hjem Hvordan velge Lydteknikk TOPP 10 PC-høyttalere med Aliexpress i henhold til kundeanmeldelser

TOPP 10 PC-høyttalere med Aliexpress i henhold til kundeanmeldelser

Datakustikk er en type periferiutstyr som nesten de høyeste kravene ofte stilles til. For å få mest mulig ut av favorittkonserten din eller den nye sesongen av et show, trenger du høyttalere til datamaskinen din. De lar deg lytte til musikk høyere, gjøre lyden rikere og dypere, og understreke hele lydspekteret til musikkinstrumenter og stemmer. Jeg har samlet en liste over de beste datamaskinhøyttalerne basert på ekspertuttalelser og kundeanmeldelser.

HY 218

HY 218

Rangeringen åpnes av lavbudsjettakustikk med strømtilkobling via USB-port og to enveis høyttalere med en effekt på 6 W hver. Den brede frekvensresponsen for denne klassen (200 til 18000 Hz) gjør at de kan brukes som hoved- eller subhøyttalere.

Fordeler:

 1. Lav pris.
 2. Anstendig lydnivå.
 3. Vakker utsikt.

Ulemper:

 1. Svakt bassnivå.
 2. Dårlig byggekvalitet.

Dette er de billigste PC-høyttalerne, og det er vanskelig å kreve noe fra annet enn bare å spille, og de gjør det ganske bra takket være de to høyttalerne med en total effekt på 12W. Dette er nok til å se filmer eller lytte til musikk for lite krevende brukere. Pris - 260 rubler.

PP PMP 72L

PP PMP 72L

Disse høyttalerne er også koblet til en PC via USB 2.0, den totale høyttalereffekten er 6W, som er halvparten av HY218. Utvalget av reproduserbare frekvenser - fra 130 til 18000 Hz, er nesten identisk med modellen ovenfor. Modellen sørger for lengden på strømledningen - 130 cm. Den har en volumkontroll og en standard 3,5 mm plugg for å koble en enhet, for eksempel til en telefon.

Fordeler:

 1. Rimelig pris.
 2. Kompakt, lett.
 3. Lang ledning med volumkontroll.

Ulemper:

 1. Lav lydeffektreserve.
 2. Dårlig lydkvalitet.
 3. Lavt bassnivå.

Rimelig modell, enda svakere enn HY218. Dette gjelder spesielt når du lytter til musikk, men når du ser på film, vil du ikke føle forskjellen. Men når det gjelder kvalitet er de bedre enn den forrige modellen. Pris - 470 rubler.

PLEXTONE

PLEXTONE

Rimelige kablede høyttalere for en PC eller bærbar PC. Settet inneholder to subwoofere og to 5W høyttalere med et frekvensområde på 180 til 18.000 Hz. De er sammenkoblet med kabler på 1 m hver: du kan plassere dem i avstand fra hverandre. Lengden på strømkablene fra USB og mini-jack er også 1 m. På selve ledningen er det en volumkontrollenhet, selv om PP_PMP_72L kabellengden er 130 cm.

Fordeler:

 1. God lydkvalitet.
 2. Vakker design.
 3. Rimelig pris.

Ulemper:

 1. Kort ledning.
 2. Lav lydkraft.
 3. De er ofte defekte umiddelbart etter kjøpet.
 4. Etter seks måneders bruk begynner den venstre kolonnen å puste for brukerne.

En interessant modell med god lydkvalitet fra høyttalere med lav effekt. HY218 med en total effekt på 12W har en størrelsesorden lavere lydkvalitet enn PLEXTONE. Jeg likte ikke det faktum at etter kjøpet klager brukerne over en funksjonsfeil i en av høyttalerne, og den venstre mislykkes ofte. Dette indikerer lav kvalitet, så jeg vil ikke anbefale det for kjøp. Pris - 530 rubler.

SADA V-160

SADA V-160

Jeg likte umiddelbart den utsøkte designen av de mahogny-fargede høyttalerne: De passer lett inn i interiøret, små, lette og pene. Egnet for stasjonær eller bærbar PC. Til tross for den lille størrelsen er lyden i SADA V-160 mini-trehøyttalere utmerket, kraften er 6 W, som i PP_PMP_72L-modellen. Området med reproduserbare frekvenser er fra 130 til 18000 Hz. Jeg vil selvfølgelig ha litt mer bass, siden det tydeligvis ikke er nok av dem i denne modellen. Enheten drives av USB 2.0 og en standard 3,5 mm plugg for tilkobling til andre enheter. Ledningens lengde er 1 m, og som i de fleste lignende modeller har den en volumkontroll på ledningen.

Fordeler:

 1. Attraktiv design.
 2. Godt lydnivå og kvalitet.
 3. Liten størrelse.

Ulemper:

 1. Ved maksimal effekt hveser høyttalerne.
 2. Utilstrekkelig bassnivå.

Den første modellen i vurderingen, hvis kropp er laget av tre, om enn av lav kvalitet, men dette har allerede gitt sin effekt i lydkvalitet. Det er sant at høyttalerne maksimalt gir en sterk hvesing, de har et lavt bassnivå, som kan stilles inn via equalizeren på en PC, og dette er i det minste en slags løsning. Men jeg tror at disse høyttalerne vil være nok for den gjennomsnittlige brukeren, og når det gjelder lydkvalitet, er de bedre enn PP_PMP_72L og HY218. Pris - 665 rubler.

SODIAL as142

SODIAL as142

Denne høyttalermodellen skiller seg umiddelbart ut for sitt slående utseende: de røde ovalene under høyttalerne ser veldig attraktive ut, men de er laget av plast, i motsetning til SADA V-160. Disse USB-drevne datamaskinhøyttalerne har 6W lydutgang. Gjengir frekvensområdet fra 20 Hz til 18 kHz. Modellen leveres med en ganske lang kabel - 1,3 m, med volumkontrollhjul. Ved siden av USB-kontakten er det en 3,5 mm kontakt for tilkobling av en telefon.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Klar lyd.
 3. Kabel - 1,3 m.
 4. God bass.

Ulemper:

 1. Tynn plastkropp.
 2. De blinker når PC-en er på.
 3. Ved maksimal kraft begynner de å puste.

Til tross for det spinkle, om enn veldig attraktive kabinettet, har høyttalerne gode lyd- og bassnivåer, som HY218 og PP_PMP_72L ikke kan skryte av. Men når PCen er slått av eller på, kommer bakgrunnslyden fra høyttalerne, og ved maksimalt volum, som de fleste budsjetthøyttalere, begynner de å puste. Hvis du lytter til dem med middels kraft, vil du bli overrasket over lydens klarhet og dybden på bassen. Pris - 720 rubler.

SKY-306

SKY-306

Enheten ser veldig stilig ut, og hvis du ser på den rett, ser den ut som en smarttelefon. SKY-modellen har, i likhet med de tidligere enhetene, en USB-tilkobling til en datamaskin og en 3,5 mm plugg for en telefon eller en spiller. Maksimal lydeffekt er 5 W, noe som er litt mindre enn i SODIAL as142, men lydkvaliteten til SKY-306 er ikke dårligere, og vinner til og med takket være den innebygde bassforsterkeren. Høyttalerne fungerer med et frekvensområde fra 85 Hz til 20 kHz. Kabellengde - 1,3 m, som i SODIAL as142-modellen, i midten er det et volumkontrollhjul.

Fordeler:

 1. Myk, klar lyd.
 2. Bra bassnivå.
 3. Moderne design.
 4. Innebygd bassforsterker.

Ulemper:

 1. Utilstrekkelig effektnivå.
 2. Komponenter av lav kvalitet.
 3. Statisk støy høres når PCen slås på.

Hyggelige høyttalere som overrasket oss med lyd og basskvalitet: i denne modellen er de tydeligvis bedre enn i PLEXTONE eller PP_PMP_72. Men det er mange forfalskninger av denne modellen på markedet, det er stor sannsynlighet for å kjøpe akkurat denne. Men den originale kvaliteten på komponentene skiller seg heller ikke ut. Kolonner har en egenart å mislykkes etter seks måneder - et års bruk. Pris - 755 rubler.

FANTECH GS202

FANTECH GS202

En interessant høyttalermodell fra et selskap som produserer PC-spilltilbehør på grunn av den sterke bakgrunnsbelysningen. Alt ser veldig stilig ut med veldig små dimensjoner: de tar minimalt med plass på skrivebordet. Men på grunn av en så beskjeden størrelse er den maksimale lydeffekten bare 3 W - dette er halvparten av de listede konkurrentene. De gjengir frekvenser i området fra 2 til 20 kHz. Ledningens lengde er 1,2 m, noe som er litt mindre enn i SKY-306, det er en volumkontroll. Høyttalere er koblet til via en USB 2.0-port, de har en 3,5 mm-kontakt.

Fordeler:

 1. Kompaktitet.
 2. Lys og vakker belysning.

Ulemper:

 1. Lavt lydnivå.
 2. Dårlig bassnivå.
 3. De hveser på maksimalt volum.
 4. Overbelastning.

Høyttalerne, bortsett fra design, er unremarkable, har lav effekt og lydkvalitet. Det er vanskelig å stole på høy, klar lyd når du tenker på effekten (bare 3 W, som er enda mindre enn i SKY-306). Jeg er generelt stille om bassnivået - det er praktisk talt ingen. Pris - 970 rubler. Jeg tror at det er klart overvurdert til så lave priser.

HC000109

HC000109

Det ser ut til at disse høyttalerne er laget av tre, som SADA V-160, men dette er bare plaststilisert for det. De ser ganske bra ut, interessante. Enheten har en maksimal effekt på 6W, som de fleste av modellene ovenfor. Men bassnivået her er veldig bra takket være bassmembranene på bunnen av høyttaleren og et hull på bakveggen: de gjør lyden rikere, enda bedre enn SKY-306. De er koblet til via en standard USB-port, har en 3,5 mm plugg og en praktisk volumkontroll på selve ledningen. På bunnen av kroppen er det 4 myke pads i hvert hjørne for større stabilitet. Dette er en veldig nyttig funksjon som ingen andre modeller ovenfor har.

Fordeler:

 1. Vakker utsikt.
 2. God bass.
 3. Høy lydkvalitet.
 4. Polstrede elektroder i hvert hjørne for ekstra stabilitet.

Ulemper:

 1. Den øvre høyttaleren er en lureri, laget bare for skjønnhet.
 2. Plast av lav kvalitet.
 3. Hvesing med maksimal kraft.

Modellen skiller seg ikke ut for noe bemerkelsesverdig fra den generelle massen til konkurrentene, bortsett fra myke fôr for større stabilitet. Lyd og bass er bra, enda bedre enn SKY-306. Jeg liker det ikke når en produsent lager falske høyttalere og ikke indikerer dette hvor som helst, som i denne modellen. Prisen er 1000 rubler, men jeg synes den er helt klart for høy.

1 221 gni.
1 436 gni.
på lager

SADA D-205

SADA D-205

En veldig interessant modell med tanke på prisen. Den er laget i flere lyse farger, slik at de passer inn i alle rom. "Trikset" til denne modellen er tilstedeværelsen av en subwoofer, bortsett fra to høyttalere, med en maksimal effekt på bare 3 W, som kan sammenlignes med den kompakte FANTECH GS202-modellen. Kraften er lav, men takket være subwooferen er lyden veldig god kvalitet, med dyp, sterk bass. Bruk i frekvensområdet fra 25 Hz til 20 kHz. De er koblet til som standard - via USB 2.0, men de har ikke volumkontroll på ledningen, men på frontpanelet på subwooferen, hvor du også kan justere kraft og bassdybde. I tillegg til USB-tilkoblingen har høyttalerne en standard 3,5 mm-plugg for tilkobling av forskjellige enheter.

Fordeler:

 1. Det er en subwoofer.
 2. Justerer forskjellige lydparametere på frontpanelet.
 3. God lyd og basskvalitet.
 4. Fin design.
 5. Rimelig pris.

Ulemper:

 1. Lite strøm.
 2. Hvesing høres ved maksimalt volum.
 3. De blinker når PC-en er på.

En spesialmodell med en subwoofer og muligheten til å tilpasse den. Med lav effekt (bare 3 W) er utgangslyden ganske kraftig, men ikke så høy som for eksempel i SODIAL as142. Høyttalerne lager mye støy når du jobber på datamaskinen, hveser når du spiller musikk på fullt volum. Men hvis du bruker dem på halv nivå og justerer bassen riktig, vil dette lydsystemet glede deg med god lyd. Pris - 1075 rubler.

973 r
1 316 gni.
på lager

Redragon GS550

Redragon GS550

En veldig vakker og interessant høyttalermodell med spektakulær rød belysning og et drageemblem. Du kan plassere dem på forskjellige sider av skjermen, eller sette dem på den ene siden og feste dem sammen - lydkvaliteten vil ikke endre seg fra dette. Enheten kobles til en datamaskin via USB, det er en 3,5 mm plugg + en for en mikrofon, som konkurrentene ovenfor ikke hadde. Med 360-graders surroundteknologi blir lyden enda bedre. Foran er systemets volumkontroll, 2 utganger for tilkobling av mikrofon og hodetelefoner.

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Skarpt rød bakgrunnsbelysning.
 3. Kvalitetslyd og bass.
 4. Mulighet for horisontal installasjon.
 5. Surround stereoteknologi.
 6. Evne til å koble til en mikrofon.

Ulemper:

 1. Pris.
 2. Ofte, når du bestiller, kommer et ødelagt produkt av lav kvalitet.
 3. Når hodetelefoner er koblet til, er det noe bakgrunnsstøy.

Utad er dette et vakkert system, til og med bakgrunnsbelysningen her liker jeg mer enn designet til FANTECH GS202. Jeg likte muligheten for å installere dem i vannrett stilling: designet ser veldig stilig ut, uvanlig. Funksjonen til høyttalerne er muligheten til å koble til en mikrofon, ingen av modellene ovenfor har en slik kontakt. Teknologien til surround stereolyd blir brukt, noe som kvalitativt forbedrer ytelsen. Jeg la merke til et problem: når hodetelefonene ble koblet til, var det en uvanlig støy i dem, så jeg måtte nekte å bruke dem. Pris - 1660 rubler.

2489 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner