hjem Hvordan velge Lydteknikk TOPP 15 beste mikrofoner i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 15 beste mikrofoner i henhold til kundeanmeldelser

Å velge en god mikrofon er ikke lett, spesielt for lekmannen. Jeg studerte mange anmeldelser og ekspertuttalelser, kundeanmeldelser og laget TOP 15 beste mikrofoner for 2020. De skiller seg betydelig i egenskaper, utstyr, evner. Jeg foreslår at du studerer vurderingen for å gjøre det lettere å gjøre det beste valget for dine behov.

TOPP 4 mikrofoner for vokal

Sennheiser E 835-S

Sennheiser E 835-S

Håndholdt dynamisk kardioidmikrofon (ufølsom for lyd fra motsatt side), 4,8 x 10,8 x 4,8 cm (B x H x D). Kan brukes til profesjonell innspilling av vokal i liveopptredener eller i et hjemmestudio. Kroppen er laget av metall. Fungerer i frekvensområdet fra 40 til 16000 Hz. Følsomheten er gjennomsnittlig - 51 dB, så vel som motstanden (350 Ohm). Lyden er saftig, uten uvanlig støy takket være den elastiske suspensjonen av kapselen og spolen av undertrykkelse av elektromekanisk forstyrrelse, samt god undertrykkelse av tilbakemelding. Fantomkraft. Det er en av / på-knapp. XLR-kontakt. Veier bare 330 g. Inkluderer mikrofonveske og holder.

Fordeler:

 1. Kompakt.
 2. Komfortabel.
 3. Glatt bryter.
 4. Normalt teknisk utstyr.
 5. God lyd.
 6. Opptak av høy kvalitet.

Ulemper:

 1. Ingen kabel inkludert.
 2. Kroppen er dårlig beskyttet mot støt.

Sennheiser E 835-S koster 7 tusen rubler. Rimelig, enkelt nok, men pålitelig og funksjonelt, med et bredt spekter av lydopptak av høy kvalitet. Gjengir et mindre frekvensområde enn Audio-Technica AT2020USB +.

Audio-Technica AT2020 USB +

Audio-Technica AT2020 USB +

Kondensator stasjonær studiomikrofon med litt større dimensjoner (høyde - 16,2 cm). Den skiller seg fra den forrige modellen ved å gjengi et bredere frekvensområde - fra 20 til 20 000 Hz. Den har ganske lav impedans. Selv om denne parameteren ifølge eksperter ikke påvirker opptakskvaliteten betydelig. Egnet for digital innspilling av forskjellige akustiske kilder. Den mottar strøm via USB, som en tilsvarende kontakt er tilgjengelig for. Det er en hodetelefonutgang. Det er ingen knapper å deaktivere. Kabellengde - 3 m. Lett vekt. Settet inkluderer et stativ, en avtakbar kabel.

Fordeler:

 1. Fin design.
 2. Veldig god følsomhet.
 3. Bredt frekvensområde.
 4. Evnen til å koble til hodetelefoner.
 5. Utmerket og høy kvalitet stemmeopptak.
 6. Fornuftig pris.

Ulemper:

 1. Skrivebordet er veldig ubehagelig.
 2. Opptak av høy kvalitet oppnås bare med gode filterinnstillinger.
 3. Det er ingen avstengningsknapp.

Audio-Technica AT2020USB-mikrofonen for 11 800 rubler gjengir lyd bra ikke bare innendørs, men også i åpne områder. Den har et lavt støynivå og et bredere frekvensområde enn Shure BETA 58A.

Shure BETA 58A

Shure BETA 58A

Shure BETA 58A dynamisk mikrofon har lignende egenskaper og er nesten identisk i størrelse med Sennheiser E 835-S. Skiller seg i et superkardioidmønster. Dette betyr at den har et smalere lydopptaksområde. Den fanger lyden litt bakfra, men gir to soner med absolutt ufølsomhet. Mikrofon i plastkoffert. Gjengir et mindre frekvensområde (50-16000 Hz) og har en standard følsomhet (51 dB). Impedansen er litt høyere enn Audio-Technica (150 ohm).Tilkoblingskontakt - XLR. Veier litt mindre.

Fordeler:

 1. Fint utseende.
 2. God klar stemmeopptak.
 3. Eliminerer uvanlig støy i opptaket.

Ulempe:

 1. Noen kjøpere synes at plastvesken er noe upålitelig.

Shure BETA 58A for 14 500 rubler er en god løsning for hjemme- og profesjonelt studio. Noen eksperter setter pris på superkardioidfokuset. Når det gjelder følsomhet og reproduserbart område, mister det til RODE NTK.

RODE NTK

RODE NTK

Studiorør kondensatormikrofon for profesjonell bruk med kardioidmønster. Det er preget av store dimensjoner (5,5x20,8x5,5 cm). Frekvensområdet er høyere - 20–20 000 Hz. Følsomheten er høyere - 38 dB. Impedansen er gjennomsnittlig (200 ohm). Lydtrykk - 158 dB. Komplett med holder, koffert, strømforsyning og avtakbar kabel. Veier nesten dobbelt så mye som tidligere modeller.

Fordeler:

 1. Utmerket opptakskvalitet.
 2. Høy følsomhet.
 3. Eliminerer uvanlig støy.
 4. Rikt utstyr.

Ulempe:

 1. Pris.

RODE NTK er en størrelsesorden høyere enn andre vurderingsmodeller - 42 tusen rubler, designet for profesjonell bruk. Det overgår Shure BETA 58A og Audio-Technica på mange måter, spesielt når det gjelder følsomhet, noe som er så viktig for lydkvaliteten.

TOP-3 instrumentmikrofoner

Shure BETA 57A

Shure BETA 57A

Dynamisk håndholdt konsertmikrofon med et superkardioidmønster for å overføre lyden av plukkede strenger, blåseinstrumenter, perkusjonsinstrumenter i små dimensjoner (3,8x16x3,8 cm). Kroppen er laget av plast. Gjengir frekvenser i området 50-16000 Hz. Moderat følsom (51 ohm). Fantomkraft. Pakken inkluderer en gjenget adapter, dreieholder og oppbevaringsetui.

Fordeler:

 1. Fin design.
 2. Robust sak.
 3. Flott lydkvalitet.

Ulempe:

 1. Dårlig utstyr.

Prisen på Shure BETA 57A-mikrofonen er 12 800 rubler. Den er ment for profesjonell bruk, og passer til mange instrumenter. Enheten er optimalisert for den mest detaljerte lydoverføringen, med avskjæring av uvanlig støy. Den er pålitelig, tåler fall og mekanisk belastning, og er preget av langvarig feilfri drift.

AKG P420

AKG P420

Kondensator stasjonær enhet med byttbart (retningsbestemt) kardioidmønster. Skiller seg i stor diameter og utførelse (metallveske). Designet for å jobbe med keyboard, perkusjon, blåseinstrumenter. Designet for et større område - 20–20 000 Hz. Følsomheten er mye høyere enn Shure BETA 57A (20 dB). Gjennomsnittlig motstand - 200 ohm. Har en demper (PAD). Signal / støy-forhold 79 dB. Den veier nesten dobbelt så mye. Settet inkluderer et metall oppbevaringsveske, en anti-sjokk fjæring ("edderkopp").

Fordeler:

 1. Skriver både vokal og instrumenter.
 2. Edderkoppoppheng.
 3. Praktisk, sikker oppbevaringsetui.
 4. God lydkvalitet.
 5. God byggekvalitet.

Ulempe:

 1. Ingen adapter inkludert.

AKG P420 for 16 tusen rubler brukes til profesjonell innspilling når du arbeider med musikkinstrumenter. Det overgår Shure BETA 57A i alle viktige henseender. Har tilstrekkelig teknologi for å sikre lydopptak av høy kvalitet.

Audio-Technica ATM250

Audio-Technica ATM250

En dynamisk instrumentmikrofon med et hypercardioid mønster som kutter ut påvirkningen av ekstern støy på hovedsignalet, og holder det klart. Saken er pålitelig, laget av metall. Skiller seg i et mindre område (40-15000 Hz) og mindre følsomhet (54 dB). Impedansen er ganske høy ved 600 ohm. Utstyrt med gullbelagt 3-pinners XLRM-kontakt. Den veier mindre. Innholdet i pakken er ganske omfattende: en holder for stativ, en adapter, et mykt oppbevaringsveske.

Fordeler:

 1. Metallkropp. Pålitelig ytelse.
 2. Lett, behagelig.
 3. Skriver god, ren lyd.
 4. Hypercardioid diagram.
 5. Rikt utstyr.

Ulempe:

 1. Pris.

Audio-Technica ATM250 for 20.500 rubler vil bli verdsatt av fagfolk, spesielt de som jobber med slaginstrumenter. Det brede frekvensområdet, hypercardioid-retning i diagrammet, gjør at enheten kan kutte ut ekstern støy og få en klar instrumentlyd.Selv om den i mange henseender er dårligere enn den billigere AKG P420.

TOPP 3 mikrofoner for podcaster / radio / TV

Maono AU-A04

Maono AU-A04

Kondensatormikrofon for studio med et caodioid polarmønster. Kroppen er laget av metall. Gjengir mellomområdet - 30-16000 Hz. Følsomheten er ganske høy (38 dB). Maks. Lydtrykk 120 dB. Ledningen er lang - 2,5 m. Signal / støyforhold - 70 dB. Settet inkluderer stativstativ, vibrasjonsdempende montering, popfilter, vindbeskyttelse.

Fordeler:

 1. Suspensjon.
 2. Enkel installasjon.
 3. God opptakskvalitet.
 4. Normalt utstyr.
 5. Flott mikrofon med god lyd.
 6. Pris.

Ulemper:

 1. Dårlig veggfeste.
 2. Popfilteret er litt vanskelig å feste.

Maono AU-A04-mikrofonen koster 3.500 rubler. Til et så lite prispunkt er dette en kvalitetsmodell for studioopptak. Han har en ganske god pakke som gir en pålitelig montering under drift. Det gir et godt utvalg av frekvenser og gjengir en ganske høy lydkvalitet.

Blå yeti nano

Blå yeti nano

Desktop kondensatormikrofon. Mål - 9,6 x 21,1 x 10,9 cm, byttbart diagram. De fleste av de tekniske parametrene ligner på den forrige modellen. Frekvensområdet er større (20–20000 Hz), det er avstengningsknapper. Har en demper (PAD), hodetelefonutgang. Vekt - 630 g.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Ergonomisk.
 3. Brukervennlighet.
 4. Justerbart frekvensområde.
 5. Flott lyd.
 6. Utmerket kvalitetsopptak.

Ulempe:

 1. Pris.

Blue Yeti nano koster 9 900 rubler. Dette er en god modell for profesjonell studiolydopptak. I motsetning til Maono AU-A04 gjengir den et bredere spekter av frekvenser, og lar deg også justere dem. De fleste brukere anbefaler det for kjøp.

Shure SM7B

Shure SM7B

En fast dynamisk mikrofon av samme størrelse med et kardioidmønster. Avviker i utførelse - plastkoffert. Frekvensområdet er nesten det samme - 50–20 000 Hz. Men den har litt lavere følsomhet (59 dB). Motstand på et gjennomsnittlig nivå - 150 ohm. Fantomkraft. Utstyrt med et lavpasfilter. Funksjonene inkluderer en frontrute og et deksel på bryterne. Veier litt mer.

Fordeler:

 1. Attraktivt utseende.
 2. Lavpassfilter for å undertrykke spenningsrippel.
 3. Lyden er av høy kvalitet, ren.
 4. Det er ingen fremmed støy.

Ulemper:

 1. Pris.
 2. Noen kjøpere er misfornøyde med plastdesignet i saken.

Prisen på Shure SM7B er 32 tusen rubler. Men til en høy pris er modellen dårligere enn Blue Yeti nano i noen henseender, selv om dette praktisk talt ikke påvirker lydkvaliteten. Ved å filtrere lave frekvenser er bassen lett å skille og de høye frekvensene blir filtrert ut. Kjøpere er fornøyde med mikrofonens funksjonalitet og utstyr.

TOPP 2 mikrofoner for PC

Stol på GXT 212 Mico

Stol på GXT 212 Mico

Kondensator stasjonær mikrofon for en datamaskin med kakemønster. Den gjengir frekvenser i området 50-16000 Hz. Den er koblet på en standard måte - via en minikontakt på 3,5 mm. Utstyrt med en ganske lang kabel - 1,8 m. Den får strøm via USB. Inkluderer USB-adapter, stativ, USB type A, B-kabel.

Fordeler:

 1. Fin utsikt.
 2. Praktisk svingbart stativ for installasjon.
 3. Ganske klar lyd.
 4. Flere tilkoblingsmetoder, inkludert via en USB-adapter.
 5. Rimelig.

Ulempe:

 1. Når du er koblet til via en USB-adapter, er ikke lyden helt klar, men ganske høy.

Trust GXT 212 Mico-mikrofonen koster bare 1990 rubler. En budsjettmessig, men ganske velutstyrt modell. Enkel å installere og koble til, gjengir lyd av ganske normal kvalitet.

Razer Seiren X

Razer Seiren X

Mikrofon med et hyperkardioidmønster med en diameter på 5 cm og en høyde på 18,4 cm. Den gjengir et større spektrum - 20–20 000 Hz. Motstanden er veldig lav - 16 ohm. En avstengningsknapp er gitt. Kompatibel med Open Broadcaster Software og Xsplit. Gir hodetelefonutgang. Leveringsomfanget er bredere: støttebjelke, bordstativ, vibrasjonsdempingsmontering, Micro-USB-kabel.

Fordeler:

 1. Vakker utsikt.
 2. Kompakt. Komfortabel.
 3. Det er praktisk at det er en strømknapp på kroppen (med en indikator).
 4. Ren, skarp, god lyd.

Ulempe:

 1. Fonitt ved standard lydstyrkeforhold. Konfigurasjon kreves.

Prisen på Razer Razer Seiren X-mikrofonen er 8500 rubler. Dette er en god modell med utmerket ytelse. Den er sikkert festet, godt installert. Det er et isolert tilfelle av vanskeligheter med innstillinger, noe som fører til bakgrunnsproblemer.

TOPP 3 universelle mikrofoner

Maono AU-A03T

Maono AU-A03T

Kondensator fast mikrofon for studio med kardioidmønster. Kroppen er laget av metall. Den gjengir nesten standard frekvensområde - 30-16000 Hz. Følsomheten er ganske høy - 38 dB, fantomkraft. Har en demper (PAD). Gir hodetelefonutgang. Ledningen er ganske lang - 2,5 m. Settet inkluderer stativstativ, stativmontering, vibrasjonsdempende montering, vindbeskyttelse, popfilter, XLR-kabel, Y-adapter.

Fordeler:

 1. Vakker utsikt.
 2. Pålitelig solid stativ.
 3. Rikt utstyr.
 4. God lydkvalitet.
 5. Rimelig pris.

Ulemper:

 1. Veldig slank Y-stykke.
 2. Krevende på lydkortet.
 3. Det er vanskelig å justere beinet til popfilteret.

Du kan bruke Maono AU-A03T til 2950 rubler til forskjellige formål (videopresentasjoner, intervjuer, karaoke, studioopptak). Mikrofonen er praktisk og sikkert festet. Skiller seg i godt utstyr og ytelse. Takket være sitt forskjellige tilbehør kan den kobles til de fleste PC-er og innspillingsenheter. Den utfører sin funksjon perfekt. Det var ingen spesielle ulemper som forstyrrer arbeidsflyten. Ifølge brukeranmeldelser er dette en utmerket mikrofon for pengene, ikke dårligere i kvalitet enn enda dyrere modeller, selv om det kreves en forsterker eller et godt lydkort for feilfri lyd.

AKG P120

AKG P120

Modellen gjengir frekvenser med et bredere spekter (20–20 000 Hz) og litt høyere følsomhet (33 dB). Maks. Lydtrykk 150 dB. Det er lav- og høypass-filtre, noe som gir flere muligheter for lydopptak av høy kvalitet. Det er ingen hodetelefonutgang. Signal / støyforhold - 75 dB. Bare stativfeste er inkludert.

Fordeler:

 1. Pålitelig bygg. Metallkropp.
 2. Rackmontering av høy kvalitet.
 3. Vokalen er fantastisk.
 4. En utmerket profesjonell mikrofon på inngangsnivå.

Ulempe:

 1. Dårlig utstyr.

AKG P120 - studiomikrofon for 6800 rubler. Det har bevist seg godt når du spiller inn vokal og andre komposisjoner. En pålitelig enhet i metallveske, med frekvensregulering og god lydkvalitet. Kjøperne er helt fornøyde med kvaliteten på denne modellen og dens funksjonalitet.

Stol på GXT 252 Emita

Stol på GXT 252 Emita

Trust GXT 252 Emita har et frekvensområde (18-21000 Hz) og lavere lydtrykk (135 dB). Strøm leveres via USB. Det er ingen frekvensfiltre. Kabelen er mindre - 1,8 m. Pakkepakken er ganske omfattende: et stasjonært stativ, en "edderkopp" -fjæring, pop-filtre, et oppbevaringsveske, en USB-kabel.

Fordeler:

 1. Fin utsikt.
 2. Pålitelig bygg.
 3. Ergonomisk.
 4. Anstendig lydopptaksnivå.
 5. Rikt utstyr.

Ulempe:

 1. Pris.

Trust GXT 252 Emita-mikrofonen koster 10 990 rubler. Selv om modellen ikke overgår de billigere modellene når det gjelder egenskaper, gir den utmerket lydkvalitet. Kjøpere anbefaler produktet for kjøp på grunn av godt utstyr, rik pakke og fravær av problemer med tilkobling og innstillinger.

2419 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner