hjem Hvordan velge Lydteknikk TOPP 8 Beste AV-mottakere i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 8 Beste AV-mottakere i henhold til kundeanmeldelser

Å velge en AV-mottaker er ikke lett. I dag er det så mange tilbud med ulik funksjonalitet og priser. Jeg brukte flere timer på å lete etter den beste, plukket opp de beste modellene i 2020. Avhengig av dine behov og økonomiske muligheter, vil det være mye lettere å ta et valg med TOP-8 av de beste mottakerne.

Pioneer VSX-832

Pioneer VSX-832

Femkanals halvledermottaker. Fungerer bra med de fleste hjemmekinoer, selv om den har en gjennomsnittlig effektvurdering. Utstyrt med et stort antall dekodere for å forbedre bildekvaliteten til 4K-kvalitet. Effekt - 130 W per kanal. Lav impedans (4-16 ohm), som er ansvarlig for lydens klarhet. Designet for lydgjengivelse i et bredt spekter - 10–100000 Hz (som de fleste modeller). Lav harmonisk forvrengning (0,08%) indikerer høy lydkvalitet og energisparing. Det er mange kontakter: 2 kompositt-, 4 HDMI-, koaksiale, optiske, 2-linjersutganger for en subwoofer, hodetelefoner, USB. Det er Bluetooth, Wi-Fi. Fjernkontroll. Veier 8,6 kg.

Fordeler:

 1. Flott lydkvalitet. Detaljert surroundlyd.
 2. Audio dekodere for Dolby Atmos og DTS: X.
 3. Mange manuelle innstillinger.
 4. Slår seg automatisk på / av når TVen slås på eller av.
 5. Du kan oppdatere programvaren.
 6. Stabil Wi-Fi-tilkobling.

Ulemper:

 1. Støtter ikke lyd med to soner.
 2. Med automatiske innstillinger tilfredsstiller ikke lydkvaliteten gjennom mikrofonen kjøpernes behov (du kan oppnå optimal lyd gjennom de manuelle innstillingene).
 3. Det er et isolert tilfelle av sammenbrudd i fjernkontrollen (en erstatning foretas i tjenesten).

Prisen på Pioneer VSX-832 er 29 990 rubler. Billig modell med dyrere AV-mottakerfunksjoner. Kjøpere noterer seg høy lydkvalitet, enkel innstilling. Modellen er anstendig, fortjener oppmerksomhet fra de som ikke vil betale mer for ekstra funksjonalitet.

Denon AVR-X1500H

Denon AVR-X1500H

Syvkanals mottaker (7.2) med høyere effekt - 145 W. Mottakeren kobles til de fleste høyttalere. Skiller seg i to-sone-modus: du kan koble til for eksempel 5.1 AV-system i ett rom og 2.1 i et annet. Støtter alle de nyeste formatene, det er en automatisk lydkalibrering (Audyssey-teknologi). Høyttalerne kan tilpasses for å passe rommet. Utstyrt med et stort antall kontakter, ekstra HDMI, Phono, en annen subwooferutgang.

Fordeler:

 1. God lydkvalitet.
 2. Automatisk kalibrering.
 3. Du kan se hvilke kodeker som er aktivert når du spiller av innhold.
 4. Fem HDMI-utganger.
 5. Moderne lydkodeker.

Ulemper:

 1. Noen kunder synes menyen er komplisert og forvirrende.
 2. Det er klager på langsomme menyoverganger.
 3. Det er ingen stereoanleggsmikser.

Denon AVR-X1500H for 30 690 rubler er en god mottaker utstyrt med moderne teknologi og kodeker, med lyd av høy kvalitet. Når det gjelder en rekke egenskaper, overgår modellen Pioneer VSX-832, men å dømme etter vurderingene er det ikke nødvendig å bruke alle de erklærte mulighetene. Det er kanskje ikke verdt å betale mer for dem.

YAMAHA RX-V485

YAMAHA RX-V485

5.1-mottaker med Cinema DSP 3D-prosessor. Utvikleren har forenklet funksjonaliteten så mye som mulig for å gjøre modellen tilgjengelig. Men å dømme etter testdata og brukeranmeldelser klarer mottakeren fullstendig sin oppgave. Utstyrt med YPAO for å kalibrere lyd basert på romkonfigurasjon. Har en høyere effekt - 165 watt.Gir minimal forvrengning når du bruker to kanaler (80 W hver). Den har færre kontakter enn Denon AVR-X1500H - bare en subwoofer-utgang, 4 HDMI, men tre lineære og kompositt. Veier mindre - 7,8 kg.

Fordeler:

 1. Utmerket lydkvalitet.
 2. Praktisk applikasjon for kontroll fra en smarttelefon.
 3. Enkle innstillinger, klar meny.
 4. Kompatibel med Wireless MusicCast 20 og 50 systemer.

Ulemper:

 1. Klikk høyt når det er slått på / av.
 2. Noen ganger kan det være en liten forsinkelse i lydoverføring via Bluetooth.
 3. Du kan ikke lytte til radiostasjoner på nettet fra .pls-filer.

YAMAHA RX-V485 koster 32 tusen rubler. Pålitelig billig teknologi. Passer for brukere som ønsker å oppgradere fra standard TV-lyd til en lav pris. Kjøpere er fornøyde med mottakerens ytelse og anbefaler det for kjøp.

Onkyo TX-NR686

Onkyo TX-NR686

Syvkanals 165 W mottaker. Leverer 80 watt per kanal for 8 ohm høyttalere, noe som er tilstrekkelig for de fleste mellomstore høyttalere. Når det gjelder strømforbruk i standby-modus, har den den laveste parameteren blant de beskrevne konkurrentene. Støtter Dolby Atmos og DTS: X-formater, noe som gjør lyden dypere, målt. Forskjellen mellom mottakeren er et stort antall kontakter: 6 HDMI, 2 kompositt, komponent og optisk, 6 lineær, koaksial, Phono, hodetelefonutgang, to for en subwoofer.

Fordeler:

 1. Flott lyd.
 2. Høy effekt.
 3. Det er lett å finne ut av innstillingene.
 4. Manuell justering etter kanal.
 5. Smartphone-applikasjon.
 6. Husker modus for forskjellige innganger og innstillinger når du bytter: for eksempel, fra musikk til film, endrer modus automatisk.

Ulemper:

 1. Feil arbeid med ARC ble lagt merke til fra et enkelt svar.
 2. Det er en liten forsinkelse når du styrer fra fjernkontrollen.
 3. Det er problemer med å koble til via Bluetooth.

Prisen på Onkyo TX-NR686 er 38900 rubler. Uansett pålitelig montering, er frontpanelet laget av aluminium. Til tross for den erklærte høye effekten, bemerker noen kjøpere at det høres enda roligere ut enn den tidligere modellen fra denne produsenten. Mottakeren er verdig oppmerksomhet. De fleste kjøpere er fornøyde med lydkvaliteten og funksjonaliteten.

Sony STR-DN1080

Sony STR-DN1080

7.2 AV-mottakeren støtter alle lydformater, inkludert Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Pro Logic II og DTS Neo: 6. De gir dype detaljer og romslighet. Skiller seg ut i høy effektindikatorer: 165 W ved 6 ohm og 130 - ved 8 ohm. I henhold til disse egenskapene er modellen egnet for alle høyttalere. Mottakeren gir nesten like mange utganger med unntak av Phono. I likhet med Onkyo TX-NR686 støtter den 4K.

Fordeler:

 1. Utmerket lydkvalitet.
 2. Intuitive innstillinger.
 3. Paring med en smarttelefon.
 4. Bildet via HDMI er utmerket, fargene er saftige og kontrasterende.

Ulemper:

 1. Ingen HDMI-port på frontpanelet.
 2. Noen kunder merker en knirking i standby-modus.
 3. Ikke-russifisert meny.

Prisen på Sony STR-DN1080 er 40 tusen rubler. Brukerne er enige om at dette er en utmerket mottaker som fullt ut rettferdiggjør prisen. Den gir enda bedre lyd enn en kino. Men det er noen feil i programvaren, hvorav noen løses ved å oppdatere fastvaren.

Arcam FMJ AVR390

Arcam FMJ AVR390

Produsenten har utviklet denne modellen for ekte kjennere av realistisk lyd. Dette er en solid, godt laget 7.1-mottaker med en solid vekt på 15,7 kg. Renheten og kvaliteten på lyden er garantert av et lavt harmonisk innhold (0,02%). Indikatoren er lagret i hele frekvensområdet. Kraften til frontkanalene er 80 W, de sentrale, bakre kanalene er 60 W. Utstyrt med 7 HDMI-kontakter og 3 utganger. Det er 7 skrueterminaler for tilkobling av akustikk. Dirac Live-teknologi brukes til å tilpasse seg romkonfigurasjonen. Selv analyserer hun lydsystemer og lager en profil for hver kanal.

Fordeler:

 1. God lydkvalitet.
 2. Sett opp flerkanalslyd automatisk.
 3. Støtte for alle lydformater.
 4. Veldig høy kvalitet video.
 5. Praktisk applikasjonskontroll.

Ulemper:

 1. Ingen phonoscene.
 2. Skjermen er ikke veldig informativ.

Mottakeren viser fantastiske resultater. Det kan korrigere selv ikke den mest lineære akustikken.Passer både til hjemmekino og musikklytting. Har det beste lydinnstillingssystemet hittil (Dirac). Det eneste negative for kjennere er mangelen på bakgrunnskorrigerer for vinylgjengivelse.

Denon AVC-X8500H

Denon AVC-X8500H

13.2-mottakeren er utstyrt med HEOS-teknologi for trådløs lydavspilling. Hver forsterker kan levere opptil 150 watt per kanal. Toppkraften til frontkanalene når 280 W. Lydkvaliteten sikres av AKM AK4490EQ-sjetongene. Utstyrt med et stort antall kontakter. I tillegg til de som er tilgjengelige fra Arcam FMJ AVR390, er det i tillegg 2 utløsere, Phono. Den veier enda mer - 23,3 kg.

Fordeler:

 1. Toppmodell for ekte kjennere.
 2. Fantastisk lyd med ethvert høyttalersystem.
 3. Praktisk talt ingen forvrengning.
 4. Enkel å koble til kilder (takket være et spesielt diagnostisk program).
 5. Tilgjengelig i sort og sølv.

Ulemper:

 1. Noen eksperter peker på et lite overskudd av høye frekvenser.
 2. Ingen manuell overstyring (kun automatisk).

Denon AVC-X8500H for 265 tusen rubler - den første mottakeren for 13 kanaler, utgitt i 2018. Eksperter er enige om at denne modellen er ledende i 2019 når det gjelder funksjonalitet og utstyr.

Marantz SR8012

Marantz SR8012

Den første elleve-kanals modellen til produsenten. Den er fullstendig allsidig: egnet for vinyl, filmer, musikk. Lydkvaliteten er virkelig realistisk og detaljert. Forsterkerne gir 140 W per kanal, mens den harmoniske forvrengningen ikke overstiger 0,05%, det vil si praktisk talt ingen forvrengning. Et dedikert Audyssey MultEQ XT32-system er ansvarlig for nøyaktige konfigurasjonsinnstillinger. Når det gjelder evner, mister den noe til Dirac fra Arcam, men forbrukeren vil ikke føle denne forskjellen. Mottakeren støtter alle formater, er åpen for oppdateringer. Når det gjelder antall porter, er det nesten det samme som Denon AVC-X8500H.

Fordeler:

 1. Flott lydkvalitet.
 2. Enkelt oppsett.
 3. Dekoder lydfiler samtidig som kvaliteten opprettholdes.
 4. Strømsparingsmodus.

Ulempe:

 1. Noen kjøpere synes fjernkontrollen ikke er veldig praktisk.

Prisen på Marantz SR8012 er 270 tusen rubler. Det er en av de beste mottakerne i sitt segment, og støtter den beste teknologien for tuning og lydbehandling. Gir flott lyd uansett kilde.

8498 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner