppløsning - WQHD;
 • rask respons;
 • innebygd USB-hub.

Minuser:

 • På grunn av stativets designfunksjoner er installasjon nær veggen umulig (gapet er ca. 20 cm);
 • ingen ekstra spillfunksjoner;
 • ubehagelig knirking når bakgrunnsbelysningen er slått på;
 • belysning av matrisen;
 • ingen innebygd akustikk.

Ikke en dårlig skjerm for 32.500 rubler. Ideell hvis du ikke er klar til å betale mer enn 40 tusen for en mer moderne vertikal modell. Modellen er av høy kvalitet, god montering, jevn belysning, god fargegjengivelse. Dyp svart farge.

Skjermen bruker en VA-matrise, som er noe dårligere enn IPS. Hvis dette er viktig, bør du vurdere AORUS AD27QD for 47 tusen rubler eller ASUS og Acer, som ble vurdert tidligere. Vær oppmerksom på at Samsung bare administrerer AMD FreeSync-støtte, NVIDIA G-Sync er ikke i den. AORUS er også mer interessant av tilstedeværelsen av en USB-utgang, en bilde-i-bilde-funksjon, men en strømforsyningsenhet er innebygd i den.

MSI Optix MAG271CQR

Nok en buet skjerm med rammeløs kropp. Innebygd LED-belysning - Mystic Light. Det er et program Gaming OSD - optimaliserer skjerminnstillinger for spill i forskjellige formater. Bredt fargespekter, AMD FreeSyng adaptiv synkronisering, ingen riveeffekter. Øynene blir ikke slitne under arbeid takket være Anti-Flicker og Less Blue Light-teknologier - de undertrykker flimmer, inkludert blå farge.

Fordeler:

 1. En rammeløs design med en buet skjerm og brede synsvinkler for oppslukende spill.
 2. God fargegjengivelse, kontrast.
 3. Matrise av høy kvalitet uten gjenskinn.
 4. Skjermoppløsningen er overlegen i full HD.
 5. Høykvalitets metallstativ med et bredt spekter av justeringer.
 6. USB-porter.
 7. Praktisk styrespak for innstillinger.
 8. Antirefleksfilm.
 9. På venstre side av skjermen er det en uttrekkbar hodetelefonkrok.
 10. Mangel på gjenskinn.
 11. Høy byggekvalitet.

Ulemper:

 1. Brukerne ble møtt med et ekteskap - horisontale grå striper over skjermen.
 2. Overvurdert fargetemperatur i de fleste forhåndsinnstilte profiler.
 3. Fading farger når synspunktet er utenfor sentrum.

Selv Samsung C27HG70QQI kan overgå selv Samsung C27HG70QQI når det gjelder byggekvalitet, selv om dette selskapet er kjent for kvaliteten på teknologien. Rike funksjonssett rettet mot spillere. Stor oppmerksomhet på detaljer: hodetelefonmontering og proprietær programvare for fleksibel tilpasning. Hvis du er redd for tap av synsvinkler, anbefaler jeg deg å vurdere skjermer med en IPS-matrise: ASUS VG279Q, Acer Nitro VG270UPbmiipx, AORUS AD27QD. Sistnevnte har flere farger, men skjermen er ikke buet, og prisen er litt høyere.

AORUS AD27QD

AORUS AD27QD

Monitor med IPS-matrise og HDR-støtte. Høy lysstyrke, rask respons, stort antall farger. Det er en USB-hub, USB-versjonen er 3.0. Bilde-i-bilde-funksjon. Skjermen sparer øynene - flimmerfritt bakgrunnsbelysning, svekkelse av den blå fargen.Veldig behagelig ergonomisk stativ, skjermen kan dreies 90 grader, VESA-kompatibel montering.

Fordeler:

 • ergonomi;
 • komplett sett (alle nødvendige kabler);
 • bildekvalitet;
 • praktisk kontroll av funksjoner ved hjelp av spesiell programvare;
 • oppløsning - WQHD;
 • rask respons;
 • stor lysstyrke
 • et sett med spillfunksjoner;
 • innebygd USB-hub.

Minuser:

 • pris;
 • belysning av matrisen;
 • kort strømkabel;
 • ingen innebygd akustikk;
 • Støyreduksjon av mikrofoner støttes bare for hodetelefoner fra GIGABYTEs egen AORUS-linje;
 • USB- og lydkontakter blir brakt ned;
 • stort stativ.

En skjerm med et rikt sett med spillfunksjoner, men noen av dem fungerer bare sammen med spesiell programvare. Flerfarget statisk eller dynamisk bakgrunnsbelysning på bakpanelet og konsollstativet understreker bare at dette er en spillmonitor. Selv om det når det gjelder funksjoner, er det egnet for kontoret, arbeid med grafikk eller for videoredigering.

Det er vanskelig å sammenligne det med andre. Pris - 47 tusen rubler. De to tidligere modellene i rangeringen var billigere, men utstyrt med en VA-matrise og en buet skjerm. HDR-støtte blant alle skjermer som ble gjennomgått tidligere, var bare i Samsung C27HG70QQI. I motsetning til MSI Optix er MAG271CQR utstyrt med USB 3.0. Bilde-i-bilde-funksjonen er bare tilgjengelig på denne skjermen blant alle gjennomgåtte. En god allsidig skjerm som kan brukes til en rekke formål.

TOPP 4 beste skjermer 32 tommer 144 Hz

AOC C32G1

AOC C32G1

Skjermen er imponerende - en stor diagonal med et rammeløst panel og krumning, bare VA-matrisen ødelegger inntrykket litt. Oppløsning - Full HD. Bildet er glatt med AMD FreeSync-teknologi, og Flicker-Free AOC reduserer tretthet i øynene med minimal flimmer.

Fordeler:

 1. Praktisk meny.
 2. God fargegjengivelse.
 3. Buet og rammeløs for maksimal fleksibilitet.
 4. Piksler er usynlige på arbeidsavstand.
 5. VGA-inngang.
 6. Flimmerfri bakgrunnsbelysning.
 7. Flotte synsvinkler.

Ulemper:

 1. Matrisen svarer ikke på deklarerte 1 ms, stier er merkbare med plutselige bevegelser av bildet.
 2. Stativet kan ikke justeres i høyden.
 3. Ingen USB-hub.

Prisen på skjermen er 20 600 rubler, noe som ikke er nok for slike egenskaper. Oppløsningen er Full HD, det er ikke nok for en slik diagonal, men brukere bemerker at pikslene bare er synlige på svært nær avstand. Lysstyrken er heller ikke den største: neste modell i LG 32GK650F-karakteren er flere tusen dyrere, men den gir litt høyere lysstyrke, selv om den har høyere respons, har den et antirefleksbelegg, muligheten til å rotere 90 grader. Hvis en USB-hub er viktig, sjekk ut BenQ EX3203R, men den markedsføres ikke som en spillmonitor.

LG 32GK650F

LG 32GK650F

Dette eksemplet har spillinnstillinger som brukeren kan velge i henhold til deres behov. Det er svart stabilisering, dynamisk bevegelsesstabilisator, syn. Antireflekterende skjerm. Skjermen kan roteres 90 grader, justeres i høyden og monteres på en vegg.

Fordeler:

 1. Lyse og rike farger.
 2. En høy oppløsning.
 3. Praktisk styrespak for tilpasning.
 4. Høydejusterbart stativ.
 5. Flimmerfri bakgrunnsbelysning.

Ulemper:

 1. Merkbar brummen fra strømforsyningen.
 2. Ingen USB-hub.

Hvis HDR og en buet skjerm er viktig, så ta en titt på BenQ EX3203R-modellen: den vil koste et par tusen mer, men den har også en USB-utgang. Generelt sett en veldig god spillmonitor, men vurder størrelsen: for å fjerne den på behagelig avstand for øynene, trenger du et stort bord. God bygg, produsenten holder som alltid merkevaren. Pris - 32.500 rubler.

BenQ EX3203R

BenQ EX3203R

QHD buet spillmonitor med 1800R krumning og ultratynn ramme. Dekker et bredt fargespekter, FreeSync 2-teknologi - jevnest mulig visning av tegn på skjermen. Det er en USB-C-kontakt for tilkobling med bare en kabel. HDR 400-teknologi gir de mest realistiske farger. Opt-Clarity er ansvarlig for presis detaljering. Ergonomisk stativ - justerbar i høyde og vinkel.

Skjermen sliter ikke øynene selv under lengre tid, Eye-Care og Brightness Intelligence Plus-teknologiene tar seg av dette - den overvåker belysningsnivået i rommet og fargetemperaturen, justerer skjermparametrene for dem og øker andelen varmhvit, noe som har en beroligende effekt på øynene eller kulden. hvit.

Fordeler:

 1. Dyp svart, fin saftig fargelinje.
 2. Høy kontrast.
 3. Kompakt og ergonomisk stativ.
 4. God universell HDR-innstilling, du trenger ikke å "danse med en tamburin" for å justere fargen.
 5. Buet skjerm med en tynn ramme og god oppløsning, piksler er ikke synlige på arbeidsavstanden, brede synsvinkler.
 6. Grensesnitt - USB TYPE-C.
 7. Antirefleks skjermbelegg.

Ulemper:

 1. Arbeidsindikatoren lyser kontinuerlig.
 2. Glatte kromben, veldig lett tilsmusset.
 3. Ikke horisontalt justerbar - bare høyde og tilt.

En skjerm med et godt bilde, en veldig lav prosentandel av defekter og døde piksler, relativt jevn bakgrunnsbelysning, noe som er sjelden for en slik diagonal. Brukere merker små høydepunkter på svart bakgrunn, men ikke kritiske, om ikke bare for å finne feil. Generelt en anstendig spillmonitor for 34 tusen rubler.

Den eneste skjermen i denne størrelsen i vår gjennomgang med HDR-støtte. Høyeste lysstyrke blant annet - 400 cd / m22, etter ham i lysstyrke - LG 32GK650F med 350 cd / m22... Dette er den eneste modellen i vår rangering med USB-videoinngang. Men det er ingen MINI DISPLAYPORT-innganger. Hvis du er interessert i denne funksjonen, bør du vurdere ASUS ROG Strix XG32VQ, men den har ikke USB TYPE-C-porten som BenQ har.

ASUS ROG Strix XG32VQ

ASUS ROG Strix XG32VQ

Buet, tynn rammeskjerm med høy oppdateringsfrekvens og 125% sRGB bred fargeskala. FreeSync adaptiv synkroniseringsteknologi. Praktisk stativ - justerbar tilt, sving og høyde. Innebygd Aura LED-belysning synkroniseres med andre kompatible komponenter og eksterne enheter.

En annen funksjon, selv om det er tvilsom, er fargesignaturen: to overlegg med ROG-logoer er inkludert i pakken, som kan brukes til å projisere bilder på bordet ved hjelp av den innebygde bakgrunnsbelysningen. Du kan lage dine egne bilder med et rent overlegg. Men dette er bare et leketøy, ikke en nyttig funksjon.

Det er en GAMEPLUS-knapp, som implementerer forskjellige alternativer som er nyttige for spillere. Søknad for raskt å endre skjerminnstillinger uten å bruke skjermmenyen. Redusert skjermflimmer og blå filtrering for mindre tretthet i øynene.

Fordeler:

 1. Stor diagonal, buet skjerm og tynn ramme for komfort mens du spiller.
 2. Godt antireflekterende belegg.
 3. Piksler med høy oppløsning er bare synlige på svært nært hold.
 4. Dype svarte, rike levende farger.
 5. God byggekvalitet.
 6. Flotte synsvinkler.
 7. Apper for spillere.
 8. MINI DISPLAYPORT-inngang.
 9. USB-hub, grensesnitt - USB TYPE B, USB-versjon - 3.0.

Ulemper:

 1. Økte krav til skjermkortet.
 2. Massivt ben tar mye plass på bordet.

En dyr skjerm - 45 tusen rubler, men egenskapene er i en høyde, brukerne har ingen klager på sitt arbeid eller kvaliteten på bildet. Det eneste du trenger å forberede deg på, hvis du bestemmer deg for å kjøpe den, er å forbedre datamaskinens egen maskinvare for å matche denne skjermen for å få maksimal kvalitet og hastighet fra den. Samtidig bruker den strøm veldig økonomisk.

Bare BenQ EX3203R kan krangle i ytelse. BenQ har ikke MINI DISPLEYPORT, den er her, men ASUS har en USB-videoinngang. I BenQ er grensesnittet USB TYPE B, i ASUS - TYPE-C. Ellers er skjermene veldig like i bildekvalitet og funksjoner, men prislappen til BenQ er litt lavere.

Vurdering av de beste skjermene med Aliexpress

Beste widescreen (21: 9) 144Hz skjerm

LG 34UC89G

LG 34UC89G

Skjerm med IPS-matrise 21: 9 med G-Sync gir et bilde uten tårer og forsinkelser, kan overklokkes opp til 166 Hz (avhengig av skjermkortet). Skjermen er buet. Ergonomisk stativ - skjermen kan vippes og høyden justeres. 21: 9-sideforholdet lar deg se områder som ikke var synlige på skjermer med et sideforhold på 16: 9.

Det virtuelle synet for enkel sikting kan brukes selv i de spillene der det ikke er gitt.Innebygd spillteknologi for enkel tilpasning.

Fordeler:

 1. Diagonal - 34 tommer med et sideforhold på 21: 9.
 2. Høy arbeidshastighet.
 3. Mindre krevende på skjermkortet enn andre lignende skjermer.
 4. God fargegjengivelse, store synsvinkler.
 5. Praktisk stativ.
 6. Evnen til å overklokke opp til 166 Hz.

Ulemper:

 1. Oppløsningen er 2560 × 1080.
 2. Noen brukere møtte utseendet på horisontale striper etter en stund - tilsynelatende designfeil eller mangler.

En veldig god skjerm, bestående av solide meritter. Oppløsning på 2560 × 1080 er ikke nok for en slik diagonal, men prisen på denne skjermen er 50 tusen rubler. Modeller med høyere oppløsning koster en størrelsesorden mer. På grunn av denne oppløsningen er skjermen mindre krevende på det installerte skjermkortet. Generelt sett et utmerket utvalg med en stor diagonal og funksjonalitet til en beskjeden pris.

17848 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner