hjem Hvordan velge Datamaskiner TOPP 12 Beste spilltastaturer: Rangert av Spilleranmeldelser

TOPP 12 Beste spilltastaturer: Rangert av Spilleranmeldelser

Spilltastaturer skiller seg fra kontoret ved tilstedeværelse av spillfunksjoner - tilleggsknapper, muligheten til å spille inn dine egne makroer, tilordne tastene på nytt. De fleste av disse tastaturene har lys, tilpassbar bakgrunnsbelysning, men det er også modeller med solide farger. Gjennomgangen samlet en rangering av de beste mekaniske og membrantypede gamingtastaturene i 2020. Etter å ha vurdert butikktilbud, produktvurderinger og kundeanmeldelser, valgte jeg disse modellene for vurdering, og delte dem inn i billigere og dyrere segmenter.

De beste spilltastaturene under 3000 rubler

Defender Werewolf GK-120DL RU RGB

Forsvarer Varulv GK-120DL

Tastaturet er skreddersydd for spillere, det implementerer spesielle spillfunksjoner - å låse Windows-taster, bytte markørpiler til WASD-knapper. Rainbow-belysning av symboler og taster med dimbar eller total av. Et sett med hurtigtaster er tilgjengelig for rask tilgang til kontor-, multimedia- og Internett-applikasjoner.

Høy styrke konstruksjon - metallbunn, selv i de hotteste slagene, vil tastaturet ikke fly fra hverandre. Fuktmotstand er en annen beskyttelse mot ulykker. Tastaturet har et ferritstøyfilter, en flettet kabel og en gullbelagt USB-kontakt. Gjenkjenner samtidig trykk på opptil 19 taster. Multifunksjonell programvare. Frekvensområdet er justerbart.

Fordeler:

 1. Budsjettkostnad.
 2. Bakgrunnsbelysning med muligheten til å slå av eller dempe.
 3. Myke, komfortable taster.
 4. Rolig pressing.
 5. Egnet for forskjellige operativsystemer.
 6. Flombeskyttelse.

Ulemper:

 1. Lav arbeidsressurs - ifølge brukeranmeldelser mislykkes det etter 6 måneder.
 2. Skriften på tastene slettes raskt.
 3. Billig plastkoffert.

Billig tastatur med behagelig bakgrunnsbelysning og et sett med funksjoner. Med tanke på den lave prisen forventes de oppdagede manglene: billig plast, skjørhet, etter seks måneder begynner noen brukere å nekte nøkler, maling på tastene blir raskt slettet. Men for 700 rubler kan slike feil tilgises. Hvis du vil ha et tastatur med bedre kvalitet, bør du vurdere A4Tech Bloody B120 for 1900 rubler, som vi vil analysere videre, vi vil teste fordeler og ulemper, sammenlignet med Defender Werewolf GK-120DL.

A4 Tech Bloody B120

A4Tech Bloody B120 svart USB

Tastatur med rask respons - 1 ms, lynrask respons i spill. Det er Auto-Shot-funksjoner - gjentatte operasjoner fra ett trykk, Turbo-Shot - gjentatte operasjoner når tasten holdes nede. Under spillet kan du låse Windows-tasten slik at du ikke ved et uhell flyr ut av spilløkten. Dobbelt fuktsikringssystem. Sklisikre føtter for økt komfort. Utformingen av nøklene er tilbøyelig, i henhold til designernes intensjon, bør dette redusere risikoen for utilsiktet trykk.

Mellomromstasten er dobbeltfjærforsterket for lengre levetid for tastaturet. Frekvensrespons - 1000 Hz, øker responsen fra tastaturet. Bakgrunnsbelysningen kan justeres i 5 nivåer - 100%, 75, 50, 25 og fullstendig nedstengning. Silikonkontrollknapper for spillere.

Fordeler:

 1. Stille arbeid.
 2. God diskret bakgrunnsbelysning med 5-posisjonsjustering.
 3. Flettet ledning.
 4. Windows-nøkkelen er blokkert.
 5. Dobbel vannbeskyttelse, det er til og med avløp for drenering.
 6. Ben med sklisikre puter.
 7. Settet inneholder et sett for å fjerne nøklene.
 8. Gummierte taster W, A, S, D med en behagelig tekstur - spesielt for spillere.
 9. Forsterket plass.

Ulemper:

 1. Gummierte nøkler uten russisk layout og bakgrunnsbelysning.
 2. Tastene er farget. Over tid begynner malingen å bli slitt.

I sammenligning med Defender Werewolf GK-120DL har den bedre kvalitet og mer interessant funksjonalitet. Her er det allerede gitt spesielle knapper for spillere, som kan erstattes med vanlige hvis de ikke er nødvendige. Settet inneholder et verktøy for å fjerne nøklene. Selve materialet er av høyere kvalitet, varer lenger. Hvis du er klar til å betale for mye tusen rubler, vil jeg råde deg til å ta dette tastaturet, ikke Defender.

OKLICK 940G VORTEX

OKLICK 940G VORTEX

Forskjellen mellom dette tastaturet og de forrige er i sin fundamentalt forskjellige type: tastene er mekaniske, det vil si at fjæren går tilbake til motsatt posisjon etter å ha trykket på dem, noe som øker påliteligheten og holdbarheten. De to foregående tastaturene var av membrantypen - to membraner som lukkes når de trykkes og en gummikuppel for å returnere tastene til deres plass.

Dette tastaturet veier 1100 g og står fast på bordet selv under aktive spill. Multimedia-taster er gitt. Bakgrunnsbelysning fra 6 farger, 20 moduser og 5 lysstyrkenivåer, akselerasjon av bakgrunnsbelysningsmodus i 4 trinn.

Fordeler:

 1. Bakgrunnsbelysningen er justerbar, ikke bare når det gjelder lysstyrke, det er forskjellige moduser å velge mellom.
 2. Kompakt.
 3. Brytere er ikke loddet, enkle å bytte ut.
 4. Høy respons.
 5. Gummierte føtter.
 6. Dekselet fjernes lett.
 7. Beskyttelse mot fuktinntrengning.

Ulemper:

 1. Ganske høyt trykk.
 2. Levetiden er lavere enn produsenten påstår.

Et veldig godt budsjetteksempel på et mekanisk tastatur for spillere. Det er vanskelig å finne en mekanisk motpart til samme pris. I vår vurdering er det et Redragon Hara-tastatur for 3000 rubler av mekanisk type, billigere kolleger er membran. OKLICK har en interessant bakgrunnsbelysning: tastene er uthevet i forskjellige farger. Justering - analogt med et juletrekrans: forskjellige moduser for å blinke og flyte over, selv om det kan irritere noen.

For unge spillere kan jeg trygt anbefale dette tastaturet - du vil like det. Alle andre bør vurdere bakgrunnsbelysning og se på videoomtaler: du bruker kanskje ikke den. Selv om det er mulig å slå den av, og som jeg sa ovenfor, er det vanskelig å finne mekanikk til en lignende pris.

A4Tech B314

A4Tech B314

Tastaturet gikk utenom alle de forrige i responshastighet - 0,2 ms. Dette er en membranmodell, men den er utstyrt med en ny type brytere som fungerer 30% raskere enn mekaniske, men er mer stillegående. Full nøkkelkjøring - 2,2 mm, kjøring før trykk - 1,5 mm. Det er 9 ekstra taster som kan programmeres og åpnes med en rekke tilpassbare funksjoner med ett trykk.

Dobbelt beskyttelse mot fuktinntrengning - belegget frastøter vann, og hvis det er mye væske, vil det bli avledet for å tømme hull. Bakgrunnsbelysningen kan tilpasses. En behagelig, tett børsteholder er tilgjengelig. Multimediafunksjoner aktiveres analogt med andre tastaturer - ved å trykke på Fn-tasten og andre fra F-raden. Du kan installere proprietær programvare for å utvide funksjonaliteten til tastaturet. I menyen kan du endre layout, tilordne andre taster, kontrollere mediaspilleren, kjøre en makro.

Fordeler:

 1. Vakker belysning.
 2. Fine nøkler.
 3. Mulighet for å programmere flere knapper.
 4. Separat bakgrunnsbelyst WASD-knapp i silikon med rask respons.
 5. Grei vekt, tastaturet glir ikke.
 6. 3 spillmodi.
 7. Flettet stoffledning.
 8. Mange makroer.
 9. God byggekvalitet.
 10. Klassisk praktisk design av Shift, Backspace, Enter-tastene (de er lange).
 11. Rolig pressing.

Ulemper:

 • Stor knappkjøring, du må venne deg til det.
 • Programmer er ikke inkludert.
 • Det latinske alfabetet er trykt med en gjennomsiktig skrift.
 • De latinske og kyrilliske bokstavene på tastene ble omvendt, det ble ikke veldig praktisk.
 • I hvilemodus begynner bakgrunnsbelysningen å blinke, noe som er upraktisk når du ser på videoer og filmer.

Tastaturet er membran, det fungerer stille, responsen er veldig høy, det fungerer smart. Det er mange spillfunksjoner, spesielt spillere roser de ekstra tastene som kan programmeres for å passe ethvert behov.Hvis du ikke forveksler de beskrevne manglene, kan du ta. Hvis du er i tvil, gå tilbake til forrige vurderingsmodell, men vær oppmerksom på at det ikke er noen ekstra taster i den, men også litt mindre reise, og OKLICK er et mekanisk tastatur.

Redragon Hara Black USB

Redragon Hara Black USB

Den komfortable håndleddstøtten og bunnen av tastaturet er laget av metall. Høyhøytaster. Stort sett med multimedietaster. Bakgrunnsbelysning med 9 moduser, hver kan justeres i henhold til lysstyrken. To av dem kan programmeres til spesielle knapper. Mekanisk type, klikker merkbart under drift.

Fordeler:

 1. Fin og vakker belysning.
 2. Du kan tilpasse bakgrunnsbelysningen til bare bestemte taster.
 3. Sklir ikke under drift - imponerende vekt, gummipolstrede føtter.
 4. Bunn av metall og børsteholder.
 5. Kvalitetsmaterialer og utførelse.
 6. Interessant, fin design.

Ulemper:

 1. Klikk ganske høyt, noe som er typisk for mekanikk.
 2. Glatte knapper.

Multifunksjonelt gamingtastatur med et pent design. Tastaturet er mekanisk, noe som betyr at du ikke forventer stille betjening av det, men samtidig er det en liten tastetur. Gjennomsnittsprisen er omtrent 3000 rubler. Hvis du er forvirret av den lille tastenes bevegelse, og er vant til å ha dem trykket merkbart, kan du gå tilbake til A4Tech B314, som ble ansett som litt tidligere: det er membran, det gir litt mindre støy.

Beste mekaniske spilltastaturer

OKLICK 920G JERNKANT

OKLICK 920G JERNKANT

Anti-ghost-tastatur - ubegrenset antall samtidige knappetrykk. Lang levetid - opptil 10 millioner klikk. Overføringshastigheten er opptil 1000 Hz. Bakgrunnsbelysning fra 6 farger.

Fordeler:

 1. Imponerende vekt, fast på bordet.
 2. Tykk ledning flettet med stoff.
 3. Kraftig bakgrunnsbelysning.
 4. Raskt arbeid.
 5. Det er en lås på Win-knappen.
 6. Maling av høy kvalitet på knappene, smitter ikke av selv etter langvarig bruk.
 7. Funksjonsknapper.
 8. RGB-bakgrunnsbelysning - du kan markere individuelle taster med forskjellige farger.
 9. Kompaktitet.
 10. Både latin og kyrillisk er like godt fremhevet.
 11. Metallkropp.

Ulemper:

 1. Ganske høyt.
 2. Noen ganger holder rommet seg fast, kommer ikke opp igjen.

Stilig tastatur med skjelettdesign. Metallstativ - kan skrangle når du arbeider, men det er pålitelig. Lang levetid: ifølge brukeranmeldelser, 2 år uten klager, bare 3250 rubler. Hvis du vil ha en mer interessant modell, med andre mindre høye brytere, ta en titt på HyperX Alloy FPS Pro: prisen er dobbelt så høy, men det er en USB-hub, totalt antall nøkler er mindre - 84, det er ingen digital blokk.

A4Tech Bloody B810R

A4Tech Bloody B810R

Tastaturet bruker Light Strike-teknologi - optiske brytere med en responstid på 0,2 ms - de er de mest holdbare, holdbare. Det er RGB-belysning med personlige innstillinger og 6 forhåndsinnstilte moduser. Aktiveringsslag fra en avstand på 3 mm. Til sammenligning: for konvensjonelle metallbrytere starter den på 4 mm. Arbeidsressursen er omtrent 100 millioner klikk. Spillemodus.

Fordeler:

 1. Fuktsikker nano-belegg. Intelligent fuktighetsbeskyttelsessystem.
 2. Smart bakgrunnsbelysning.
 3. Lett å rengjøre.
 4. Relativt stille drift.
 5. Laconic design.
 6. Praktisk nøkkelform og størrelse.
 7. Inkluderer ekstra gummitaster og et spesialverktøy for å fjerne dem.

Ulemper:

 1. Uvanlig skrift på tastene.
 2. Det er ingen håndleddstøtte inkludert, men det er et feste for det.

Et veldig kvikk spilltastatur med en gjennomsnittspris på 4000 rubler. Den bruker en annen type brytere enn den forrige, de er mer holdbare, men merkbart støyende. Dette tastaturet er mer pålitelig skjønt. I OKLICK 920G IRON EDGE er den russiske fonten bedre uthevet.

Logitech G G413

Logitech G G413

Settet inneholder 10 utskiftbare nøkler (WASDQE, 12345) og en spesiell sonde for å fjerne dem. Disse utskiftbare tastene har en mer kantet fordypning for fingerstøtten. Dette fullfører pakken. Det er ingen avtakbare håndleddstøtter. Det øverste metallpanelet er laget av aluminium, bøyer seg ikke, selv om det er sterkt bøyd.

Praktiske uttrekkbare føtter for å heve tastaturet. En interessant designløsning - spesielle kanaler nederst for legging av hodetelefonkabelen.Dette er et øyetastatur: tastene er ikke i sammenhengende rader, men i noen avstand mellom seg. Den andre forskjellen er at det ved kabelinngangen til tastaturet er en USB-inngang for tilkobling av andre eksterne enheter.

Det er ingen RGB-bakgrunnsbelysning, bare en ensfarget. På salg kan den finnes i to farger - grå og sølv. Slik belysning vil være mer behagelig for de som ikke trenger å blinke blinkende av flerfargede lamper, som i tidligere modeller. Makroer kan bare tas opp på F-tastene via Logitech Gaming Software-verktøyet.

Fordeler:

 1. USB-grensesnitt på tastaturet.
 2. 10 utskiftbare nøkler inkludert og sonde.
 3. Fin lyd av knapper, deres bevegelse.
 4. God byggekvalitet, ingen tilbakeslag selv i lange taster.
 5. Hele strukturen er festet på en aluminiumsplate og står fast på bordet.
 6. Lite slag av knapper.
 7. Praktiske kanaler for legging av hodetelefonkabelen.

Ulemper:

 1. Det er ingen ekstra nøkler for makroer.
 2. Ingen RGB-bakgrunnsbelysning, bare ensfarget.
 3. Ingen avtakbar håndleddstøtte.
 4. Det er ingen funksjon å klemme flere knapper samtidig.
 5. Når du trykker på hjørnet av tasten, klemmer det noen ganger litt, du må trykke nøyaktig i midten.

Et tastatur for klassiske elskere - ingen unødvendige knapper og lys bakgrunnsbelysning, utfører effektivt alle funksjonene til et spilltastatur, makroer kan tilordnes F-tastene. Bruker sine egne brytere, de fungerer mer behagelig, men brukere klager over følsomheten for høy: etter en stunds bruk med ett trykk tegn begynner å bli skrevet ut to ganger. Men å bruke tastaturet er veldig praktisk. Hvis du er interessert i klar programmerbar belysning, kan du gå tilbake til OKLICK 920G IRON EDGE, som vi så på tidligere, men den har ikke et USB-grensesnitt.

HyperX Alloy FPS Pro (Cherry MX Red)

HyperX Alloy FPS Pro (Cherry MX Red)

Dette er et kompakt tastatur uten numerisk tastatur, det er en modell fra samme serie uten Pro-prefiks, alle 104 tastene er presentert i den. Den andre forskjellen er den innebygde USB HUB. Produsenten har skjerpet tastaturet for spillfunksjoner - pålitelige nøkler, stålramme i ett stykke, avtakbar kabel, spillmodus. Bakgrunnsbelysningen er rød med dynamiske lyseffekter. Produsenten bruker forskjellige brytere på tastaturene - i prøven som er vurdert er dette Cherry MX Red med en gjennomsnittlig aktiveringskraft, total slaglengde, men minimal levetid sammenlignet med andre. Flere detaljer med alle typer brytere finner du på produsentens hjemmeside.

Fordeler:

 1. Du trenger ikke å installere programvare for at bakgrunnsbelysningen skal fungere, den fungerer av seg selv.
 2. Originale Cherry MX-brytere.
 3. Kabelen er avtakbar, noe som er praktisk for lagring eller transport, den er slitesterk, flettet.
 4. Imponerende vekt.
 5. Kompaktitet på grunn av fravær av en ekstra digital blokk.
 6. Enkel å rengjøre, bare blåse med luft.
 7. Fin bakgrunnsbelysning uten unødvendig blinking, monokrom, men dette er en subjektiv fordel.
 8. Det er flere moduser for bakgrunnsbelysning.
 9. Stålbunn.
 10. Innebygd USB HUB.

Ulemper:

 • Et annet problem oppstår på grunn av mangel på programvare - bakgrunnsbelysningens minste lysstyrke er for lys, du kan ikke tilordne tastene på nytt.
 • Liten pakke, ekstra nøkkelord er ikke inkludert i settet.
 • Ganske skjøre nøkler.
 • Mulige problemer når de brukes med MAC.

Kjøpere velger dette tastaturet for sin minimalisme, originale brytere, men tastene er ganske skjøre. Jeg anbefaler å bruke den bare med Windows: produsenten selv oppgir at tastaturet ikke er ment for MAC. Oppdatering av fastvaren hjelper ikke alltid, tastaturet krasjer. For MAC-brukere som ikke liker den lyse gløden i bakgrunnsbelysningen, anbefaler jeg å gå tilbake til Logitech G G413 Black USB - den har også et USB-grensesnitt, men det er et 104-tastatur i full størrelse. Samtidig vil HyperX koste rundt 6800 rubler, Logitech - 6 tusen.

ASUS ROG Strix OMFANG

ASUS ROG Strix OMFANG

Tastatur med Cherry MX RGB-brytere, aluminiumsramme. Aura-belysning - synkroniseres med andre enheter. Det er flere WASD-knapper inkludert. Modellen er optimalisert for førstepersonsskyttere - en bred kontrolltast. Den øverste raden med taster kan raskt endres i funksjonalitet til multimedia eller funksjonell.Det er en dedikert skjult nøkkel for raskt å minimere alle applikasjoner og dempe lyden. Tastaturet er utstyrt med Armory II-programvare: du kan programmere taster, spille inn makroer, lagre en profil med individuelle innstillinger på selve tastaturet.

Fordeler:

 1. Stille betjening av tastene.
 2. Moderne og klassisk utseende.
 3. Sterk kropp.
 4. Fine og seige ben, står fast på overflaten.
 5. Bred venstre Ctrl.
 6. Fin belysning.
 7. Makroer blir tatt opp med en gang.
 8. 6 innstillinger.
 9. Konstruksjon - skjelett, lett å rengjøre.
 10. Egen programvare.

Ulempe:

 1. Ingen børstestativ.

Et godt tastatur, hvis ikke redd for prisen - 9800 rubler. Det er alle funksjoner som er nødvendige for spillere, veldig praktisk registrering av makroer og lagring av innstillinger. Alt som mangler er håndleddstøtten. Tastaturet for fans av sterk bakgrunnsbelysning, lyser i forskjellige farger, synkroniseres med andre enheter. Hvis du elsker klassiske fargebakgrunnsbelysning, kan du gå tilbake til Logitech G G413 Black USB og HyperX Alloy FPS Pro-modellene: de har et USB-grensesnitt som ASUS ikke har.

Beste tastaturer for membranspill

Logitech G G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard

Logitech G G213 Prodigy

Kontrolltastene er interessant implementert på tastaturet - de har et mykt belegg og en avrundet form, de er lette å se etter ved berøring. Dette er et membrantastatur, så det fungerer bare når en tast trykkes helt inn. Merk at dette tastaturet har børstestativ, men det kan ikke fjernes. Det er fuktsikring, men ikke komplett: den tåler opptil 60 ml væske, ifølge produsenten.

Backspace, Shift, Enter-tastene er store, praktiske for spillere. Det er indikatorer for Num, Caps, Scroll lock og Game mode, fullverdig RGB-bakgrunnsbelysning for 16,8 millioner farger. Du kan tilpasse belysningen etter soner ved hjelp av spesiell programvare.

Fordeler:

 1. Stille arbeid.
 2. Fin programmerbar bakgrunnsbelysning.
 3. Gummibunn, sklisikker.
 4. Ekstra medietaster.
 5. Praktiske taster.
 6. Modusindikasjon.
 7. Fjern programvare.
 8. Bakgrunnsbelysningen belyser alle tegn godt.
 9. Fuktbeskyttelse, men bare delvis.
 10. Rask respons.
 11. Klassisk layout.
 12. Kontroll av lydvolum.

Ulemper:

 1. Bakgrunnsbelysningen kan bare konfigureres via programvare. hvis programmet ikke kjører, er det bare en jevn fargeendring.
 2. Børsteholderen kan ikke tas ut.
 3. Den matte overflaten er ganske lett tilsmusset.

Produsenten prøvde å imitere et mekanisk tastatur på en membrantype. Men all funksjonaliteten erstatter ikke den virkelige mekanikken, selv om forsøket er bra. Hvis du vil ha funksjonaliteten til mekanikk i form av en membran, så er dette tastaturet for deg. Ideell for spillere, men ikke for de som bare skriver inn mye tekst. Prisen på tastaturet er 4500 rubler, noe som rettferdiggjør de mindre ulempene.

Razer Cynosa Chroma

Razer Cynosa Chroma

I motsetning til den forrige har den ikke vannbeskyttelse, volumkontroll, men den har allerede full RGB-bakgrunnsbelysning. Tastene kan programmeres individuelt med et utvalg av 16,8 millioner fargenyanser. Du kan velge mellom ferdige løsninger eller lage din egen palett. For konfigurasjon brukes Razer Synapse 3 - produsentens programvare. Der kan du også konfigurere makroer, tilordne nøkler på nytt, etc.

Fordeler:

 1. Stille lyd av tastetrykk, behagelig taktil respons fra dem.
 2. Bakgrunnsbelysningen på tastene er jevn, den lyser begge språk likt.
 3. To par sammenleggbare ben.
 4. Funksjonell programvare.
 5. Innstilling av bakgrunnslys.
 6. Gummierte føtter, sklisikkert tastatur.
 7. Stille arbeid.
 8. Høy byggekvalitet og materialer.

Ulemper:

 1. I mørket er signaturen ikke synlig i nærheten av indikatorene for de aktiverte modusene.
 2. Ingen ekstra multimedietaster.

Dette tastaturet er litt roligere enn det forrige membrantastaturet i anmeldelsen, her er bakgrunnsbelysningen mer interessant. Her kan vi allerede snakke om RGB, men det er ingen multimedietaster som kan være en ulempe. For å bruke F-radetastene, må du holde Fn hver gang. Designet er også litt annerledes, med Razer som ikke har den store børsten som Logitech. Men ikke håp at dette vil spare deg for plass - ledningen i Razer ligger midt på tastaturet i en stiv kappe, og etterlater 3-5 ledige centimeter bak. Hvis du elsker å leke med farger og multimedietaster er viktige, er Razer noe for deg.

280 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner