hjem Hvordan velge Datamaskiner TOPP 10 Beste trådløse mus ifølge kundeanmeldelser

TOPP 10 Beste trådløse mus ifølge kundeanmeldelser

Når du velger en mus, må du vurdere hva den er ment for: å jobbe på en datamaskin eller bærbar PC, holde presentasjoner, kontrollere et nettbrett, spille spill. Spillmodeller er utstyrt med ekstra knapper og har høy oppløsning, respons for å sikre nøyaktighet og respons. Noen trådløse mus kan kommunisere via Bluetooth. Dette frigjør USB-kontakten om nødvendig. Modeller varierer i handlingsradius, form og andre egenskaper. Det er bare for høyre og universell, egnet for venstrehåndede. Jeg har utarbeidet TOPP 10 beste modeller for 2020, som vil hjelpe deg å forstå funksjonene til mus og gjøre det beste valget for deg selv.

TOP-3 budsjett trådløse mus under 1000 rubler

A4Tech G10-810F

A4Tech G10-810F

Musen fra det populære A4Tech-selskapet åpner vurderingen. Svart trådløs mus for høyre hånd av middels størrelse, laget av plast. Oval form, litt komprimert på sidene for enkelt grep. Den har et rullehjul og 6 arbeidsknapper - to hovedknapper, to på siden under tommelen (bakover / fremover i nettleseren), en like under (dobbeltklikk) og en like over hjulet (DPI). Kommunikasjon utføres over en radiokanal. Rekkevidden til radiomodulen er opptil 20 m. Den kan endres. V-Trac-sensoren er en optisk sensor med god oppløsning (opptil 2000 dpi). Har innebygd minne (48 Kb). En funksjon av modellen er funksjonen "magisk blyant". Dette er en laserpeker med et kikkhull under hovedknappene. Under presentasjonen kan brukeren peke på noen punkter på avstand. Pekeren slås av automatisk etter 10 minutters inaktivitet, du kan slå den på med ett klikk. Leveres med en AirPad-overflate i plast. Du kan bære den i hendene, kontrollere handlingene på skjermen eller på projektoren på lang avstand. Drevet av et batteri.

Fordeler:

 1. Optimal størrelse.
 2. Passer fint i hånden din.
 3. Glir godt på overflaten.
 4. Praktisk tilkobling, bytte.
 5. Laserpeker.
 6. 5 tilpasningsprofiler.
 7. Ekstra knapper for rask kontroll.

Ulemper:

 1. Det er ingen varsler om lavt batterinivå.
 2. Rask batterilading.
 3. Hjulet og to sideknapper er buggy (ifølge individuelle vurderinger).

Prisen på A4Tech G10-810F er 885 rubler. Musen er ergonomisk formet, passer komfortabelt i hånden. Takket være gjennomtenkt utstyr og en stor driftsradius, er det egnet for presentasjoner. Å dømme etter vurderingene er det tilfeller av ekteskap. Derfor er bare 76% av kjøperne helt fornøyd med musen.

Logitech trådløs mus M280

Logitech trådløs mus M280

Modellen tilhører universelle datamus som kan betjenes med høyre og venstre hånd. Det skiller seg litt fra A4TechG10-810F i utformingen av saken (buet med pregede små trekanter på sidene) og dimensjoner. Produsenten tilbyr det i to farger - svart og blått. I motsetning til A4TechG10-810F er den utstyrt med bare to betjeningsknapper og et hjul. Fungerer i en større radius - opptil 25 m. Den optiske sensoren har lavere oppløsning (1000 dpi). Drevet av et batteri. Vekten er mer - 98 g.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. God byggekvalitet.
 3. Fungerer på alle overflater.
 4. Bevegelsen til knappene og hjulet er jevn, klikket er lavt.
 5. Forbindelsen er enkel.
 6. Kompatibel med mange operativsystemer.
 7. Automatisk avstengning sparer batteri.

Ulemper:

 1. Liten størrelse, ikke behagelig for hver hånd.
 2. På grunn av den pregede teksturen samler den mer støv (smuss blir tilstoppet i trekanter på sideoverflaten).
 3. Liten oppløsning.
 4. Over tid har knappene et dobbeltklikk.

Prisen på Logitech Wireless Mouse M280 er 970 rubler. Musen er fin, fungerer på alle overflater unntatt glass. Det er dårligere enn A4TechG10-810F i antall knapper, men ikke alle trenger dem. Men den er egnet for venstrehåndede mennesker takket være den gjennomtenkte designen. På grunn av den lave oppløsningen er den ikke spesielt egnet for spill, det er bedre å velge den til kontorarbeid. 73% av brukerne anbefaler dette produktet.

Xiaomi Mi trådløs mus

Xiaomi Mi trådløs mus

Modellen fra Xiaomi fortsetter vurderingen. Den har en litt mindre størrelse (5,6 × 3,4 × 9,8 cm). Den er oval i form med et mykt belegg (myk plast). Det avtakbare toppdekselet er magnetisk festet, noe som gjør det enkelt å bytte ut batteriet og installere USB-adapteren, som det er lagringsplass på bunnen av. Mus med tre knapper, en av dem er for nettleserkontroll. Rekkevidden er ca 10 meter. Den optiske sensoroppløsningen er høyere enn Logitech Wireless Mouse M280 (1200 dpi), noe som gjør den også egnet for spill. Takket være One-Click-teknologien kan du gå ett trinn tilbake med venstre tast. Musen fungerer også på batteristrøm.

Fordeler:

 1. Fin design.
 2. Ikke-merkende kropp.
 3. Avtakbart toppdeksel.
 4. Utmerkede materialer og utførelse. Taktilt behagelig overflate.
 5. Lett.
 6. Håndvennlig.
 7. God følsomhet.
 8. Rask respons.

Ulemper:

 1. Fungerer ideelt bare på en flat overflate.
 2. Liten.

Xiaomi Mi trådløs mus koster 999 rubler. Dette er en flott mus til hverdags kontoroppgaver eller til hjemmebruk, inkludert spill, med solid design med en ikke-merket kropp. Den overgår Logitech Wireless Mouse M280 i høyere oppløsning, selv om den er dårligere enn den når det gjelder rekkevidde. Kvalitativt samlet, nok nøkler og alternativer gjør denne modellen til en av de mest populære i karakteren. 89% av brukerne mener det.

TOPP 4 trådløse spillmus

A4Tech Bloody Warrior RT7

A4Tech Bloody Warrior RT7

TOPPEN er en trådløs høyre spillmus med en attraktiv design og en noe uvanlig oval form med "hakkede" konturer. Den svarte kroppen er laget av plast. Mus med gummierte sideoverflater og ben av høy kvalitet. Det er et hjul, DPI-knapp og 7 programmerbare taster. Knappens responshastighet er 0,2 ms. Sensor med utmerket oppløsning - opptil 8200 dpi. Det er RGB-bakgrunnsbelysning. Drevet av et oppladbart 600 mAh batteri. Ladekontakten er plassert foran, kabelen er inkludert. Et lavt batterinivå indikeres av en indikator.

Fordeler:

 1. Stilig design.
 2. Praktisk form.
 3. Vakker belysning.
 4. Glir godt.
 5. Fungerer lenge etter lading.
 6. Sensitiv sensor.
 7. Mange knapper.

Ulemper:

 1. Lukten av plast.
 2. Intermitterende utkoblinger under drift i 1–2 sekunder.
 3. Batteriet setter seg raskt og slites ut.
 4. Bakgrunnsbelysningen er ikke justerbar.

A4Tech Bloody Warrior RT7 koster 2050 rubler. Modellen er designet for spill, er utstyrt med programmerbare knapper med kort responstid, og har høy oppløsning. 72% av brukerne vurderte arbeidet hennes positivt. Men det er klager på kontinuiteten og raskt svikt i batteriet.

Logitech G305 LIGHTSPEED

Logitech G305 LIGHTSPEED

Logitech G305 LIGHTSPEED-mus skiller seg fra den forrige modellen i en mer standard form. Toppanelet er laget av matt plast, motstandsdyktig mot smuss. Teflon føtter for god glid. Musen kan brukes med begge hender. 5 knapper, sensoren er mer følsom - oppløsningen er 200-12000 dpi. Har innebygd minne for en profil. Takket være LIGHTSPEED-teknologi når trådløs kommunikasjon 1000 Hz. Drevet av et batteri, hvis ladningsnivå vises av en liten indikator ved siden av hjulet.

Fordeler:

 1. Lett, behagelig, hånden blir ikke sliten.
 2. Knappene er gode.
 3. Rask sensor.
 4. Intuitiv programvare.
 5. Kvalitetsarbeid.

Ulemper:

 1. Høyt klikk.
 2. Sideknappene er vanskelige å trykke på.
 3. Overbelastning.

Logitech G305 LIGHTSPEED koster 3200 rubler. Dette er et flott spillalternativ takket være gjennomtenkt plassering av knappen, høy oppløsning, rask respons. For alle disse indikatorene overgår modellen A4TechBloodyWarriorRT7. Passer også for venstrehendte.Den smarte designen er behagelig å bruke, musen glir perfekt. 90% av brukerne anbefaler modellen for kjøp.

Razer Mamba Wireless

Razer Mamba Wireless

Toppversjonen av Mamba-mus fortsetter vurderingen, med en ergonomisk form, designet for høyrehendt bruk. På sidene er det gummierte innsatser. Utstyrt med hjul og 7 programmerbare taster. Modellen har enda høyere oppløsning enn Logitech G305 LIGHTSPEED - 16000 dpi. Det innebygde minnet er designet for 5 profiler (antallet deres er ikke begrenset i skyminnet). Razer Chroma tilpasses belysning. Drevet av et innebygd litiumionbatteri som varer opptil 50 timer.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Ergonomisk form.
 3. Montering og materialer av høy kvalitet.
 4. Utmerket sensor.
 5. Lang ladning.

Ulemper:

 • Dobbeltklikk vises etter noen måneders bruk.
 • Ikke helt høykvalitets ben, fast i teppeskrap.
 • Bakgrunnsbelysningen fungerer ikke etter at du har gått ut av hvilemodus.

Prisen på Razer Mamba Wireless er 7990 rubler. Dette er en flott spillmodell med god konstruksjon og gjennomtenkt utstyr. Men på grunn av en rekke mangler anbefaler bare 57% av brukerne et produkt for kjøp.

LogitechG Pro Wireless

LogitechG Pro Wireless

Den har et mindre antall nøkler (5) med en fjærmekanisme. Sideknappene kan fjernes ved hjelp av pluggene som følger med settet. Har samme høye oppløsning som RazerMambaWireless. Utstyrt med batterinivå og DPI-indikator. Bakgrunnsbelysningen leveres av LIGHTSYNG-teknologi. Drevet av et batteri som varer i 60 timer (48 timer med bakgrunnsbelysning). Lettvekt - 80g.

Fordeler:

 1. Fin design.
 2. Høy kvalitet plast.
 3. Lett, behagelig.
 4. Glir godt.
 5. Knappene er fjærbelastede. Utmerket respons, responsivt hjul.
 6. Holder ladning lenge.
 7. Byttbar bakgrunnsbelysning.

Ulemper:

 1. Bulky kablet lading.
 2. For noen spillere er knapper ikke nok.
 3. Ubeleilig plassering av DPI-nøkkelen.
 4. Høy pris.

Logitech G Pro Wireless koster 8500 rubler. Modellen overgår budsjettprøvene når det gjelder byggekvalitet og egenskaper. Skiller seg ut i god utførelse av knapper, det er en indikasjon på ladningsnivået. 89% av brukerne rapporterer utmerket museprestasjon. Men gitt den ganske høye prisen, er det umulig å betrakte denne modellen som den beste i vurderingen.

TOPP 3 trådløse bærbare mus

Xiaomi Mi bærbar mus

Xiaomi Mi bærbar mus

En kompakt mus med et tynt plastkoffert med en aluminiumsinnsats, med en attraktiv design - knappene og hjulet har form av en sirkel. Modell i tre farger - svart, sølv og gull. Passer til høyre og venstrehendt bruk. Fungerer via Bluetooth, trådløs. Signalet tar seg innen en radius på 10 m. Musen er kompatibel med Android - nettbrett, Smart TV og andre dingser. Det er mulig å koble til to enheter samtidig. Sensoroppløsningen er akseptabel (1200 dpi). Strømforsyning - to AAA-batterier. Lys - 77 g.

Fordeler:

 1. Interessant design.
 2. Normal bygg.
 3. Tynn. Lett.
 4. Fin nøkkelreise.
 5. Nøyaktig sensor.
 6. God bærbar PC-forbindelse.

Ulemper:

 1. Batteriene går raskt opp.
 2. Et hjul uten å feste posisjonen (det er ruller).

Prisen på Xiaomi Mi bærbar mus er 1650 rubler. Dette er en god modell med høykvalitets montering og ergonomisk form. I henhold til egenskapene er den egnet for å jobbe med enheter du kan ha med deg (nettbrett, bærbar PC). Kan grensesnitt med forskjellige enheter. Takket være et spesielt belegg er ikke saken ripet, så musen kan bæres med deg.

Microsoft Mobile Mouse 3600

Microsoft Mobile Mouse 3600

Microsoft Mobile Mouse 3600 i tre farger - svart, blå, rød. Passer for begge hender, med to knapper og et hjul. Kan koble til via Bluetooth. Kompatibel med de fleste moderne operativsystemer. Oppløsningen er mindre - 1000 dpi. Takket være BlueTrack-teknologien fungerer den mer nøyaktig enn konvensjonelle optiske mus og på alle overflater, inkludert glass, lo, stein. Ett batteri er nok for strømforsyning.

Fordeler:

 1. Rolig design.
 2. Passer godt i hånden.
 3. Fin å ta på.
 4. Kommunikasjon er mulig via Bluetooth, du trenger ikke å okkupere USB-porten.
 5. Stabil tilkobling til bærbar PC.

Ulempe:

 1. Klikk på tastene.

Microsoft Mobile Mouse 3600 koster 1800 rubler. Modellen er dårligere enn XiaomiMiPortableMouse med en mer avslappet design og lav oppløsning. Men den er utstyrt med alternativer som forbedrer ytelsen og grensesnittet med overflater.Når det gjelder pris - kvalitetsindikatorer, tilhører modellen linjen av ledere i vurderingen (ifølge 81% av eierne).

Vurdering av de beste musene fra Aliexpress i henhold til kundeanmeldelser

Apple Magic Mouse 2

Apple Magic Mouse 2

Lukker vurderingen, den dyreste musen Apple Magic Mouse 2 presenteres i hvite og grå farger. En uregelmessig formet mus er flatere for ekstra eleganse. Den eneste modellen uten senterhjul. Det øvre panelet er berøringsfølsomt, det vil si at det simulerer en berøringsplate. Laserteknologi forutsetter mer presis plassering av markøren, noe som er viktig i spill eller når du arbeider med grafikk. Kommunikasjon - via Bluetooth. Den drives av et Li-Ion-batteri som varer i 30 dager. Ladekontakten er på bunnen, slik at du ikke kan bruke musen mens du lader den.

Fordeler:

 1. Design.
 2. Kvaliteten på materialet.
 3. Taktilt behagelig overflate.
 4. Lang batterilevetid.
 5. Teknisk fremgang (multitouch-støtte, gestkontroll).

Ulemper:

 1. Ladestikkontakten er i bunnen, så kan ikke brukes under lading.
 2. Ikke veldig behagelig design, hånden blir fort sliten. Det tar tid å bli vant til.
 3. Liten sensoroppløsning, dens falske utløsende.
 4. Ingen normale høyreklikk.

Microsoft Mobile Mouse 3600 koster 6500 rubler. Til tross for produsentens popularitet og pris, er ikke kjøperne helt fornøyd med ytelsen til musen. Dens ulempe er den ikke-ergonomiske formen, uvanlig for hånden. Men 75% av brukerne er fornøyde med musens funksjonalitet og nye funksjoner (pekeplate).

2515 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner